Online Marketing sat i system - med Lise Halskov

Arbejd med mig

Du har masser af måder at arbejde med mig på, hvis du også har lyst til at blive en Online Haj.

Se nedenfor hvilke muligheder der er, og klik dig videre til det, der interesserer dig.

​Hvis du ikke finder det, du leder efter, så grib endelig knoglen og ring til mig på 51 41 86 10 eller skriv til mig på lise@onlinehaj.dk

Thrive Plugins kursus på dansk

Jeg har taget konsekvensen af, at jeg altid jubler over de fantastiske plugins fra Thrive Themes samtidig med, at mange af mine kunder synes, det er bøvlet, at alle instruktionerne er på amerikansk.

Så i det nye kursus får du:

  • Grundige trin-for-trin videoer 
  • Fra bunden forklaret hvordan du installerer, hvordan det fungerer og hvad de enkelte plugins kan

Business Push - Mentorforløb

Mentorforløbet Business Push er lavet for dig, der gerne vil have min støtte til virkelig at rykke med din business.

Du får 

  • Kærlig støtte undervejs
  • Fokus på hvad der skal til for at din bundlinje forbedres
  • En aftale med dig selv, så du forpligter dig til at give din virksomhed den opmærksomhed og kærlighed som den og du fortjener

Tiltræk de perfekte kunder

Hvis du ikke er skarp på din målgruppe, så risikerer du, at al din kommunikation bliver uskarp, og hvad værre er: Den bliver ligegyldig.

I online workshoppen lærer du at tegne et skarpt billede op af din perfekte målgruppe og du laver en persona, du kan arbejde med.

Du kommer også til at kunne tegne den købsrejse op, som din persona skal på fra de er interesserede til at blive kunder hos dig.

Og til slut laver vi i fællesskab en oversigt over, hvilke materialer du har brug for at lave for at du kan tiltrække og sælge til de rigtige mennesker. Læs mere om hvordan du tilmelder dig her:

Medlemsklub

​Medlemsklubben Bliv en Online Haj er for dig, der gerne vil have bedre resultater ud af din online marketing indsats, dig der er træt af at spilde tiden på metoder, der ikke virker, og dig der bare vil have information om, hvad der virker, og hvordan du bedst bruger det i din virksomhed.

Medlemsklubben Bliv en Online Haj giver dig hver måned 1 overskueligt emne indenfor online marketing sat i system. Du har adgang til enkle, letfordøjelige videoer, der forklarer, hvordan du bedst kommer i gang med emnet, hvordan du får det bedste resultat og hvordan du får overblikket over de muligheder DU har for at implementere.

Klik på knappen og bliv medlem, så du kan komme i gang med at blive en Online Haj

Skabelonpakke: 8 lette genveje til det forkromede overblik

Du får i pakken her ganske enkelt 8, enkle og gennemprøvede skabeloner, som du kan bruge i dit arbejde.

Du får skabeloner til briefs, debriefs, fordeling af roller og ansvar, tidsplan og meget mere.

Alle skabeloner er samlet i en handy oversigt, som du til enhver tid kan gå tilbage til.

E-kursus: Få lavet en god plan for din markedsføring

​Kurset her er for dig, der mangler at få lavet en solid plan for din markedsføring.

Du er godt klar over, at du har brug for at benytte dig af nettet til at skaffe flere kunder i din virksomhed, men du er i tvivl om hvordan.

I kurset får du gennem 4 uger stille og roligt bygget fundamentet op, så du ender med en klar og overskuelig plan. Med planen i hånden vil du ikke længere være i tvivl om, hvor du skal lægge din indsats, så du får resultater ud af dine anstrengelser.

Kurset kører flere gange om året, så klik på linket her og se, hvornår du næste gang kan deltage:

 Klippekort

Gennem sparring via telefon, Skype eller lignende får du hjælp til de ting, der driller, og som forhindrer dig i at opnå det fulde potentiale med din markedsføring på nettet.

Uanset om du mangler at få din grundlæggende strategi på plads, eller om du slås lidt med at få for eksempel din hjemmeside til at makke ret, eller din MailChimp til at dukke op det rigtige sted, så kan du få hjælp her.

Det fungerer sådan, at du køber det klippekort, du er interesseret i, og så aftaler vi hvornår og hvordan, vi skal "mødes" online.

>