Online Haj v Lise Halskov logo

Få hjælp til online markedsføring med mentorforløbet for selvstændige

Klar til at vinke farvel til det manglende overblik og de mange mislykkede forsøg med din online markedsføring?

Hvor du ikke opnår de resultater, du havde håbet på (eller var blevet lovet af eksperterne…)?

Spørgsmål til dig: Er du selvstændig, og drømmer du om at få hjælp til online markedsføring, så du præcis ved, hvad du skal foretage dig for at lykkes med din drøm som virksomhedsejer? Så bliv hængende...

Med mit personlige mentorforløb for selvstændige fĂĄr du: 

 • En detaljeret og personlig køreplan, som du kan følge skridt for skridt, sĂĄ du altid ved, hvad du skal gøre som det næste i forhold til din online markedsføring.
 • Professionelle og erfarne øjne pĂĄ din eksisterende markedsføring og svar pĂĄ, hvor du med fordel kan justere for at skabe bedre resultater.
 • Vejledning til det tekniske overblik og hjælp til at vælge de helt rette systemer, sĂĄ du ikke skal spilde mere tid pĂĄ at lære nye systemer og teknologier at kende (Jeg har testet dem alle for dig og ved præcis, hvad du skal vælge for at spare tid og penge).
 • Din markedsføringsselvtillid tilbage, sĂĄ du tiltrækker langt flere kunder i din forretning, fordi du markedsfører dig med større overbevisning og selvsikkerhed.
 • Og meget mere!

Lise har været business coach for mig gennem 6 måneder, og i den periode har hun sat sit vigtige aftryk på hele min markedsføringsindsats fra optimering af ny hjemmeside, til strategien for sociale medier og nyhedsbreve.

Hun har været mine “outside eyes” og en vigtig sparringspartner, og så har hun leveret et helt katalog af idéer til nye marketingtiltag. Tak, Lise.

Bjørn Sørensen

Bjørn Sørensen

Tro mig, jeg ved godt, at online markedsføring kan virke uoverskueligt

Hånden på hjertet….

Jeg ved nøjagtigt, hvor hårdt det kan være. Lige så fedt det føles, at det er DIG alene, der bestemmer, lige så frygtindgydende kan det føles. Har jeg ret?

Måske tror du, at du bør have svaret på, hvad det rigtige næste skridt er for din business. Hvilke produkter skal du udvikle, hvem skal du målrette din kommunikation til, og hvor og hvordan skal du markedsføre dig? Sådan havde jeg det.

Og din familie og omgangskreds forstår dig bare ikke helt. Et par af dem har måske stillet det spørgsmål, vi selvstændige hader allermest: Hvorfor får du dig ikke et rigtigt job?

Hjælp til online markedsføring - Lise Halskov

Lise Halskov fra Online Haj

Jeg har selv lavet den fejl, at jeg troede, jeg skulle kunne alting selv

For mit vedkommende var en af de største fejl som selvstændig, da jeg troede, at jeg skulle kunne det hele selv. Som om nogen ville række mig en præmie og sige: Flot, Lise, du klarede det helt selv. Uden nogensinde at få hjælp. Heldigvis fik jeg hjælp. For jeg blev klogere og lærte at bede om hjælp. Bede om råd. Og investere i det.

Jeg har lært så meget siden da. Og i dag vil jeg langt hellere drive en succesfuld virksomhed ved hjælp af andre end at drive en haltende forretning uden hjælp fra andre.

For at du ikke skal begĂĄ den samme fejl, som jeg lavede… 

Hjælp til online markedsføring - Lise Halskov

For at du ikke skal bruge lige så lang tid på at indsamle viden, teste det af og implementere det….

Og for at du kan spare oceaner af tid og frustrationer, hvis bare du ved præcis, hvad du skal gøre som det næste…. 

Så vil jeg præsentere dig for de muligheder du har for at få min hjælp i et mentorforløb.

Ikke bare hjælp til online markedsføring, men også et kærligt skub og hjælp til dit næste skridt

MĂĄlet med mine mentorforløb er klart:  At give dig et kærligt skub i den rigtige retning. At hjælpe dig med overblik og struktur, sĂĄ du bruger tiden mest fornuftigt, nĂĄr du skal markedsføre dig.

