Hej. Lise Halskov fra Online Haj her

Jeg hjælper dig ikke bare med at mestre markedsføringen af din lille virksomhed. Jeg hjælper dig med at tro på dig selv. For du kan nemlig godt det her.

Det ved jeg. Jeg ved det, fordi jeg til dagligt hjælper masser af små virksomhedsejere, der ligesom dig

  • har svært ved at overskue, hvad der er op og ned på markedsføring på nettet. 
  • mangler en klar køreplan over, hvor du skal fokusere først, så du får resultater og oplever succes.
  • og dig som rigtig gerne vil have lavet en solid planlægning af din markedsføring, så du ved nøjagtigt, hvad der skal til for at du lykkes.

Hvis du kan mærke, at du er træt af at stå i stampe, og at du gerne vil have hjælp til online markedsføring, så står jeg klar til at hjælpe dig. 

Lise Halskov, Business Coach og mentor

Lise Halskov fra Online Haj

Noget, du også skal vide er, at jeg har en serie på YouTube, hvor det handler om livet som selvstændig. Kig med her og få en smagsprøve:

Markedsføring på nettet kan være temmelig overvældende

Du er ikke alene hvis du føler dig overvældet og opgivende, når det kommer til markedsføring. Specielt det tekniske kan virke helt uoverskueligt. 

Men ved du hvad? 

Jeg ved, at du har alle de ting, der skal til for at lykkes - du skal bare have rækkefølgen på plads og hjælp til at fokusere på de rigtige ting. Du kan arbejde med mig på 2 måder:

  • I mit mentorforløb hjælper jeg dig med, at vi tager fat i dine udfordringer og sammen laver en handlingsplan, der fjerner forvirringen fra din virksomhed. Du får en klar køreplan fra gang til gang, så du ved nøjagtigt, hvad du skal fokusere på. Resultatet er, at du kan gøre det, du er bedst til, nemlig at servicere dine kunder med det, du brænder for. Og du slipper for at spilde tiden på alle de aktiviteter, der ikke giver resultater i din virksomhed. Klik her for at læse, hvordan du kan få min hjælp til online markedsføring
  • I Medlemsklubben Bliv en Online Haj hjælper jeg dig med at gå fra at føle dig som en lille fisk til at du kan blive en sand Online Haj. Uanset om du er helt ny, når det gælder om markedsføring eller du har lidt erfaring, så finder du masser af nyttige temaer, der hjælper dig med trin-for-trin forklaringer. Der er temaer om dit website, om e-mail marketing, Facebook, Instagram, osv. Klik her for at læse mere om Medlemsklubben eller tilmelde dig ventelisten

Skal vi arbejde sammen?

Book en afklarende strategi-samtale med mig her

Hvorfor jeg brænder for at hjælpe dig

Jeg bliver simpelthen så trist til mode, når jeg møde ejere af små virksomheder, der er kørt fuldstændig fast og ikke synes, de kan få gang nok i virksomheden på grund af tekniske udfordringer og mangel på overblik. 

For det behøver slet ikke at være svært. Jeg kan hjælpe. For en del af løsningen ligger nemlig lige for - for jeg ved, at du kan. Du skal bare have den rigtige hjælp til at tage styringen af din virksomhed, så du kan leve af din passion.

Jeg oplever, at der hersker alt for mange myter i branchen - myter, der gør at mange selvstændige ender med at tabe modet, og måske ligefrem opgive drømmen om at leve af deres passion.

Sandheden er, at som så mange andre ting, kan online marketing læres. Nøglen er, at du skal tage bestik af, hvor du er i DIN forretning, og så skal du lægge en plan ud fra det. Og tage tingene trin for trin. I dit tempo.

