Online kursus for dig, der hellere vil bruge tiden på alle de sjove ting

Få en strømlinet business med
mere tid til dine kunder

Hvis du også er dødtræt af at sidde med en følelse af, at du kunne bruge din tid bedre. Og hvis du har en snigende fornemmelse af, at der må være en smartere måde at gøre tingene på, så er det her kursus for dig.

Strømlinet Business

Kurset er for selvstændige, der gerne vil have mere tid:

Dig med en ny virksomhed

Kurset er velegnet for dig, der er ambitiøs med din virksomhed, og som gerne vil have indarbejdet nogle gode rutiner fra begyndelsen af.

Dig der er overvældet

Opgaverne hober sig op for dig, og du er træt af, at du bruger for meget tid på opgaver, der ikke giver dig mere indtjening.

Dig der gerne vil udvide

Du står i en situation, hvor du har brug for at uddelegere mere, men du er pænt overvældet over, hvordan du skal gribe det an.

Lise Halskov - red 600 x 800

Hej

Jeg hedder Lise

Lang tid før jeg blev selvstændig, arbejdede jeg som projektleder. Og selv om du sætter en projektleder til at lave noget andet, så fortsætter måden at arbejde systematisk på. I hvert fald for mig.

Alle de metoder, systemer og tools, jeg har opbygget gennem årene, har jeg nu samlet i et let-tilgængeligt online kursus. Og sådan kan du spare en masse tid (og dermed penge) ved at bruge mine genveje.

Du får det hele serveret i et overskueligt format, der er let at gå til. Og du kan plukke i det eller tage det hele fra en ende af - alt efter dit behov.


Indehaver, Online Haj

Her er dine fordele i kurset, der giver dig en strømlinet business

01


Jeg præsenterer dig for de mange tidsbesparende rutiner, du med fordel kan indbygge i din virksomhed.

02


Du får grundige beskrivelser af, hvad strategien bag de forskellige metoder er. Og hvorfor de er vigtige at sætte op.

03


For hvert område er der en video, der guider dig til, hvordan du omsætter strategien til din virksomhed - trin for trin.

04

Og så er der inkluderet en Tech Stack, der gennemgår de smarte tools, der letter arbejdet. Og som gør dig mere effektiv.

Din tid som selvstændig er dyrebar

Pas på med at falde i den fælde, at din tid er gratis. Når du ønsker at opbygge en succesrig forretning, og/eller når du ønsker at vækste med din virksomhed, så er din tid det mest dyrebare, du har. 


Det er nemlig dig, der skal have tid nok til at tiltrække og servicere dine kunder. Derfor skal du skære det fra, der kan gøres smartere med gode metoder og de rigtige tools.

Strømlinet business - dont be afraid

Vi kigger mange af dine forretningsgange igennem

Jeg dækker alle de områder af, hvor jeg selv kan se, at jeg med årene har sparet oceaner af tid.

Vi kigger på noget så basalt som, hvor du opbevarer dine filer, hvordan du samarbejder med andre. Hvordan du med fordel kan opsætte processer og smarte arbejdsgange. Hvordan du bedre arbejder med sociale medier, holder styr på vigtige papirer. Og ikke mindst hvordan du planlægger og gør det lettere for dine kunder at arbejde med dig.

Du arbejder på din strømlinede business

Alle mine metoder er kun noget værd, hvis du får implementeret dem ind i din egen forretning.

Derfor har kurset grundige videoer og arbejdsark, der guider dig til, hvordan du kan oversætte systemerne, så de passer lige nøjagtigt til dig. Der er ikke 2 forretninger, der er ens, så derfor har jeg masser af forslag til tilpasninger.

Min intention er, at du hurtigst muligt kan igangsætte nye systemer med det samme.

Strømlinet business - pink notesbog

Du får serveret de smarteste tools

Hvis der er noget, jeg er vild med, så er det tools, der kan løfte det tunge arbejde. Og som kan spare mig for masser af tid. Og når de smarte tools, så oven i købet kan arbejde sammen, så bliver det helt forrygende.

Jeg har brugt oceaner af tid på at finde frem til de smarteste tools, og dem serverer jeg for dig her. Og du får en god introduktion, så du hurtigt kan komme i gang med at bruge dem selv.

Sådan får du en strømlinet business:

01.

Find rundt i dine filer og noter

Alt for meget tid går tabt, hvis du ikke har et ordentligt system til at gemme dine værdifulde filer og noter. 

Og du skal sikre dig mod, at du kan miste alt, hvis du ikke har det rigtige system.

02.

Processer og skabeloner til det gode samarbejde

Du vil hurtigt opdage, at du med fordel kan sætte en masse arbejde på skabelon, så du ikke skal lave arbejdet mere end én gang.

Og skal du arbejde med andre, så er det her ultra vigtigt.

03.