Det her er en måde at overhale de andre og få adgang til al min viden og erfaring i forhold til strategi, planlægning og markedsføring. Jeg har testet det hele for dig, så du ikke behøver at spilde tid på mentale to-do-lister, der har det med aldrig nogensinde at blive gjort færdige.

Mine mentorpakker er forløb, hvor jeg kærligt guider og vejleder dig i forhold til din forretning og det sted, hvor du er nu. Skridt for skridt. Det er et rum, hvor du kan være hudløst ærlig og slippe for at skulle lade, som om alt er perfekt. Igen: Jeg har været der, sĂĄ lad mig hjælpe dig. 

Overspringshandlinger, manglende overblik, rod i markedsføringen og ingen planlægning er den egentlige ĂĄrsag til, at mange mĂĄ give op 

Følelsen af at være selvstændig er fantastisk.

Men så er den også skræmmende på samme tid. For hvad hvis det ikke lykkes? Hvad hvis du virkelig en dag må dreje nøglen om og sætte en tyk og fed streg over drømmen om at skabe dit eget?

Det sker ikke for dig. Ikke hvis jeg kan hjælpe dig. Men det er sket for andre. Jeg har set det alt for mange gange. Og ofte er årsagen til den forliste drøm altid et sammensurium af overspringshandlinger, manglende overblik, rod på websitet (og på alle de andre markedsføringskanaler) og ingen planlægning. Det er aldrig talent, der mangler. Og det er sjældent det faglige, der halter.

Det er alt det, der er rundt om forretningen - alt det, der sikrer, at der er en lind strøm af kunder. Det er alle de ting, vi arbejder sammen om i et mentorforløb - sĂĄ du kan fĂĄ lov til at bruge dit talent. Leve af din passion og bruge din faglighed pĂĄ at hjælpe andre. 


Du behøver ikke at sige mere, Lise - hvordan booker jeg?

Lise har været en helt enorm støtte i forhold til at optimere min online marketing strategi.


Alt i alt har jeg fået langt mere viden, service og pædagogisk ekspertise, end jeg havde drømt om. På relativ kort tid har jeg tilegnet mig brugbare færdigheder i forhold til online marketing og hjemmesider. Jeg har i hverdagen ikke megen tid til den slags aktiviteter, men kan nu udnytte min sparsomme tid på en langt mere kvalificeret måde.

John Hjarsøe Mogensen

Dansk Imagocenter

Din direkte smutvej til at få hjælp til online markedsføring
og følelsen “Jeg har styr på det”

Forestil dig, hvordan det føles at tænde computeren hver morgen og vide præcis, hvilke opgaver du skal udføre - og ikke mindst: hvordan du skal gøre det. Forestil dig, at du ikke er i tvivl om, hvilken del af din online markedsføring du først og fremmest skal have fokus på, og hvor de lavthængende frugter er i din forretning.

Sådan kan det sagtens blive for dig også, hvis du vælger at springe på et af mine mentorforløb, hvor du får:

 • Fokus pĂĄ din omsætning
  Der er ingen grund til at få hjælp til online markedsføring, hvis det ikke skaber resultater på din bankkonto. Når vi laver en klar plan for, hvilke næste skridt din virksomhed skal tage, så vil du opleve, at din indtjening stiger. Et klart fokus og en koncentreret indsats giver altid resultater.
 • Kærlig støtte
  Det er rigtig rart at have nogle at dele både de gode og de dårlige sider af din virksomhed med. Og samtidig få det kærlige puf, der nogle gange skal til, for at du og din virksomhed rykker sig. Jeg er her virkelig for dig, og du kan trygt læne dig op ad mig undervejs i forløbet.
 • En holdbar aftale med dig selv
  Når du selv skal sidde og styre både overblik og alle de små detaljer, så kan det være svært at få gjort de ting, der er vigtige. Det, at du forpligter dig til at rykke med din virksomhed, kan flytte bjerge for dig. Vi lægger planerne sammen og sørger for, at du ved præcis, hvad du skal gøre - og hvordan du skal gøre det. Du bliver din egen implementeringschef efter vores samarbejde.

