Forretningsbetingelser

Køb hos Online Haj

Læs om mine privatlivsbetingelser her

Rettigheder til alle produkter tilhører Online Haj v/Lise Halskov, og det er ikke tilladt at videresende, videresælge eller på anden måde offentliggøre hele eller dele af materialet uden forudgående skriftlig tilladelse. Citat kun ved forudgående skriftlig tilladelse.

Køb af produkter følger markedsføringsloven. Alle priser er i DKK opført eksklusiv moms med mindre andet er opført.

Generelle betingelser

  • Du betaler ved bookning af mit arbejde for dig
  • Alle køb er bindende og du kan ikke få pengene retur, med mindre der er tale om min tilfredshedsgaranti på mine mentorforløb
  • Ved betaling med faktura gælder der netto 8 dage for betaling fra fakturadatoen. Ved betaling efter forfald tilskrives der renter på 0,70% pr. påbegyndt måned samt et gebyr på 100,00 DKK
  • Ratebetalinger for mentorforløb og online kurser er bindende på samme vilkår som betaling af den fulde pris på én gang. 
  • Rettigheder: Du har rettighederne til det materiale, der bliver udarbejdet i vores samarbejde. Rettigheder til alt materiale i Medlemsklubben Bliv en Online Haj tilhører Online Haj, og du må ikke sælge eller videreformidle hele eller dele af materialet derfra
  • Ansvarsfraskrivelse: Lise Halskov og/eller andre medarbejdere i Online Haj kan på ingen måde gøres erstatningsansvarlig for de informationer, som findes på hjemmesiden onlinehaj.dk eller andre sider, som jeg helt eller delvist har været med til at udarbejde, uanset om disse informationer mod forventning skulle være ukorrekte. Lise Halskov eller andre medarbejdere i Online Haj kan ikke pålægges ansvar for skader eller tab, der direkte eller indirekte er pådraget på grundlag af de informationer, som findes.

    Lise Halskov og/eller andre medarbejdere i Online Haj er ikke rådgivere indenfor juridiske anliggender såsom for eksempel markedsføringsloven og GDPR-regler. Du bør altid selv søge kompetent juridisk støtte og rådgivning, der er tilpasser din virksomheds omstændigheder, og det er ikke en rådgivning, du får hos Online Haj, og vi påtager os derfor ikke ansvar for, om du overholder gældende love og krav.
  • Der tages forbehold for prisændringer, tastefejl og udsolgte varer. Eventuelle tvister skal afgøres af danske domstole i henhold til dansk ret.

Mentorforløb

Det aftales ved køb af mentorpakkerne, om du ønsker at betale i en eller flere rater. Tilmeldingen er bindende uanset hvilken løsning, du vælger.

Bemærk, at jeg ikke refunderer ubrugte timer og at dit forløb er gyldigt et år, fra du køber adgang. Sparring kan enten foregå via Zoom eller på mit kontor på Østerbro. Hvis du ønsker et fysisk møde, hvor jeg kommer til dig, faktureres du for kørsel og tid til transport også. Og det kan kun finde sted ved forudgående aftale.

Aftalte møder

I flere af mine forløb aftaler vi løbende møder,  i andre har du  mulighed for at booke tid i min kalender. Jeg tager forbehold for pludselig opståede situationer, hvor jeg er nødt til at flytte mødet, men du får minimum 24 timer varsel, hvis det sker, og som regel mindst 48 timer. Tilsvarende kræver jeg mindst 24 timers varsel for aflysning eller flytning af et møde for dit vedkommende. Aflyser du uden at flytte et møde senere end det, så mister du timen. Det kan virke lidt hårdt, men jeg gør det fordi, den time du har booket kunne være gået til en anden, hvis den var blevet aflyst i god tid.

100% tilfredshedsgaranti

Da jeg kun ønsker at arbejde med tilfredse kunder, så yder jeg 100% tilfredshedsgaranti på mine mentorforløb. Det eneste, det kræver, er, at du selvfølgelig har gjort præcis, hvad jeg har bedt dig om. Alt, hvad du skal gøre, er at sende mig filerne og dokumenterne med dit hjemmearbejde. Så sender jeg dig dine penge med det samme.


Online kurser

Købet af et online kursus er bindende uanset om du betaler i rater eller med det fulde beløb. 

For de af mine kurser, hvor jeg yder tilfredshedsgaranti  gælder, at hvis du gennemfører kurset og du har gjort alle de ting, jeg beder dig om i kurset, og du stadig ikke er tilfreds, så får du det fulde beløb retur. Jeg beder dig blot om, at du sender mig dine noter og opgaver først. Du mister samtidig adgangen til kurset fremover.

Jeg refunderer ikke dele eller hele af dit køb uanset, om du fuldfører hele kurset eller ej.

Fysiske kurser

Kurser, du har tilmeldt dig, og som du ønsker at afmelde dig fra igen mindre end 28 dage før kurset skal findes sted, faktureres med 50 % af beløbet. Kurser, der melder dig fra med mindre end 14 dage før kurset skal finde sted, faktureres med 100 % af beløbet.

Har du betalt med betalingskort på nettet gælder samme betingelser – aflysning skal gøres skriftligt og under samme betingelser som ovenfor.

Affiliate links

Jeg har en aftale med flere virksomheder som affiliate. Det vil sige, at jeg får en lille procent af det beløb, du køber for, hvis du køber gennem mit link. Jeg er kun affiliate for produkter, jeg selv kan stå inde for, enten fordi jeg er en glad kunde der, eller fordi jeg ved, at personen eller produktet er i orden.

Som affiliate har jeg af og til mulighed for at sikre dig en bedre pris.

Jeg kunne aldrig drømme om at være affiliate for produkter, jeg ikke kan stå inde for, så det har du min garanti for. Det er dog ikke mit ansvar, hvis din oplevelse af købet ikke svarer til min oplevelse. Hvis du ikke ønsker at benytte dig af mit affiliate link, så kan du altid selv indtaste linket uden min affiliate kode bagefter.

(Næsten) gratis træning:

Sådan får du (nemmere) flere betalende kunder i din virksomhed

 Til dig, der er i gang, men mangler de afgørende trin til succesfuld markedsføring, der kan give dig flere kunder og en højere indtjening. Du får, mod en e-mail, med det samme adgang til at deltage i træningen, der kun varer ca 15 minutter.

>