Online Haj anbefaler de bedste redskaber til online marketing

Lige siden jeg startede Online Haj, har jeg hele tiden holdt mig for øje, at jeg kun vil give dig, der er ny indenfor online marketing, det bedste af det bedste.

Jeg har siden jeg startede lavet godt 200 webinarer, og med tiden er jeg stødt på ekstremt gode produkter, gode programmer og fantastiske kurser fra de mange dygtige eksperter, og dem vil jeg gerne dele med dig.

Så værgo, at dykke ned i dem!​

De bedste redskaber til online marketing - godkendt at Online Haj

Har du husket at tilmelde dig nyhedsbrevet ? Du får en guide der hjælper dig med at blive en Online Haj

Sådan bliver du en Online Haj

Listen her er et forsøg på at dele det med dig, og jeg vil med jævne mellemrum opdatere listen, så du hele tiden får nye input fra mig.

Vær opmærksom på, at nogle af de links, jeg deler, er affiliate links. Det vil sige, at hvis du køber gennem mit link, så tjener jeg lidt penge. Hvis du ikke bryder dig om det, er du velkommen til at købe direkte fra de firmaer, jeg anbefaler. Til gengæld kan jeg love dig, at der ikke kommer produkter, kurser eller programmer på listen her, som jeg ikke 100% kan stå inde for. Er der tale om et affiliate link, er det markeret ved siden af.

Men lad os komme i sving!

Kurser, jeg varmt kan anbefale

Skriv salgstekster med Majbritt Lund

Har du en tendens til at skrive almindelige, informative tekster, der ikke sælger, når du vil skrive en salgstekst?

Det at skrive en salgstekst kræver en række teknikker, som du let kan lære. 

Med Majbritt Lunds onlineprodukt "Skriv salgstekster, der får dit kasseapparat til at klinge" lærer du trin for trin at skrive en god salgstekst. Du lærer at identificere din drømmekunde, skrive i hans sprog, ramme hans følelser og tiltrække flere gode kunder med kundeudtalelser. Metoderne kan bruges, uanset om du skriver nyhedsbreve, hjemmesidetekster eller andre salgstekster

Du får 4 koncentrerede videoer (på en time i alt) + et arbejdsark, du kan bruge, når du begynder på dine første salgstekster. Pris 750 kroner eks. moms. Klik her for tilmelding

Webinar salgstekster_hvid

Slankeskolen v/Thomas Rosenstand

Jamen hov, hvad har det nu med online marketing at gøre? Desværre ret meget. Som du også kan se fra det her interview med Thomas Rosenstand, så er dit helbred også din vigtigste ressource som selvstændig.

Jeg er selv medlem af Slankeskolen, der snarere er en sund livvsstil, og du kan se min anmeldelse af den her eller gå direkte til Slankeskolen her (aff).​

Slankeskolen af Thomas Rosenstand

Markedsføringssucces på mikrobudget

Jeg havde besøg af både Jannie og Sanne fra Kundemagneterne i et hangout, som du kan se/gense her, og de fortalte en masse spændende ting om deres metode til at finde frem til, hvilken type dine kunder er, og hvordan du bedst kan tale til dem.

De har lavet et super spændende kursus, som jeg varmt kan anbefale. Det hedder Markedsføringssucces på mikrobudget, og du kan købe det her. aff.

kundemagneterne

Ro på økonomien med passiv indkomst

Siif Floor har været en af mine meget populære gæster i Online Haj, og jeg tror det er fordi, at Siif har en evne til at kombinere forretning og hjerte på en måde, der er til at forstå og som er let at gå til.

Siif har lavet et kursus, der hedder Ro på økonomien med passiv indkomst, og det giver dig redskaberne og metoderne til, hvordan du stille og roligt kan opbygge indtjening enten i din virksomhed eller ved siden af dit normale job. Klik her for at købe kurset. aff.

Ro på økonomien med Siif Floor

Blog dig til Business

Endnu en af mine dygtige gæster er Dorte Lytje, som jeg havde som gæst i et hangout, du kan gense her. Dorte har om nogen godt fat i at bruge blogging til at skabe business, så jeg er rigtig glad for at kunne tilbyde dig en god pris på hendes populære kursus - Blog dig til Business.

Kurset koster normalt 2.995,- plus moms, men hvis du køber gennem mit link, får du 1.000 kr i rabat og betaler kun 1.995,-. Tilmeld dig kurset her aff.

Blog workshop

Webinar ressourcer

Vil du have en smart liste over de ressourcer, jeg anbefaler og links til hvor du kan købe dem, når du skal holde gode webinarer? Så klik på billedet her og download listen med det samme.