Planlægning og sociale medier

Uendelig meget tid kan gå tabt, hvis du ikke har et godt system til at arbejde med sociale medier. I modulet her kigger vi på, hvordan du kan sætte arbejdet så meget i system, at det er langt lettere at finde på ideer til indhold.

04.

Det gode aftaleflow med potentielle kunder

Der ligger en masse tabte muligheder, hvis du ikke har et godt flow for, hvordan potentielle kunder kan booke en samtale med dig.

Jeg deler min proces med dig, og du kan let tilpasse den til din egen forretning.

05.

Din egen implementering er vigtig

For alle moduler, jeg har inkluderet, har jeg gjort det super let for dig at overføre til din virksomhed. 

One size does not fit all, men med en god guide kan du let tilpasse metoderne til strategier, der virker for dig.

06.

Smarte tools, der gør dit liv nemmere

Her vil du opleve, at alle strategierne får sat strøm på. Jeg deler alle de smarteste tools, og hvordan de arbejder sammen, så du hurtigt kan komme i gang.

Og du kan let vælge ud, hvilke tools, der er smartest for dig.

Hør hvad andre siger om kurset:

Helt overordnet gav dit nye kursus mig en tryghed for, at jeg faktisk kan komme i mål med en en praktisk, overskuelig drift af min online business.

Når jeg er ved at drukne i mails frem/tilbage med kunder, i mapper, filer og kalendere, så tager Lise mig i hånden og viser mig skridt for skridt, hvordan jeg får overblik og skabt arbejdsgange, der bare spiller og sparer mig tid og frustrationer.

Kurset er guld værd for mig, der er "fag-faglig" på hjemmebane men "drifts-fagligt" på udebane.

Dit kursus er en guldgrube af tips og guides der for mig vil være et uundværligt opslagsværk i daglig drift, samt også fremover i strategien for den vækst i min online business, som du inspirerer til.

Agnete Munck

Indehaver, Tarotcoach,dk

Agnete Munck

Bonus:

En af mine "super powers" er en, hvis jeg skal sige det selv, god evne til at producere i et yderst effektivt tempo. Det er noget, jeg har tillært mig over årene, og det inkluderer blandt andet tools og måske overraskende metoder. Det deler jeg også med dig, så du kan adaptere de dele, der giver mening for dig.

Det er let at få en strømlinet business

Jeg har gjort mig umage med, at kurset er let at fordøje og hurtigt at komme igennem. Du skal hurtigt kunne danne dig et overblik over strategien for at spare tid. Og så skal du igang med at implementere. Det kommer du let.

Du får:

  • 7 moduler med let tilgængelige videoer, der gennemgår alle strategierne for dig. Uanset om du vil bruge de tools, jeg dækker. 
  • Grundige "Sådan gør du" videoer, der guider dig til, hvordan du omsætter mine metoder til din virksomhed. Og laver de tilpasninger, du har brug for. 
  • Tech Stack, der gennemgår alle de mange, og helt uvurderlige tools, jeg bruger. Og som jeg varmt anbefaler. Og du får genvejen til, hvordan du lettest kommer i gang med at bruge dem smartest. Nogle tools kan du bruge gratis, mens andre er betalte.
  • Som bonus har jeg inkluderet alle mine produktivitets-tips, der har sparet mig hundrevis af timer i årenes løb. Og du får en masse små-tools med som anbefaling også. 

Her din investering i en strømlinet business i dag

Jeg har tilføjet al min erfaring og lagt al min viden ind i kurset, så du får værdi for 1000-vis af kroner. Men jeg har valgt at give dig en god pris, hvor alle kan være med. 

Din investering er kun DKK 1.500,-

Ofte stillede spørgsmål

Lise - strømlinet business hænder

Skal jeg gennemgå kurset i et bestemt tempo?

Du kan gå igennem kurset i lige præcis det tempo, der passer dig. Du får adgang til alle moduler med det samme, så du kan gå i gang lige nøjagtigt, når du har lyst. Og når du har brug for det.

Kan jeg kun bruge kurset, hvis jeg også bruger dine tech forslag?

Nej, du kan sagtens bruge kurset uden at investere i de tech forslag, der for eksempel koster penge. Men det er klart, at grunden til at jeg bruger - og anbefaler - de forskellige programmer er, at det letter arbejdet helt vildt.

Nogle af tech forslagene koster dig ingenting, men jeg har bevidst gjort det sådan, at du selv bestemmer, om du vil gøre det "håndholdt" eller med den tech, jeg foreslår. For mange af forslagene, har jeg iøvrigt andre forslag også - jeg gennemgår blot kun de tech forslag, jeg selv bruger. 

Er der en logisk rækkefølge, eller kan jeg plukke i kurset?

Du vælger lige præcis det, der passer til dig. Du kan snuppe kurset i rækkefølge, eller du kan vælge de dele ud, der er mest relevante for dig. Hvis du for eksempel har den bedste disciplin i forhold til dine filer, så spring bare det modul over. Og hop ned til de moduler, der passer til dit behov.

>