Online Haj anbefaler de bedste redskaber til online marketing

Lige siden jeg startede Online Haj, har jeg hele tiden holdt mig for øje, at jeg kun vil give dig, der gerne vil lykkes med din online marketing, det bedste af det bedste.

Jeg har siden jeg startede lavet knap 300 webinarer, og med tiden er jeg stødt på ekstremt gode produkter, gode programmer og fantastiske kurser fra de mange dygtige eksperter, og dem vil jeg gerne dele med dig.

Så værsgo, at dykke ned i dem!

Hold dig opdateret Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Listen her er et forsøg på at dele det med dig, og jeg vil med jævne mellemrum opdatere listen, så du hele tiden får nye input fra mig.

Vær opmærksom på, at nogle af de links, jeg deler, er affiliate links. Det vil sige, at hvis du køber gennem mit link, så tjener jeg lidt penge. Hvis du ikke bryder dig om det, er du velkommen til at købe direkte fra de firmaer, jeg anbefaler. Til gengæld kan jeg love dig, at der ikke kommer produkter, kurser eller programmer på listen her, som jeg ikke 100% kan stå inde for. Er der tale om et affiliate link, er det markeret ved siden af.

Men lad os komme i sving!


Resourcer jeg bruger og anbefaler i Online Haj

Thrive Themes plugins

Læs lidt mere om de super gode plugins her

Jeg har skrevet en grundig artikel om, hvorfor jeg er så stor fan af de smarte plugins. Og hvad de kan gøre for din forretning.

Klik for at læse om Thrive Plugins

Thrive Themes plugins

MeetEdgar

Når du nu har brugt så meget energi på at skrive nogle fantastiske blogindlæg, så er det en skam, hvis de ikke bliver læst af rigtig mange. MeetEdgar er en smart måde, du kan sætte delingen i system, så dine blogindlæg bliver delt i rotation rundt omkring på de sociale medier, som du vælger. Det tager lidt tid at sætte op, men så er det altså smart.

Hvis du køber MeetEdgar gennem mit link, så får du fratrukket 10$ fra din næste regning. Smart ikke? Gå til MeetEdgar her aff

SEO-LEX af Thomas Rosenstand

Demio til webinarer

I lang tid brugte jeg WebinarJam som platform, men jeg endte med at blive lidt træt af forskellige "bugs" i programmet. Og nu har jeg fundet frem til mit nye yndlingsprogram, nemlig Demio. Brugerfladen er ren og enkel, du er ikke plastret til med branding fra udbydereren og det er super let at bruge. Og så er deres support på pletten - sikkert fordi systemet er nyere end mange af de andre. Du får en gratis 14 dages prøveperiode til at teste systemet af på, men du får en varm anbefaling med herfra.

Prøv Demio gratis i 14 dage aff


TwentyThree til webinarer

TwentyThree er et brugervenligt, dansk system, hvilket også betyder, at du kan få onboarding hjælp på dansk. Systemet integrerer så fint med Hubspot, men du kan også sagtens få integrering via Zapier til at fungere. Min oplevelse med TwentyThree, som jeg har en partneraftale med, er at det er yderst driftssikkert, og du får masser af statistik fra dit webinar, som du kan analysere på bagefter.

Tag et kig på TwentyThree her aff


Zoom til møder

Endnu et tool, jeg er blevet ret glad for til online møder er Zoom.us. Det er utrolig stabilt og giver ingen forsinkelse og knivskarpe optagelser. Jeg er bruger det til kundemøder og mindre arrangementer online, for jeg synes det er pebret, hvis du vil bruge det til større webinarer med tilmelding, e-mail reminders, osv.

Du finder Zoom.us her. aff.

MailerLite til e-mail marketing for begyndere

ConvertKit til e-mail marketing for øvede

PS: Jeg har skrevet en anmeldelse af ConvertKit her

Evernote til at holde styr på dine noter

Spreaker til at hoste din podcast

Min podcast har tidligere været hostet et andet sted, men jeg har fundet frem til Spreaker, som jeg er blevet rigtig glad for. Det er billigt, det er let at uploade til, og det fungerer uden knaster overhovedet for mig. Når du bruger mit link, får du 90% rabat på den første måned, så det ikke koster dig alverden at prøve det af.

Du finder Spreaker her. aff.

Online Haj anbefaler Spreaker

Simplero til online kurser

Når du skal sælge dine digitale produkter, have medlemssider og tage imod betaling, så er det super vigtigt, at det hele fungerer som det skal. Jeg har selv været omkring WordPress løsninger, men i min erfaring er det alt for sårbart, hvis noget går galt, for så er DU den ansvarlige.

Med Simplero slipper du for at bekymre dig om det, og du kan sørge for at din betaling for snart sagt alle ydelser kører helt automatisk igennem systemet her. Simplero aff.

EasyMe til online kurser

ScreenFlow til at redigere video

Efter jeg er skiftet til at bruge Mac, er det ScreenFlow jeg bruger til at redigere videoer med. Jeg synes programmet er let at bruge, og det er ret vigtigt for mig.

Jeg er ikke ekspert i at redigere, men det er ret let at få et hæderligt resultat med ScreenFlow. En feature jeg godt kan lide er at du kan fjerne baggrundsstøj og redigeringen er relativt intuitiv.

Du kan købe ScreenFlow her. aff.

Screenflow

Produkter, jeg varmt kan anbefale

Logitech webcamera

I alle de mange hangouts jeg laver, har jeg konstateret, at det der er flere ting, der kan virke forstyrrende. To af de værste faktorer, der kan få dine seere til at forsvinde er et dårligt billede og dårlig lyd.

Det webcamera jeg er allermest glad for er et Logitech Brio , som giver et rent og smukt billede, og et blødere lys end andre webkameraer, jeg har brugt. Du kan finde Logitech Brio for eksempel på Proshop her aff.

Online Haj anbefaler Logitech Brio

Mikrofon: t.bone SC450

Tidligere har jeg brugt en Blue Yeti, jeg har glad for (fra Webdanes her aff), men da den tog sig en tur på gulvet, besluttede jeg at prøve noget nyt.

Jeg har købt et sæt med stativ, så der ikke kommer vibrationer fra computer og bord, mikrofon og den mest nuttede lille kuffert til at beskytte mikrofonen i. 

Ja, ja, jeg ved godt, at det ikke er det vigtigste, men det er en fin og praktisk detalje.

Du kan købe et lignende sæt her. Det er en tysk side, men med dansk tekst.

Køb t.bone her aff.


(Næsten) gratis træning:

Sådan får du (nemmere) flere betalende kunder i din virksomhed

 Til dig, der er i gang, men mangler de afgørende trin til succesfuld markedsføring, der kan give dig flere kunder og en højere indtjening. Du får, mod en e-mail, med det samme adgang til at deltage i træningen, der kun varer ca 15 minutter.

>