Book en afklarende strategi-samtale:

  • Sammen danner os et overblik over de udfordringer, du står med i forhold til markedsføringen, og hvad jeg foreslår, du kan gøre for at løse dem.  
  • Du får min ærlige vurdering af, hvordan jeg kan hjælpe dig. Og om du og jeg er det rigtige match.
Lise Halskov - computer

Det er en uforpligtende snak, og du finder selv den tid i min kalender, der passer dig. Jeg har sat 30 minutter af, og vi taler sammen på Zoom. Book din tid her:

Du kan betragte mig som din business buddy

De forløb, jeg tilbyder i min sparring er beregnet på at hjælpe dig videre i din forretning. Du får min udelte opmærksomhed, så du nemmere kan tiltrække dine drømmekunder.

Samtalen er min garanti til dig om, at hvis vi to indgår i et samarbejde, så ved vi begge to, at vi er det rigtige match. Du kan læse mere om mine sparring og om, hvordan du får hjælp til online markedsføring her.

Hør her, hvor meget en enkel samtale, der ikke kostede noget, rykkede for Mikael:

"Samtalen skabte nærmest en eksplosion af tanker, energi og arbejdsglæde"

Jeg vil til enhver tid anbefale Lise som mentor.

Jeg tog i november imod en gratis afklarende samtale - lidt med den tanke, at det kunne der jo ikke ske noget ved. Men det kunne der!

Samtalen skabte nærmest en eksplosion af tanker, energi og arbejdsglæde. Der er nu gået to måneder, siden jeg talte med Lise, og mit arbejdsflow og effektivitetsniveau har formentlig aldrig været bedre. Jeg har udført flere opgaver, som jeg har skubbet foran mig i flere år, og har derved fået skabt mig en væsentlig bedre platform for min egen markedsføring. Det betyder videre, at mit markedsførings- og salgsarbejde er blevet meget mere målrettet og struktureret.

Det, der var fantastisk ved at tale med Lise, var, at hun påpegede nogle få og helt præcise ting, som jeg skulle rette op på. Det gjorde, at det var let og konkret at gå i gang med de opgaver. Og på en eller anden forunderlig vis har den arbejdsproces gjort, at jeg har kunnet arbejde videre lige så målrettet og struktureret i nye retninger.

Ovenstående er essensen af hundredvis af positive tanker om det, som Lise under en times samtale formåede at påvirke mig til at arbejde videre med.

profile-pic
Mikael Køster Andersen Webrådgivning

Hvordan foregår det?

Klik på knappen og book den tid, der passer dig bedst. Når du har gjort det, får du en bekræftelsesmail, hvor jeg stiller dig 3  enkle spørgsmål. Svar på spørgsmålene inden vi tales ved. Så sikrer vi, at du får mest muligt ud af den tid, vi har sammen. På selve dagen logger du på Zoom med det link, du modtager i din bekræftelsesmail.

Og husk - vores samtale er 100% uforpligtende - du bestemmer, om du har lyst til at arbejde videre med mig bagefter.

Her er hvad andre kunder siger:

Sina Heile
Quotation marks

“Jeg er blevet motiveret til at komme videre. Med Lises hjælp har det været muligt at forstå det hele, trin for trin"


Sina Heile

The Nielsen Adventure
Quotation marks

“Lise har hjulpet os med at fokusere på de opgaver som skal løses for at vi kan komme godt videre"


Christian og Vivian Nielsen

>