Vil du lykkes med din virksomhed og have min hjælp til online markedsføring, så klik her

Lise Halskov fra Online Haj

Hør hvad nogle af mine kunder siger:

Alt det du skal vide om markedsføring online, serveret på et sølvfad

Jeg har været med i medlemsklubben Bliv en Online Haj i mange år. Og som titlen lover, så er det dét du bliver, hvis du hænger i og følger al Lises undervisning – som du selvfølgelig skal implementere 😉Jeg bruger medlemsklubben som mit bibliotek til online markedsføring. Jeg bliver selv klogere, og kan bruge min viden til mine egne aktiviteter i min virksomhed – men mine kunder nyder også godt af mit medlemskab, da jeg anvender min viden i praksis til også at hjælpe dem. Så er du ikke medlem endnu, kan jeg kun anbefale dig at blive det i en fart 👍Her får du virkelig alt det du skal vide om markedsføring online, serveret på et sølvfad, der er pakket lækkert ind og leveret med indlevelse, engagement og kompetence.

profile-pic
Rikke Dunne

Et fantastisk forløb

Uden forløbet var jeg ganske enkelt ikke kommet i gang nu og var nået så langt. Det bedste udbytte har for mig været at komme i gang - rent praktisk, ikke bare tanke-/ønskemæssigt, omend rækkefølgen kan være problematisk. Altså hvornår man skal gøre hvad - for det hænger jo sammen i sidste ende. Jeg vil klart anbefale forløbet til andre.

profile-pic
Marianne Worm

Derfor startede jeg Online Haj

Det startede med Projektledelsen.dk.

For snart 10 år siden startede jeg min egen virksomhed, hvor jeg underviste i projektledelse. Jeg har en baggrund fra mange år i reklamebranchen og diverse store virksomheder som projektleder i marketing, så jeg regnede med, at det med markedsføringen ville være en smal sag for mig.

Oh boy, hvor jeg blev klogere.

For det viste sig selvfølgelig, at alt det, der virker, når du har med store brands med store budgetter at gøre, det kan du ikke bare overføre på din egen lille virksomhed. Jeg havde ikke noget brand og jeg havde slet ikke budget til at lave den form for markedsføring, som virkede før hen.

Derfor startede jeg stort set fra bunden. Jeg anede ikke, hvordan man bygger et website op, hvad der skal stå, hvordan teknikken fungerede, hvorfor e-mail marketing er så vigtigt, hvordan de sociale medier spiller ind, osv, osv.

Jeg brugte de næste 3-4 på at sluge kursus efter kursus, jeg læste et hav af bøger, og jeg afprøvede alle mulige mere eller mindre effektive metoder.

Online Haj blev født

I denne her proces opdagede jeg på den hårde måde, hvor meget varm luft, der findes i denne her branche. Der var såkaldte eksperter, der lovede, at hvis man bare fulgte deres metode for passiv indkomst, så var vejen banet til et afslappet liv i en strandstol på Bahamas. Og der var andre, der var fortalere for, at hvis du bare følger din passion, så kommer resten af sig selv.

Så i 2014 satte jeg mig for, at jeg ville skabe et sted, hvor jeg sorterede al den varme luft fra, så der kun er fokus på det, der virkeligt duer. Og dermed var Online Haj født.

Siden da har jeg hjulpet 100-vis af selvstændige med at få overblik, sætte markedsføringen i system og i det hele taget få styr på, hvad der virker, når det handler om at skaffe nye kunder.

Fordi jeg har en lang baggrund som projektleder, så krydrer jeg al min sparring og min undervisning med metoder fra projektledelse. For al den her viden er helt ligegyldig for dig, hvis du ikke har en overskuelig og trin-for-trin beskrivelse af, hvad du skal gøre.

Skal vi arbejde sammen?

Book en afklarende strategi-samtale med mig her

Lidt mere om Lise

  • Det kan godt være, at jeg ikke længere arbejder som projektleder, men jeg bruger metoderne fra projektledelse i ALT hvad jeg laver. For mig er den systematiske måde at arbejde på kernen i alt det, jeg laver. Og jeg ved, at det er der, jeg kan gøre en kæmpe forskel for mine kunder.
  • Jeg er så super passioneret omkring det, jeg laver, at du vil opleve mig "tale" med hænder og arme, når jeg for eksempel holder webinar eller underviser. Hvis jeg kan hjælpe med at sørge for, at der er bare en selvstændig mere, der lykkes, så er jeg himmel-henrykt!
  • I min fritid elsker jeg at lave kreative ting - jeg syr og laver genbrugsprojekter med mine store piger
  • Jeg er et sandt hundehoved og får ofte mere "hjælp" end jeg har brug for af Online Haj's sikkerhedschef, Napoleon, ruhåret gravhund. Specielt når jeg optager videoer eller podcasts, taler han med...
Lise Halskov fra Online Haj
>