Lise Halskov - Business coach og mentor

Få hjælp til online markedsføring med mentorforløbet for selvstændige

Klar til at vinke farvel til det manglende overblik og de mange mislykkede forsøg med din online markedsføring uden at opnå de resultater, du havde håbet på (eller var blevet lovet af eksperterne…)?

Spørgsmål til dig: Er du selvstændig, og drømmer du om at få hjælp til online markedsføring, så du præcis ved, hvad du skal foretage dig for at lykkes med din drøm som virksomhedsejer? Så bliv hængende...


Med mit personlige mentorforløb for selvstændige får du: 

 • En detaljeret og personlig køreplan, som du kan følge skridt for skridt, så du altid ved, hvad du skal gøre som det næste i forhold til din online markedsføring.
 • Professionelle og erfarne øjne på din eksisterende markedsføring og svar på, hvor du med fordel kan justere for at skabe bedre resultater.
 • Vejledning til det tekniske overblik og hjælp til at vælge de helt rette systemer, så du ikke skal spilde mere tid på at lære nye systemer og teknologier at kende (Jeg har testet dem alle for dig og ved præcis, hvad du skal vælge for at spare tid og penge).
 • Din markedsføringsselvtillid tilbage, så du tiltrækker langt flere kunder i din forretning, fordi du markedsfører dig med større overbevisning og selvsikkerhed.
 • Og meget mere!

Hånden på hjertet….

Jeg ved nøjagtigt, hvor hårdt det kan være. Lige så fedt det føles, at det er DIG alene, der bestemmer, lige så frygtindgydende kan det føles. Har jeg ret?

Måske tror du, at du bør have svaret på, hvad det rigtige næste skridt er for din business. Hvilke produkter skal du udvikle, hvem skal du målrette din kommunikation til, og hvor og hvordan skal du markedsføre dig? Sådan havde jeg det.

Og din familie og omgangskreds forstår dig bare ikke helt. Et par af dem har måske stillet det spørgsmål, vi selvstændige hader allermest: Hvorfor får du dig ikke et rigtigt job?

Hjælp til online markedsføring - Lise Halskov

Lise Halskov fra Online Haj

For mit vedkommende var en af de største fejl som selvstændig, da jeg troede, at jeg skulle kunne det hele selv. Som om nogen ville række mig en præmie og sige: Flot, Lise, du klarede det helt selv uden nogensinde at få hjælp. Heldigvis fik jeg hjælp. For jeg blev klogere og lærte at bede om hjælp. Bede om råd. Og investere i det.

Jeg har lært så meget siden da. Og i dag vil jeg langt hellere drive en succesfuld virksomhed ved hjælp af andre end at drive en haltende forretning uden hjælp fra andre.

For at du ikke skal begå den samme fejl, som jeg lavede…


Hjælp til online markedsføring - Lise Halskov

For at du ikke skal bruge lige så lang tid på at indsamle viden, teste det af og implementere det….

Og for at du kan spare oceaner af tid og frustrationer, hvis bare du ved præcis, hvad du skal gøre som det næste…. 

Så vil jeg præsentere dig for mit populære mentorforløb Business Push.


Business Push: Ikke bare hjælp til online markedsføring, men også et kærligt skub og hjælp til dit næste skridt

Business Push hedder det. Mit mentorforløb. Det har jeg kaldt det, fordi det vitterligt er et skub til dig og din forretning. Et kærligt skub i den rigtige retning.

Det her er en måde at overhale de andre og få adgang til al min viden og erfaring i forhold til teknik, strategi, planlægning og markedsføring. Jeg har testet det hele for dig, så du ikke behøver at spilde tid på mentale to-do-lister, der har det med aldrig nogensinde at blive gjort færdige.

Business Push er et forløb, hvor jeg kærligt guider og vejleder dig i forhold til din forretning og det sted, hvor du er nu. Skridt for skridt. Det er et rum, hvor du kan være hudløst ærlig og slippe for at skulle lade, som om alt er perfekt. Igen: Jeg har været der, så lad mig hjælpe dig. 

Overspringshandlinger, manglende overblik, rod i markedsføringen og ingen planlægning er den egentlige årsag til, at mange må give op 

Følelsen af at være selvstændig er fantastisk.


Men så er den også skræmmende på samme tid. For hvad hvis det ikke lykkes? Hvad hvis du virkelig en dag må dreje nøglen om og sætte en tyk og fed streg over drømmen om at skabe dit eget?


