Om - Online markedsføring der gør dig til en Online Haj

Om – Online markedsføring så du kan gå fra lille fisk til Online Haj

Kender du følelsen af at være en lille fisk?

Online Haj er lavet for at hjælpe dig, der er ny indenfor online markedsføring. Du skal med andre ord fra at føle dig som en lille fisk til at blive en Online Haj.

  • På Online Haj finder du ingen indforstået marketing jargon
  • Du får med menneskeord forklaret nøjagtigt, hvordan du skal gøre
  • Du får klar besked om, hvad der fungerer indenfor online markedsføring
  • Du får grundige forklaringer på det hele

Lise Halskov

Indehaver af Online Haj

Jeg har måttet lære mig selv alle fiduserne, og selvom det har været sjovt (det hjælper at være en nørd...), så har det også være både tidskrævende og dyrt.

Og jeg har savnet et sted, hvor al informationen er samlet, og hvor der er svar på alle spørgsmålene - også dem du føler er så basale, at det næsten er flovt at stille dem.

Jeg har samlet så meget viden sammen efterhånden, at jeg ved, hvem der har den bedste information, og hvem der kan forklare det, så det er til at forstå.

Og jeg ved, hvad der fungerer, fordi jeg selv arbejder med det.

Og ikke mindst så ved jeg en masse om, hvordan du sætter tingene i system, så du ikke spilder din tid, og så du får resultater ud af din indsats.

Lyder det som noget for dig?

Så husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og få samtidig adgang til min træning, som er en god start, når du er ny indenfor online marketing. Klik på billedet for at tilmelde dig og få adgang til kursusmaterialet med det samme. Det koster kun en e-mail:

Haj School banner

Lidt om hajpasseren og hvordan jeg vil hjælpe dig med at blive en haj til online markedsføring

Jeg hedder Lise Halskov, og det er mig, der driver Online Haj.

Mit mål er at lave indhold, der i ganske enkelt sprog forklarer, hvordan du bedst griber tingene an, når du gerne vil lære at begå dig på nettet med online markedsføring.

Jeg møder mange gange den holdning, at online markedsføring i den ene grøft, enten bare er noget med sociale medier. Eller i den anden grøft, at online markedsføring er det samme som "gammeldags" markedsføring - bare med flere banner annoncer.

Og det er desværre ikke rigtigt.

Jeg har måttet konstatere, at min baggrund som projektleder i mere end 20 år i diverse reklame- og marketingafdelinger, ikke rustede mig til, hvordan jeg skulle få en selvstændig biks op at køre på nettet.

Så her er hjertebarnet, hvor jeg gerne vil give dig en genvej til at få styr på tingene. Og gerne uden at skulle igennem knap så mange genveje og ommere, som jeg selv har været igennem.

Lise Halskov - online marketing for begyndere

Og nu skal du også møde Minihaj, der også er skrap til både online og offline markedsføring

Der er heldigvis rigtig meget at se til i Online Haj, og derfor har jeg fået forstærkning til at passe både Online Haj men også medlemsklubben Bliv en Online Haj.

Jeg har hyret Anita Cordes til at være min Minihaj i forbindelse med alle de aktiviteter og tiltag, vi laver i Online Haj, og Anita hjælper mig med at lave en masse opgaver, som jeg ikke altid selv har tid til. Det giver ro og overblik, som er helt uvurderligt. Og det giver i sidste ende endnu bedre indhold for dig!

Hvis du ikke allerede kender Anita, så har hun sit eget marketingfirma, hvor hun hjælper en masse selvstændige som dig med at få styr på din marketing. Anita har mange års erfaring med online og offline marketing fra både danske og internationale virksomheder. Du kan læse mere om Anita her www.anitacordes.dk

Når du har et spørgsmål til Online Haj eller til medlemsklubben, vil det derfor ofte være Anita, der svarer dig.

Fra lille fisk til Online Haj

Udover masser af spændende gratis webinarer, hvor jeg selv og dygtige online marketing eksperter giver dig de bedste råd, så kan du dykke endnu mere ned i emnet, hvis du bliver medlem af Medlemsklubben Bliv en Online Haj. Klik på billedet for at læse mere.

>