De bedste redskaber til online marketing - godkendt at Online Haj

Programmer jeg bruger og anbefaler i Online Haj

Thrive Content Builder

Hvis du har prøvet at sidde og bakse i WordPress med at få en side med masser af billeder, tekst og elementer til at se pæn og flot ud, så vil du elske Thrive Content Builder.

Siden her, og mange af mine andre sider, er bygget op i Content Builder fordi den gør det let at trække indhold ind, placere video, billeder, knapper, osv uden at du behøver at være html kender. Og du kan benytte dig af de mange indbyggede salgsskabeloner.

Hvis du vil se en video, hvor jeg forklarer, hvordan plug-in'et virker, så kan du se her, hvordan du kan designe flotte sider i WordPress her

Kig nærmere på Thrive Content Builder her

thrive content builder

LeadPages til landingpages og tilmelding til nyhedsbrev

Det her er ikke et hverken gratis eller særlig billigt redskab, men til gengæld et redskab, du vil få ufattelig meget fornøjelse af, hvis du kaster dig ud i det. Med Leadpages kan du oprette flotte og professionelle landing pages, sætte det op til at indfange e-mails via pop-ups, eller som almindelige bokse og du har et hav af skabeloner at vælge imellem.

Du kan også se en gennemgang i et hangout, jeg holdt her.​

Jeg anbefaler LeadPages til dig, der er virkelig seriøs med at indsamle e-mails i din virksomhed. Kig nærmere på LeadPages her. aff.

LeadPages

WebinarJam

Mit nye favoritprogram til at holde webinarer i, er WebinarJam. Det er stadig baseret på Google Hangouts (men det skifter om kort tid), men det er toptunet til at kunne markedsføre din virksomhed i. Det er tydeligt, at det er lavet af folk, der går meget op i konvertering, statistik og salg, og det giver en samlet super god oplevelse.

Du kan finde WebinarJam her. aff.

WebinarJam

Zoom

Endnu et nyt tool, jeg er blevet ret glad for til online møder er Zoom.us. Det er ikke baseret på Hangout teknologi og giver ingen forsinkelse og knivskarpe optagelser. Jeg er begyndt at bruge det til kundemøder og medlemswebinarer, for jeg synes det er pebret, hvis du vil bruge det til større webinarer med tilmelding, e-mail reminders, osv.

Du finder Zoom.us her. aff.

Zoom til online møder

Simplero

Når du skal sælge dine digitale produkter, have medlemssider og tage imod betaling, så er det super vigtigt, at det hele fungerer som det skal. Jeg har selv været omkring WordPress løsninger, men i min erfaring er det alt for sårbart, hvis noget går galt, for så er DU den ansvarlige.

Med Simplero slipper du for at bekymre dig om det, og du kan sørge for at din betaling for snart sagt alle ydelser kører helt automatisk igennem systemet her. Simplero aff.

Simplero

EasyMe

Et rigtig godt og mere prisvenligt alternativ, når du skal sælge digitale produkter er danske EasyMe. Produkter er dansk, og du kan sælge og lade dine kunder booke timer/ydelser hos dig, du kan oprette abonnementer og du kan sælge digitale produkter.

Prisstrukturen er simpel, og i videoen her, forklarer Claus Rasmussen, der står bag EasyMe, hvordan det fungerer.

Du kan prøve EasyMe gratis af i 30 dage med linket her. aff.

EasyMe til digitale produkter

ScreenFlow

Efter jeg er skiftet til at bruge Mac, er det ScreenFlow jeg bruger til at redigere videoer med. Jeg synes programmet er let at bruge, og det er ret vigtigt for mig.

Jeg er ikke ekspert i at redigere, men det er ret let at få et hæderligt resultat med ScreenFlow. En feature jeg godt kan lide er at du kan fjerne baggrundsstøj og redigeringen er relativt intuitiv.

Du kan købe ScreenFlow her. aff.

ScreenFlow

Produkter, jeg varmt kan anbefale

Logitech webcamera

I alle de mange hangouts jeg laver, har jeg konstateret, at det der er flere ting, der kan virke forstyrrende. To af de værste faktorer, der kan få dine seere til at forsvinde er et dårligt billede og dårlig lyd.

Det webcamera jeg har været allermest glad for er et Logitech C930e, som både giver et smukt klart billede OG en rigtig god lyd, så det kan jeg varmt anbefale.

Du kan få det flere steder, for eksempel i webbutikken ShopEDB her aff.

Simplero

Mikrofon: Blue Yeti

Specielt når jeg laver skærmoptagelser har jeg været utrolig glad for den sprøde lyd, der findes i den mikrofon, der hedder Blue Yeti. Det er ikke den billigste løsning, men laver du mange videoer og/eller podcasts, er den en god investering.

Jeg har købt min Blue Yeti hos Webdanes her aff.

Mikrofon Blue Yeti
Del gerne med dit netværk!