Det sker ikke for dig. Ikke hvis jeg kan hjælpe dig. Men det er sket for andre. Jeg har set det alt for mange gange. Og ofte er årsagen til den forliste drøm altid et sammensurium af overspringshandlinger, manglende overblik, rod på websitet (og på alle de andre markedsføringskanaler) og ingen planlægning. Det er aldrig talent, der mangler. Og det er sjældent det faglige, der halter.


Det er alt det, der er rundt om forretningen - alt det, der sikrer, at der er en lind strøm af kunder. Det er alle de ting, vi arbejder sammen om i et mentorforløb - så du kan få lov til at bruge dit talent. Leve af din passion og bruge din faglighed på at hjælpe andre. 


Du behøver ikke at sige mere, Lise - hvordan booker jeg?

Lise har været en helt enorm støtte i forhold til at optimere min online marketing strategi.


Alt i alt har jeg fået langt mere viden, service og pædagogisk ekspertise, end jeg havde drømt om. På relativ kort tid har jeg tilegnet mig brugbare færdigheder i forhold til online marketing og hjemmesider. Jeg har i hverdagen ikke megen tid til den slags aktiviteter, men kan nu udnytte min sparsomme tid på en langt mere kvalificeret måde.

John Hjarsøe Mogensen

Dansk Imagocenter

Din direkte smutvej til at få hjælp til online markedsføring
og følelsen “Jeg har styr på det”


Forestil dig, hvordan det føles at tænde computeren hver morgen og vide præcis, hvilke opgaver du skal udføre - og ikke mindst: hvordan du skal gøre det. Forestil dig, at du ikke er i tvivl om, hvilken del af din online markedsføring du først og fremmest skal have fokus på, og hvor de lavthængende frugter er i din forretning.

Sådan kan det sagtens blive for dig også, hvis du vælger at springe på mit personlige mentorforløb Business Push, hvor du får: 

 • Fokus på din omsætning
  Der er ingen grund til at få hjælp til online markedsføring, hvis det ikke skaber resultater på din bankkonto. Når vi laver en klar plan for, hvilke næste skridt din virksomhed skal tage, så vil du opleve, at din indtjening stiger. Et klart fokus og en koncentreret indsats giver altid resultater.
 • Kærlig støtte
  Det er rigtig rart at have nogle at dele både de gode og de dårlige sider af din virksomhed med. Og samtidig få det kærlige puf, der nogle gange skal til, for at du og din virksomhed rykker sig. Jeg er her virkelig for dig, og du kan trygt læne dig op ad mig undervejs i forløbet.
 • En holdbar aftale med dig selv
  Når du selv skal sidde og styre både overblik og alle de små detaljer, så kan det være svært at få gjort de ting, der er vigtige. Det, at du forpligter dig til at rykke med din virksomhed, kan flytte bjerge for dig. Vi lægger planerne sammen og sørger for, at du ved præcis, hvad du skal gøre - og hvordan du skal gøre det. Du bliver din egen implementeringschef efter vores samarbejde.

Her er hvad pakkerne består af

***VIP-pakken***


VIP-pakken er for dig, der er klar til at skabe store resultater i din forretning og har brug for hjælp til din online markedsføring. Med VIP-pakken kan du forvente at sætte af for fuld skrue og sikre dig solide resultater på længere sigt. VIP-pakken indeholder: 

 • 2 timers opstartsmøde
  Vi får talt hele din forretning igennem og får lavet en klar køreplan for dig. 
 • 7 timers sparring og rådgivning
  Vi mødes online og går i dybden med din virksomhed, dine behov og din markedsføring. Du ved nøjagtigt fra gang til gang, hvad dine mål er. 
 • Skriftligt sammendrag og opsummering af de næste skridt, du skal tage
  Efter hvert møde får du tilsendt et skriftligt sammendrag af vores samtale og en opsummering af de næste skridt, du skal tage.
 • 5 x feedback på dit markedsføringsmateriale (hjemmeside, e-mail osv.)
  Enten i form af skriftlig feedback eller korte videoer, afhængigt af hvad vi aftaler.
 • Bonus 1: Medlemsklubben Bliv en ​Online Haj
  Som medlem af min medlemsklub får du adgang til et hav af temaer om online markedsføring, så alt er klar lige ved dine fingerspidser. Du får adgang i 12 måneder.
 • Bonus 2: Thrive plugins
  De mest effektive plugins til WordPress, jeg bruger, kommer fra Thrive Themes. Som Business Push VIP-medlem får du mulighed for at få 2 af deres plugins installeret på 1 WordPress-website kvit og frit. Og du får gratis adgang til et helt kursus, hvor jeg har lavet grundige undervisningsvideoer til alle plugins.
 • Bonus 3: The 5 Minute Journal
  Jeg er en kæmpe fan af at træne et positivt mindset frem, og det kan du med The 5 Minute Journal. Du får bogen samt en notesbog og pen med som bonus.

