De bedste redskaber til online marketing? Fra Online Haj

Online Haj anbefaler de bedste redskaber til online marketing

Lige siden jeg startede Online Haj, har jeg hele tiden holdt mig for øje, at jeg kun vil give dig, der er ny indenfor online marketing, det bedste af det bedste.

Jeg har siden jeg startede lavet godt 200 webinarer, og med tiden er jeg stødt på ekstremt gode produkter, gode programmer og fantastiske kurser fra de mange dygtige eksperter, og dem vil jeg gerne dele med dig.

Så værgo, at dykke ned i dem!​

De bedste redskaber til online marketing - godkendt at Online Haj

Vil du også gerne være en Online Haj? Jeg har sammensat en træning til dig, der kun koster din e-mail:

Sådan bliver du en Online Haj

Listen her er et forsøg på at dele det med dig, og jeg vil med jævne mellemrum opdatere listen, så du hele tiden får nye input fra mig.

Vær opmærksom på, at nogle af de links, jeg deler, er affiliate links. Det vil sige, at hvis du køber gennem mit link, så tjener jeg lidt penge. Hvis du ikke bryder dig om det, er du velkommen til at købe direkte fra de firmaer, jeg anbefaler. Til gengæld kan jeg love dig, at der ikke kommer produkter, kurser eller programmer på listen her, som jeg ikke 100% kan stå inde for. Er der tale om et affiliate link, er det markeret ved siden af.

Men lad os komme i sving!

Kurser, jeg varmt kan anbefale

Slankeskolen v/Thomas Rosenstand

Jamen hov, hvad har det nu med online marketing at gøre? Desværre ret meget. Som du også kan se fra det her interview med Thomas Rosenstand, så er dit helbred også din vigtigste ressource som selvstændig.

Jeg er selv medlem af Slankeskolen, der snarere er en sund livvsstil, og du kan se min anmeldelse af den her eller gå direkte til Slankeskolen her (aff).​

Slankeskolen af Thomas Rosenstand
De bedste redskaber til online marketing - godkendt at Online Haj

Resourcer jeg bruger og anbefaler i Online Haj

Thrive Architect (før Thrive Content Builder)

Hvis du har prøvet at sidde og bakse i WordPress med at få en side med masser af billeder, tekst og elementer til at se pæn og flot ud, så vil du elske Thrive Architect.

Plugin'et er netop opdateret, og mulighederne er enorme. For eksempel kan du tilpasse dine mobilversioner uafhængigt med mindre skrift, så du får den mest optimale visning.

Køb Thrive Architect plug-in her

Thrive Architect

Vil du snuse til Thrive Architect før du køber?

Så benyt dig af, at jeg har sammensat en træning i plugin'et, der kun koster dig en email at deltage i.

Klik her for at deltage i træningen

Thrive Architect

MeetEdgar

Når du nu har brugt så meget energi på at skrive nogle fantastiske blogindlæg, så er det en skam, hvis de ikke bliver læst af rigtig mange. MeetEdgar er en smart måde, du kan sætte delingen i system, så dine blogindlæg bliver delt i rotation rundt omkring på de sociale medier, som du vælger. Det tager lidt tid at sætte op, men så er det altså smart.

Hvis du køber MeetEdgar gennem mit link, så får du fratrukket 10$ fra din næste regning. Smart ikke? Gå til MeetEdgar her aff

MeetEdgar

SEO-LEX af Thomas Rosenstand

Hvis du bare skal læse én bog om SEO, så skal du læse denne her. 

Thomas skriver i et flydende, letforståeligt sprog, og du får et overblik over både, det du selv kan lave, og der hvor du muligvis skal have hjælp.

Det er et super opslagsværktøj plus viden, der vil give dig en bedre chance for at få en god placering i Google.

Kig nærmere på SEO-LEX her aff

SEO-LEX

WebinarJam

Mit nye favoritprogram til at holde webinarer i, er WebinarJam. Det er stadig baseret på Google Hangouts (men det skifter om kort tid), men det er toptunet til at kunne markedsføre din virksomhed i. Det er tydeligt, at det er lavet af folk, der går meget op i konvertering, statistik og salg, og det giver en samlet super god oplevelse.

Du kan finde WebinarJam her. aff.

WebinarJam

Zoom

Endnu et nyt tool, jeg er blevet ret glad for til online møder er Zoom.us. Det er ikke baseret på Hangout teknologi og giver ingen forsinkelse og knivskarpe optagelser. Jeg er begyndt at bruge det til kundemøder og medlemswebinarer, for jeg synes det er pebret, hvis du vil bruge det til større webinarer med tilmelding, e-mail reminders, osv.

Du finder Zoom.us her. aff.

Zoom til online møder

Simplero

Når du skal sælge dine digitale produkter, have medlemssider og tage imod betaling, så er det super vigtigt, at det hele fungerer som det skal. Jeg har selv været omkring WordPress løsninger, men i min erfaring er det alt for sårbart, hvis noget går galt, for så er DU den ansvarlige.

Med Simplero slipper du for at bekymre dig om det, og du kan sørge for at din betaling for snart sagt alle ydelser kører helt automatisk igennem systemet her. Simplero aff.

Simplero

EasyMe

Et rigtig godt og mere prisvenligt alternativ, når du skal sælge digitale produkter er danske EasyMe. Produkter er dansk, og du kan sælge og lade dine kunder booke timer/ydelser hos dig, du kan oprette abonnementer og du kan sælge digitale produkter.

Prisstrukturen er simpel, og i videoen her, forklarer Claus Rasmussen, der står bag EasyMe, hvordan det fungerer.

Du kan prøve EasyMe gratis af i 30 dage med linket her. aff.

EasyMe til digitale produkter

ScreenFlow

Efter jeg er skiftet til at bruge Mac, er det ScreenFlow jeg bruger til at redigere videoer med. Jeg synes programmet er let at bruge, og det er ret vigtigt for mig.

Jeg er ikke ekspert i at redigere, men det er ret let at få et hæderligt resultat med ScreenFlow. En feature jeg godt kan lide er at du kan fjerne baggrundsstøj og redigeringen er relativt intuitiv.

Du kan købe ScreenFlow her. aff.

ScreenFlow

Produkter, jeg varmt kan anbefale

Logitech webcamera

I alle de mange hangouts jeg laver, har jeg konstateret, at det der er flere ting, der kan virke forstyrrende. To af de værste faktorer, der kan få dine seere til at forsvinde er et dårligt billede og dårlig lyd.

Det webcamera jeg har været allermest glad for er et Logitech C930e, som både giver et smukt klart billede OG en rigtig god lyd, så det kan jeg varmt anbefale.

Du kan få det flere steder, for eksempel i webbutikken Wupti.com her aff.

Simplero

Mikrofon: t.bone SC450

Tidligere har jeg brugt en Blue Yeti, jeg har glad for (fra Webdanes her aff), men da den tog sig en tur på gulvet, besluttede jeg at prøve noget nyt.

Jeg har købt et sæt med stativ, så der ikke kommer vibrationer fra computer og bord, mikrofon og den mest nuttede lille kuffert til at beskytte mikrofonen i. 

Ja, ja, jeg ved godt, at det ikke er det vigtigste, men det er en fin og praktisk detalje.

Du kan købe et lignende sæt her. Det er en tysk side, men med dansk tekst.

Køb t.bone her aff.


.bone SC450 podcast sæt
>