Privatlivsbetingelser - Markedsføring på nettet for begyndere

Privatlivsbetingelser

Læs om mine forretningsbetingelser her

www.onlinehaj.dk er ejet og drevet af Lise Halskov

Alle interviews på siden er udtryk for personernes egne holdninger og er ikke nødvendigvis holdninger, jeg selv deler. Jeg håber du bruger din egen sunde fornuft, når du vurderer de enkelte udsagn.

De råd og tips, der gives videre kan have forskellige resultater for forskellige mennesker, så også her, bør du overveje, hvad der vil fungere bedst for dig. Jeg kan ikke garantere dig de samme resultater som andre får, når du vælger at afprøve de metoder, jeg anbefaler og det gælder uanset, om du finder oplysningerne i medlemsklubben eller i et mentorforløb.

Behandling af personoplysninger – opfyldelse af kontrakt

I forbindelse med dit køb hos Online Haj har du indtastet en række personoplysninger, herunder særligt

  • Dit navn
  • Din e-mailadresse
  • Dine betalingsoplysninger
  • Dit firma
  • Din firmaadresse

Disse personoplysninger behandler jeg i forbindelse med ekspederingen af dit køb, da det er nødvendigt for, at jeg kan opfylde min del af handlen og for at du kan få en faktura, du kan bruge til dit regnskab.

Behandling af personoplysninger – samtykke

Hvis du har accepteret at du giver samtykke til, at jeg må kontakte dig pr. e-mail med nyhedsbreve eller tilbud, behandler jeg din e-mailadresse og oplysningerne om dine køb hos mig, indtil det ikke længere er relevant. Det vil i praksis sige, indtil du gør mig opmærksom på, at du ikke længere ønsker at modtage e-mails fra mig.

Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Dette kan du enten gøre ved at benytte linket i bunden af mine e-mails eller ved at kontakte mig på lise@onlinehaj.dk og oplyse, at du ikke længere ønsker at modtage mine nyhedsbreve og tilbud.

Datasikkerhed

Uanset om jeg behandler dine personoplysninger med henblik på opfyldelsen af en kontrakt eller på baggrund af dit samtykke, vil jeg altid behandle dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.

Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til, og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere relevant.

Jeg anvender tredjeparter til behandling af dine betalingsoplysninger (Stripe) og til håndtering af dine køb (Simplero). Jeg har indgået databehandleraftaler med disse databehandlere, hvilket er min garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger. Desuden bruger jeg ConvertKit som databehandler af nyhedsbreve.

Oplysning, indsigelse, ændring, dataportabilitet og sletning

Du kan altid kontakte mig for at få oplyst, hvilke af dine personoplysninger jeg ligger inde med. Dette kan ske ved henvendelse til

Online Haj ved Lise Halskov
CVR-nr. 26915937
Rydholt 12
2840 Holte

Tlf: +45 51 41 86 10
E-mail: lise@onlinehaj.dk

Hvis der er fejl i de oplysninger jeg har om dig, kan du altid bede om at få dem rettet, så jeg har de rigtige, lige som du har ret til at få udleveret oplysningerne i et almindeligt format (dataportabilitet). Har du ønsker om ændring eller dataportabilitet, er du også meget velkommen til at skrive til mig på ovennævnte e-mailadresse.

Ønsker du ikke længere, at jeg skal behandle dine personoplysninger, eller at jeg skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende mig en anmodning herom til ovennævnte e-mailadresse.

Dine oplysninger (undtagen din e-mailadresse, hvis du har givet samtykke til behandling heraf med henblik på modtagelse af tilbud) vil blive slettet efter 5 år efter dit køb, da jeg er forpligtet til at gemme oplysningerne i 5 år i medfør af bogføringsloven.

Hvis du ønsker at trække dit samtykke til behandling af din e-mailadresse (så jeg kan sende dig mit nyhedsbrev og relevante tilbud), kan det til enhver tid ske ved at trykke på et link i den enkelte nyhedsmail.

Hvis du ønsker at klage over Online Haj’s behandling af dine personoplysninger, kan dette ske til Datatilsynet, på adressen Borgergade 28,5., 1300 København, telefon 33 19 32 00 e-mail: dt@datatilsynet.dk.

Cookies

Loven siger, at jeg har pligt til at oplyse dig om, at websitet benytter cookies. Det er fordi, cookies gør din oplevelse af sitet langt bedre. Du finder faktisk ikke nogle sites, der ikke benytter cookies, men nu er du informeret. Hvis du ikke vil acceptere cookies, så er du velkommen til at forlade siden igen eller at slå cookies fra i din browser. Jeg håber nu, at du bliver og accepterer, at cookies er nødvendige for, at du får en god oplevelse på nettet!

>