Øge din produktivitet - kalender

Når du vil øge din produktivitet, så er der masser af tools, der kan hjælpe dig. Det har været nøglen til min egen produktivitet. Hvorfor ikke benytte sig af, at der er opfundet tools, der kan få os til at arbejde langt mere effektivt?

Jeg vil gerne dele mine 3 bedste tools med dig her. Og så har jeg lige proppet et lille bonus tool med ind til dig til sidst :-).

Ønsker du en grundigere gennemgang af tools'ene, så har jeg samlet dem alle i mit kursus Få en strømlinet business med mere tid til dine kunder.

Hvilke tools kan hjælpe dig med at øge din produktivitet?

For mig er der flere forskellige områder af vores forretning, der kalder på gode tools. Det første område er hvordan du styrer dine projekter. Det vil sige, hvordan du sikrer fremdrift og at du ikke overser noget. 

Det næste område er dit arbejde med sociale medier. Det kan meget nemt blive den mest tidskrævende disciplin i din virksomhed, og der kan de rigtige tools gøre en kæmpe forskel. Jeg deler min favorit med dig.

Det tredje område af produktivitet, hvor tools gør en kæmpe forskel er indenfor noter. Det vil sige, hvordan du holder styr på alle dine kladder, tanker, ideer og planer.

Og så må du ikke snyde dig selv for mit bonus tool - det er et, jeg bruger flere gange hver eneste uge! 

Tool nummer 1: Trello til projektledelse og styring af projekter

Der findes et hav af forskellige tools til at gøre dig mere produktiv indenfor styring af dine opgaver. Jeg har prøvet flere af dem af, og jeg er igen og igen landet på Trello, der nu er vores go-to i Online Haj.

Trello fungerer sådan, at du har kolonner til dine forskellige stadier af en opgave, og så har hver opgave et kort, som du visuelt (eller automatisk) flytter fra kasse til kasse.

3 tools, der øger din produktivitet - trello

Det er specielt fantastisk, hvis du arbejder sammen med andre. Jeg bruger det sammen med min studiemedhjælper. Det betyder nemlig, at vi i fællesskab har defineret de kolonner, der giver mening, og så bevæger opgaverne sig stille og roligt hen ad de forskellige kolonner efterhånden som tiden skrider frem. Jeg behøver aldrig skrive en mail og spørge, hvor en opgave er, for jeg kan selv gå ind og se det. Og min studiemedhjælper ved altid, hvad jeg har godkendt, osv. 

Jeg vil vove den påstand, at vi ville være helt til hest, hvis vi skulle forsøge at holde styr på alle opgaverne i Word eller Excel. Og det bedste er, at du kan komme rigtig langt i gratis udgaven af Trello.

Tool nummer 2: MeetEdgar til at poste og genbruge dit gode indhold

En af de helt store tidsrøvere er sociale medier. Vi kommer ikke udenom, at det er en god ide at poste konsekvent, men det kan hurtigt gå hen og blive en hovedpine, hvor ofte og hvordan det bliver sat i system. Din produktivitet kan i den grad blive udfordret, når du skal ind på alle de forskellige platforme og uploade dit indhold.

Der findes flere gode systemer, men det jeg vil anbefale dig er MeetEdgar.

3 tools, der øger din produktivitet - meetedgar

MeetEdgar er det tool, der redder min studiemedhjælp og jeg fra at blive helt rundtossede! Vi bruger det til at uploade alle vores opslag til Facebook, Instagram, LinkedIn, Google My Business og Pinterest, hvis du bruger det.

Alle opslag kan lægges ind i god tid og planlægges, og du kan genbruge en hel masse indhold. For eksempel har vi sat det op sådan, at opslag om mine mange podcast episoder bliver genbrugt og roteret automatisk. Og blogindlæg og andet bliver også genbrugt og udgivet med jævne mellemrum.

Det er super smart, at det hele (eller det meste) er samlet et sted. Man kan desværre endnu ikke poste reels på Instagram eller TikTok, men ellers er der næsten ingen grænser. Du finder MeetEdgar her. (aff. link)

Tool nummer 3: Evernote til at holde styr på alle dine noter

Jeg kan godt lide at have alle mine noter samlet 1 overskueligt sted. Det bruger jeg Evernote (aff.link) til.

3 tools, der øger din produktivitet - Evernote

Evernote kan rumme noter, artikler og andet, du har skrevet selv eller klippet fra nettet. Du organiserer det hele i mapper og via tags. Og så er Evernote så smart, at det er hyper søgbart. Så du let kan finde frem til dine vigtige noter igen.

Jeg bruger Evernote til at gemme kladder til for eksempel teksten til Facebook annoncer, outlines og manuskripter til kurser, og meget mere. 

Bonus tool til at øge din produktivitet: Braintoss

Jeg har lige et ekstra tool til at øge din produktivitet med til dig. Det drejer sig om en lille app til din telefon. Den hedder Braintoss.

3 tools, der øger din produktivitet - Braintoss


Det er en ret simpel app, du kan bruge, når du er på farten, og ikke vil glemme en genial ide, du får. Det sker altid for mig, når jeg kører bil. Så kan jeg jo ikke stoppe op og fumle med at skrive noget ned.

I app'en indtaler du en kort besked til dig selv, og når du er færdig, siger den et sjovt lille swish, og så sender den beskeden til din indbakke. Jeg har bunker af dem liggende med ideer til podcast episoder, og når jeg så skal optage podcast finder jeg dem frem, og bruger alle de gode ideer. Ski-smart, ikke?

Sådan kommer du videre med de 3 tools der kan øge din produktivitet

Jeg håber, du er blevet inspireret til at dykke ned i et eller flere af mine yndlingstools. Der er ingen tvivl om, at du skal bruge lidt tid på at sætte dig ind i de forskellige tools for at opnå gevinsten i produktivitet. Men så vil du også kunne se alle fordelene. 

Du kan skyde en nem genvej, for jeg guider dig i mit produktivitets online kursus, Få en strømlinet business med mere tid til dine kunder. Jeg dykker ned i de forskellige strategier, og så viser jeg dig skridt for skridt, hvordan du lettest kommer i gang med at bruge de forskellige tools.

Måske er du også interesseret i:

Jeg hedder Lise Halskov og er indehaver af Online Haj.

Jeg er indehaver af Online Haj. Jeg hjælper dig, der er en ambitiøs indehaver eller ansat i en passionsdrevet virksomhed med at skrive konverterende tekster og at planlægge og eksekvere din markedsføring, så du bliver synlig overfor dine drømmekunder.

Og så du bruger din tid mest effektivt. Min hjælp til dig starter med, at vi to tager en snak.
Book din samtale her

>