**Pro-pakken**


Pro-pakken er for dig, der har brug for hjælp til din online markedsføring og som mangler at få lavet et godt overblik over, hvad du skal fokusere på. Med Pro-pakken kan du forvente at komme i gang med at skabe resultater her og nu og på længere sigt. Pro-pakken indeholder: 

 • 5 timers sparring og rådgivning
  Vi mødes online og går i dybden med din virksomhed, dine behov og din markedsføring. Du ved nøjagtigt fra gang til gang, hvad dine mål er. Efter hvert møde får du tilsendt et skriftligt sammendrag af vores samtale og en opsummering af de næste skridt, du skal tage. 
 • 2 x feedback på dit markedsføringsmateriale (e-mail-serie, en landing page eller andet) enten i form af skriftlig feedback eller korte videoer, afhængigt af hvad vi aftaler. 
 • Bonus 1: Medlemsklubben Bliv en Online Haj
  Som medlem af min medlemsklub får du adgang til et hav af temaer om online markedsføring, så alt er klar lige ved dine fingerspidser. Du får adgang i 6 måneder.

*Basispakken*


Basispakken er for dig, der godt kan en masse ting selv, men som har brug for hjælp til din online markedsføring ved lige at få et skub i den rigtige retning. Med Basis-pakken kan du forvente at komme i gang med det samme. Basispakken indeholder: 

 • 5 timers sparring og rådgivning
  Vi mødes online og går i dybden med din virksomhed, dine behov og din markedsføring. Du ved nøjagtigt fra gang til gang, hvad dine mål er. Efter hvert møde får du tilsendt optagelserne af vores møde.
 • Bonus 1: Medlemsklubben Bliv en Online Haj
  Som medlem af min medlemsklub får du adgang til et hav af temaer om online markedsføring, så alt er klar lige ved dine fingerspidser. Du får adgang i 3 måneder. 

Hvilken Business Push-pakke er den rette for dig?


Vælg, hvilken Business Push-pakke der er den helt rigtige for dig. Hvis du er i tvivl, forklarer jeg mere om detaljerne og svarer (ærligt) på dine spørgsmål, før du beslutter dig. Alt, hvad du skal gøre, er at booke en afklarende strategi-samtale og lade os tage en snak om, hvordan din trin-for-trin køreplan skal se ud. 


Book din samtale med mig lige her

Hjælp til online markedsføring garanti

Min 100% tilfredshedsgaranti

Der er ingen grund til at gå rundt om den varme grød her. Jeg ved, at der er mange såkaldte markedsføringseksperter derude, der lover guld og grønne skove.


Du har måske endda brændt nallerne på en af dem eller hørt historier (Jeg har også hørt dem). Jeg ved, at jeg kan hjælpe dig med at skabe overblik over din online markedsføring og skabe en lavpraktisk køreplan, så du ikke er i tvivl om, hvad du skal gøre som det næste for at lykkes. Det er ikke en magisk pille, du skal sluge, og så virker det hele. Det kræver arbejde.


Jeg har set så mange af mine tidligere mentees lykkes med deres online markedsføring og planlægning, når de har fulgt mine råd. Derfor tør jeg garantere, at du får overblik over din online markedsføring, og at du ved præcis, hvad du skal gøre som det næste for at komme tættere på dit mål.


Hvis det ikke er tilfældet, vil jeg gerne betale dine penge tilbage.


Selvfølgelig. Det eneste, det kræver, er, at du selvfølgelig har gjort præcis, hvad jeg har bedt dig om. Alt, hvad du skal gøre, er at sende mig filerne og dokumenterne med dit hjemmearbejde. Så sender jeg dig dine penge med det samme. 

