tilskudsordninger

Er du en af dem, der kan ansøge om en af tilskudsordningerne hos erhvervshusene i Danmark?

Læs med her og find ud af det.

I anledning af alle udfordringerne med nedlukning gennem de seneste år, er der løbende blevet bevilget adskillige millioner til diverse tilskudsordninger. Derfor er det en god ide løbende at holde øje med, hvad erhvervshusene tilbyder.

Her vil jeg fortælle dig om et par stykker af dem, men sørg for, at du selv kontakter dit lokale erhvervshus og får nøjagtig besked om ansøgningsprocedurerne.

Lige nu her i 2023 har jeg fundet et par tilskudsordninger, der måske kunne være interessante for dig.  

Next Step er for dig med en nyere virksomhed

Ny ansøgningsfrist: 1. april 2023 kl 12:00

Formålet med Next Step er at hjælpe med at udrydde de forhindringer, der kan stå imellem dig og din virksomheds succes.

Du kan i programmet få hjælp af en vækstkonsulent, eller du kan få betalt op til 27.000 kr med en egenbetaling på 25% til ekstern konsulenthjælp. 

Kravene er, at du skal have et nyere dansk CVR nummer, at du har vækstambitioner og et ønske om at styrke et grønt potentiale.

Det fungerer sådan, at

  1. Du ansøger om at deltage i forløbet. På siden her, hvor du kan læse om Next Step, kan du kontakte din lokale repræsentant og få hjælp til at blive oprettet. Og få hjælp til at afgøre, om du er berettiget til forløbet. 
  2. Når din ansøgning til projektet er godkendt, får du din projektside i Next Step regi. Derefter opretter du en såkaldt annonce, som er en opgavebeskrivelse. Den sender du så til 2-3 konsulenter, som du ønsker skal give et tilbud.
  3. Konsulenterne uploader deres tilbud på din side hos Next Step forløbet indenfor den tidsramme og det budget, du har sat. Og derefter vælger du den konsulent, du ønsker at arbejde videre med.

Jeg har efterhånden ført 14-15 personer igennem Next Step forløbet, og vi har brugt tiden på at arbejde med strategi, hjemmeside, målgruppe, e-mail markedsføring og kampagner. Vil du høre, om min hjælp er det, du har brug for, så klik her for at booke en samtale med mig.

Bliv:Digital

En større tilskudsordning, jeg også har hjulpet et par kunder med er Bliv:Digital.

Der får du hjælp til at blive sidemandsoplært og/eller undervist i at omstille din virksomhed til at blive mere digital.

 Du kan få et tilskud på op til 100.000 kr, hvor du selv skal betale 50%. Desuden skal du (eller en medarbejder) lægge timer i forløbet, der svarer til 75% af tilskuddet. 

Du får hjælp af erhvervshusene til hele processen med ansøgningen, og du kan for eksempel læse om det her.

Tilskudsordninger i SMV Danmark

Ordningen går ud på, at der frigives vouchers til brug for rådgivning indenfor forskellige områder. Der er vouchers fra 25.000 kr og opefter. De frigives løbende henover årets måneder, så sørg for at holde dig orienteret, hvis du er interesseret.

Du kan læse mere om ordningerne her.

Hvad kan du bruge tilskudsordningerne til?

Jeg har som nævnt været så heldig at hjælpe nogle skønne virksomheder i 2021 gennem nogle af de her tilskudsordninger. Og jeg synes, det er super ærgerligt, hvis du går glip af samme muligheder.

Jeg har hjulpet med at få den grundlæggende strategi på plads for virksomhederne, vi har skærpet hjemmesider, vi har lavet markedsføringsplaner, planlagt webinarer og lavet strategier for e-mail markedsføringen. Mulighederne er uendelige.

Men kontakt gerne selv dit lokale erhvervshus og find frem til, hvilken ordning du kan benytte dig af.

 Du finder her en oversigt over alle erhvervshusene

Vil du have min hjælp?

Hvis du også vil bruge en af tilskudsordningerne på at arbejde sammen med mig, så book en afklarende samtale med mig. Det er den letteste måde, vi hurtigt kan finde frem til, hvordan et forløb kunne blive skruet sammen for dig. Du finder selv en tid i min kalender, der passer dig.

Ja tak - jeg vil gerne booke en samtale med dig

Måske er du også interesseret i:

Jeg hedder Lise Halskov og er indehaver af Online Haj.

Jeg er indehaver af Online Haj. Jeg hjælper dig, der er en ambitiøs indehaver eller ansat i en passionsdrevet virksomhed med at skrive konverterende tekster og at planlægge og eksekvere din markedsføring, så du bliver synlig overfor dine drømmekunder.

Og så du bruger din tid mest effektivt. Min hjælp til dig starter med, at vi to tager en snak.

>