Arbejd med mig

Du har masser af måder at arbejde med mig på, hvis du også har lyst til at blive en Online Haj.

Se nedenfor hvilke muligheder der er, og klik dig videre til det, der interesserer dig.

​Hvis du ikke finder det, du leder efter, så grib endelig knoglen og ring til mig på 51 41 86 10 eller skriv til mig på lise@onlinehaj.dk

 Klippekort

Gennem sparring via telefon, hangouts eller Skype, får du hjælp til de ting, der driller og som forhindrer dig i at opnå det fulde potentiale med din markedsføring på nettet.

Uanset om du mangler at få din grundlæggende strategi på plads eller om du slås lidt med at få for eksempel din hjemmeside til at makke med ret, din MailChimp til at dukke op det rigtige sted, så kan du få hjælp her.

Det fungerer sådan, at du køber det klippekort, du er interesseret i, og så aftaler vi hvornår og hvordan vi skal "mødes" online.

Lise Halskov - klippekort til rådgivning

Medlemsklub

​Medlemsklubben Bliv en Online Haj er for dig, der gerne vil have bedre resultater ud af din online marketing indsats, dig der er træt af at spilde tiden på metoder, der ikke virker, og dig der bare vil have information om, hvad der virker, og hvordan du bedst bruger det i din virksomhed.

Medlemsklubben Bliv en Online Haj giver dig hver måned 1 overskueligt emne indenfor online marketing sat i system. Du har adgang til enkle, letfordøjelige videoer, der forklarer, hvordan du bedst kommer i gang med emnet, hvordan du får det bedste resultat og hvordan du får overblikket over de muligheder DU har for at implementere.

Klik på knappen for at se, hvor lang tid der er, indtil Medlemsklubben åbner igen for nye medlemmer

Medlemsklubben bliv en online haj

Korte kurser: Adgang til enkelte temaer fra Medlemsklubben

​Hvis du ikke er helt klar til at blive medlem af Medlemsklubben Bliv en Online Haj, men du mangler konkret viden indenfor online marketing, så har du nu mulighed for at købe adgang til enkelte temaer fra klubben uden at du behøver at melde dig ind.

Det fungerer på den måde, at du ligesom i klubben får adgang til enkle, letfordøjelige videoer, der forklarer, hvordan du bedst kommer i gang med emnet, hvordan du får det bedste resultat og hvordan du får overblikket over de muligheder DU har for at implementere. Du får ikke adgang til Facebookgruppen og live hangouts.

Klik på knappen for at se, hvilke temaer, du har adgang til at købe enkeltvis

Korte kurser - enkelte temaer

 Workshops og foredrag om online marketing

​Jeg laver individuelle workshops og foredrag i virksomheder og foreninger indenfor forskellige online marketing emner.

Forslag:

  • Hvordan din virksomhed kan markedsføres med hangouts og hvordan I kommer i gang - workshop eller foredrag
  • 10 tips, der vil sikre, at jeres online marketing indsats vil give bedre resultater - foredrag
  • Sådan kommer du godt i gang med e-mail markedsføring i din virksomhed - workshop
Lise Halskov fra Projektledelsen
Del gerne med dit netværk!