Her er hvad pakkerne bestĂĄr af

***Business Class***


Business Class Mentorpakken er for dig, der er SÅ klar til at skabe store resultater i din forretning og har brug for hjælp til din online markedsføring. Du er klar til at opgradere din business med et forløb, der i den grad har fokus på dig og din udvikling.

Med Business Class kan du forvente at sætte af for fuld skrue og sikre dig solide resultater pĂĄ længere sigt. 

I pakken fĂĄr du:

Business Class mentorpakken
 • Møder og skriftlig sparring flere gange hver mĂĄned i 5 mĂĄneder, hvor vi lægger planer, sætter mĂĄl og arbejder mĂĄlbevidst med din forretning, sĂĄ du har fremdrift. 
 • du fĂĄr 3 timers hjælp fra en dygtig virtuel assistent, der hjælper med alt det praktiske
 • Labre bonusser, der gør det endnu lettere hurtigt at komme i mĂĄl

**Fokus Mentorpakken**

Fokus Mentorpakken er for dig, der har brug for jævnlig opfølgning af din indsats, så du holder fokus på det, der giver dig resultater.

I pakken fĂĄr du:

Fokus Mentorpakken
 • Online møder med mig hver mĂĄned i 5 mĂĄneder, sĂĄ du er sikker pĂĄ at holde fokus
 • Skriftlig sparring hver mĂĄned, sĂĄ du ikke gĂĄr i stĂĄ
 • Adgang til labre bonusser, der gør dit arbejde og din vej mod en bedre markedsføringsindsats endnu lettere.

*Ad Hoc pakken*

Ad Hoc mentorpakken

Ad Hoc pakken er for dig, der godt kan en masse ting selv, men som har brug for hjælp til din online markedsføring ved at have mulighed for at booke mig ind i mellem efter behov.

Med Ad Hoc pakken kan du forvente at komme i gang med det samme. Du kan vælge mellem "klippekort" på 3-10 timer af min tid, som du selv booker.Hvilken Business Push-pakke er den rette for dig?

Det finder vi sammen ud af i den afklarende strategi-samtale, du kan booke hos mig helt gratis. I en samtale pĂĄ 30 minutter tager vi en snak om dine udfordringer, og jeg giver dig et bud pĂĄ, hvor jeg ville sætte ind, hvis jeg var dig. Og sĂĄ finder vi ud af, om du og jeg er et godt match til et af mine mentorforløb. 

Book din samtale med mig lige her

Hjælp til online markedsføring garanti

Min 100% tilfredshedsgaranti

Der er ingen grund til at gå rundt om den varme grød her. Jeg ved, at der er mange såkaldte markedsføringseksperter derude, der lover guld og grønne skove.

Du har måske endda brændt nallerne på en af dem eller hørt historier (Jeg har også hørt dem). Jeg ved, at jeg kan hjælpe dig med at skabe overblik over din online markedsføring og skabe en lavpraktisk køreplan, så du ikke er i tvivl om, hvad du skal gøre som det næste for at lykkes. Det er ikke en magisk pille, du skal sluge, og så virker det hele. Det kræver arbejde.

Jeg har set så mange af mine tidligere mentees lykkes med deres online markedsføring og planlægning, når de har fulgt mine råd. Derfor tør jeg garantere, at du får overblik over din online markedsføring, og at du ved præcis, hvad du skal gøre som det næste for at komme tættere på dit mål.

Hvis det ikke er tilfældet, vil jeg gerne betale dine penge tilbage.

Selvfølgelig. Det eneste, det kræver, er, at du selvfølgelig har gjort præcis, hvad jeg har bedt dig om. Alt, hvad du skal gøre, er at sende mig filerne og dokumenterne med dit hjemmearbejde. SĂĄ sender jeg dig dine penge med det samme. 

Jeg meldte mig til Business Push, fordi jeg manglede overblik og teknisk kunnen i forhold til min website og markedsføring.  Jeg havde brug for at fĂĄ et løft i den rigtige retning, da jeg tidligere ikke havde haft den optimale eksperthjælp i lang tid. Jeg synes, det var svært at finde hoved og hale i det hele.