Jeg meldte mig til Business Push, fordi jeg manglede overblik og teknisk kunnen i forhold til min website og markedsføring.  Jeg havde brug for at få et løft i den rigtige retning, da jeg tidligere ikke havde haft den optimale eksperthjælp i lang tid. Jeg synes, det var svært at finde hoved og hale i det hele.

Med Lises hjælp er jeg nu godt på vej igen til at få samlet alle brikkerne i min business. Jeg er blevet motiveret til at komme videre, selvom jeg stadig synes, at det tekniske er en udfordring. Men med Lises hjælp har det været muligt at forstå det hele, trin for trin.

Lise har kunnet skære det svære ud i pap for mig og givet mig gode små videoer med vejledning og fantastisk god motivering og sparring online.  Der er bare styr på det hele ned til mindste detalje. Lise er super dygtig og professionel og har været guld værd for mig. Jeg er dybt imponeret over alt det, hun kan overskue og har gang i, og det er også virkelig motiverende at følge hendes podcasts. Jeg kan kun give hende de bedste anbefalinger.

Sina Heile

Sina Heile

Hjertets Vej

Hvad andre mentees har spurgt om,
før de startede et forløb hos mig


Det er så rart, at du er sådan en, der lige skal tænke sig om, før du springer ud i en ny investering. Det gør jeg også selv. Det interessante er faktisk, at jeg kan se, at de mentees, der stiller allerflest spørgsmål, før de starter et forløb, er de mentees, der får mest ud af forløbet. Fordi de tager stilling. Og jeg elsker at svare på spørgsmål.

Her har jeg samlet alle de spørgsmål, som mentees har stillet, før de bookede et forløb. Det kan være, du kan bruge mine svar til noget.

 • Hvor meget tid kræver det af mig?
  Når du går i gang med et mentorforløb af denne her slags, så kræver det, at du bruger tid på at arbejde på din virksomhed. Vi kan ikke tale os til succes, for der skal også handling til. Men vi tilrettelægger selvfølgelig aktiviteterne ud fra, hvad du har tid og båndbredde til. Husk også, at vi sammen beslutter, hvad du ikke skal bruge tid på! 
 • Hvordan bliver jeg mentee hos dig og hvordan booker jeg tiderne?
  Du går allerførst ind og booker en gratis og uforpligtende telefonsamtale med mig, og så tager vi en snak om, hvilken pakke, der passer bedst til dig og dit behov. Når vi har aftalt det og du har tilmeldt dig, så får du adgang til min online kalender, hvor du selv booker de tider, der passer dig. Jeg er meget fleksibel, så hvis du kun kan i weekender eller aften, så finder vi også ud af det.
 • Så sætter jeg selvfølgelig betalingen af dit eksisterende medlemskab i bero i den tid, du får med i sparringen. Plus du får 10% rabat på alle mine pakker, når du allerede er medlem. Når din periode er slut, genoptages dit medlemskab som før.
 • Hvilke typer virksomheder kan du hjælpe?
  Hvis du sælger produkter og ydelser online, hvis du er en lille virksomhed, og hvis du er klar til at arbejde med din virksomhed, så er du det perfekte match for forløbet.
  Hvis du driver en fysisk butik eller en webshop med produkter, så vil jeg anbefale dig at finde en mentor med mere erfaring end mig indenfor det.
  Hvis du har fuldtidsansatte, så er det sandsynligvis et andet forløb, du har brug for. I det tilfælde er du velkommen til at kontakte mig på lise@onlinehaj.dk for at aftale en snak om muligheder.
 • Hvor lang tid er der mellem sparringstiderne?
  Det bestemmer vi sammen, alt efter hvad der passer ind i din planlægning. Du har et helt år til rådighed til at bruge både sparringstiden og min skriftlige feedback, før de udløber.
 • Hvad går den skriftlige sparring ud på?
  Vi bestemmer sammen, hvad der giver mening i forhold til den skriftlige feedback. Hvis vi for eksempel beslutter, at du skal have lavet en e-mail serie, så kan skriftlig feedback være, at jeg gennemgår dine mails og kommer med forslag til forbedringer. Det kan også være gennemgang af blogindlæg, sider på dit website, salgstekst, osv.


Har du andre spørgsmål, er du i tvivl, om forløbet er det rigtige for dig, har du spørgsmål til betaling eller noget helt andet? Så er du hjerteligt velkommen til at skrive til mig på lise@onlinehaj.dk og få svar på dine spørgmål.

>