Med Lises hjælp er jeg nu godt på vej igen til at få samlet alle brikkerne i min business. Jeg er blevet motiveret til at komme videre, selvom jeg stadig synes, at det tekniske er en udfordring. Men med Lises hjælp har det været muligt at forstå det hele, trin for trin.

Lise har kunnet skære det svære ud i pap for mig og givet mig gode smĂĄ videoer med vejledning og fantastisk god motivering og sparring online.  Der er bare styr pĂĄ det hele ned til mindste detalje. Lise er super dygtig og professionel og har været guld værd for mig. Jeg er dybt imponeret over alt det, hun kan overskue og har gang i, og det er ogsĂĄ virkelig motiverende at følge hendes podcasts. Jeg kan kun give hende de bedste anbefalinger.

Sina Heile

Sina Heile

Hjertets Vej

Hvad andre mentees har spurgt om,
før de startede et forløb hos mig

Det er så rart, at du er sådan en, der lige skal tænke sig om, før du springer ud i en ny investering. Det gør jeg også selv. Det interessante er faktisk, at jeg kan se, at de mentees, der stiller allerflest spørgsmål, før de starter et forløb, er de mentees, der får mest ud af forløbet. Fordi de tager stilling. Og jeg elsker at svare på spørgsmål.

Her har jeg samlet alle de spørgsmål, som mentees har stillet, før de bookede et forløb. Det kan være, du kan bruge mine svar til noget.

 • Hvor meget tid kræver det af mig?
  NĂĄr du gĂĄr i gang med et mentorforløb af denne her slags, sĂĄ kræver det, at du bruger tid pĂĄ at arbejde pĂĄ din virksomhed. Vi kan ikke tale os til succes, for der skal ogsĂĄ handling til. Men vi tilrettelægger selvfølgelig aktiviteterne ud fra, hvad du har tid og bĂĄndbredde til. Husk ogsĂĄ, at vi sammen beslutter, hvad du ikke skal bruge tid pĂĄ! 
 • Hvordan bliver jeg mentee hos dig og hvordan booker jeg tiderne?
  Du gĂĄr allerførst ind og booker en gratis og uforpligtende telefonsamtale med mig, og sĂĄ tager vi en snak om, hvilken pakke, der passer bedst til dig og dit behov. NĂĄr vi har aftalt det, og du har tilmeldt dig, sĂĄ aftaler vi, alt efter den pakke, du har investeret i, hvornĂĄr vi skal mødes online. Har du booket min Ad Hoc pakke, fĂĄr du adgang til min kalender, hvor du selv booker den tid, du ønsker. Bemærk, at deltagere i Business Class og kampagnepakken har fortrinsret til min kalender. 
 • Hvilke typer virksomheder kan du hjælpe?
  Hvis du sælger produkter og ydelser online, hvis du er en lille virksomhed, og hvis du er klar til at arbejde med din virksomhed, så er du det perfekte match for forløbet. Hvis du er i tvivl, om jeg kan hjælpe lige netop dig, så er du velkommen til at kontakte mig på lise@onlinehaj.dk for at aftale en snak om muligheder.
 • Hvor lang tid er der mellem sparringstiderne?
  Det afhænger bĂĄde af den pakke, du vælger og hvordan din tid er de forskellige mĂĄneder. Som udgangspunkt er din sparringstid gældende et helt ĂĄr. 
 • Hvad gĂĄr den skriftlige sparring ud pĂĄ?
  Vi bestemmer sammen, hvad der giver mening i forhold til den skriftlige feedback. Hvis vi for eksempel beslutter, at du skal have lavet en e-mail serie, så kan skriftlig feedback være, at jeg gennemgår dine mails og kommer med forslag til forbedringer. Det kan også være gennemgang af blogindlæg, sider på dit website, salgstekst, osv.


Har du andre spørgsmål, er du i tvivl, om forløbet er det rigtige for dig, har du spørgsmål til betaling eller noget helt andet? Så er du hjerteligt velkommen til at skrive til mig på lise@onlinehaj.dk og få svar på dine spørgmål.

>