tilskudsordninger

Er du en af dem, der kan ansøge om en af tilskudsordningerne hos erhvervshusene i Danmark?

Opdateret Januar 2024 - Bemærk, at tilskudsordningerne konstant ændrer sig. Mit bedste bud er, at du holder dig orienteret via erhvervshusenes hjemmesider og nyhedsbreve.

I anledning af alle udfordringerne for virksomhederne gennem de seneste år, er der løbende blevet bevilget adskillige millioner til diverse tilskudsordninger. Derfor er det en god ide løbende at holde øje med, hvad erhvervshusene tilbyder.

Her vil jeg fortælle dig om et par stykker af dem, men sørg for, at du selv kontakter dit lokale erhvervshus og får nøjagtig besked om ansøgningsprocedurerne.

Lige nu her i 2024 har jeg fundet et par tilskudsordninger, der måske kunne være interessante for dig.  

Ny Next Step pulje

Erhvervshusene har flere gange kørt et forløb, de kalder Next Step. Lige nu er der åbnet for en ny ansøgningsrunde, men bemærk, at der allerede er ansøgningsfrist den 31. januar 2024. Samtidig oplyses det, at der er begrænsede pladser, så du skal skynde dig at søge, hvis det har din interesse.

Du finder alle detaljerne her

I puljen får du 75% af et forløb dækket op til 24.000 kr. Din egen betaling er 25%, og det betyder, at hvis du for eksempel vælger et forløb til 32.000 kr, er din egen betaling af det 7.750,-

Kravene til forløbet, der kan bruges til rådgivning og kompetenceudvikling er, at dit CVR nummer er maks 3 år gammelt, at du har vækstpotentiale i din virksomhed, og at du skal være ejer eller medejer af din virksomhed.


SMV:PRO er en tilskudsordning for dig med vækstambitioner

Programmet er sat i verden til at hjælpe dig med strategi og forretningsudvikling. Det er altså ikke til udarbejdelse af hjemmesiden, osv, men til strategien bag den, hvis jeg skal give et eksempel. 

Du får dækket 50% af udgifterne til forløbet, men du skal regne med, at du selv skal lægge hele beløbet ud. Fra du indsender din afregning fra den konsulent, du vælger, kan der gå 8-10 måneder før, du får pengene.

Du ansøger sådan her:

  1. Du ansøger om at deltage i forløbet. På siden her, hvor du kan læse om SMV:PRO, kan du ansøge, og du kan også kontakte din lokale repræsentant og få hjælp til det. Og få hjælp til at afgøre, om du er berettiget til forløbet. 
  2. Når din ansøgning til projektet er godkendt, skal du indhente tilbud fra flere konsulenter, og dem skal du så have godkendt af erhvervshusene. 

Jeg har i tidens løb efterhånden ført 20 personer gennem diverse tilskudsordninger af samme slags, og vi har brugt tiden på at arbejde med strategi, hjemmeside, målgruppe, e-mail markedsføring og kampagner. Vil du høre, om min hjælp er det, du har brug for, så klik her for at booke en samtale med mig.


Andre ordninger

Tilskudsordningerne skifter som sagt med jævne mellemrum, så det er en god ide at holde dig til. For mange af puljerne bliver fordelt efter først til mølle princippet. 

Her kan du for eksempel læse om de forskellige puljer, der er åbne eller på vej til at åbne.

Tag fat i din lokale repræsentant for et erhvervshus og hør dem, hvad du kan søge og hvordan du gør det.

Hvad kan du bruge tilskudsordningerne til?

Jeg har som nævnt været så heldig at hjælpe nogle skønne virksomheder i 2021 gennem nogle af de her tilskudsordninger. Og jeg synes, det er super ærgerligt, hvis du går glip af samme muligheder.

Jeg har hjulpet med at få den grundlæggende strategi på plads for virksomhederne, vi har skærpet hjemmesider, vi har lavet markedsføringsplaner, planlagt webinarer og lavet strategier for e-mail markedsføringen. Mulighederne er uendelige.

Men kontakt gerne selv dit lokale erhvervshus og find frem til, hvilken ordning du kan benytte dig af.

 Du finder her en oversigt over alle erhvervshusene

Vil du have min hjælp?

Hvis du også vil bruge en af tilskudsordningerne på at arbejde sammen med mig, så book en afklarende samtale med mig. Det er den letteste måde, vi hurtigt kan finde frem til, hvordan et forløb kunne blive skruet sammen for dig. Du finder selv en tid i min kalender, der passer dig.

Ja tak - jeg vil gerne booke en samtale med dig

Måske er du også interesseret i:

Jeg hedder Lise Halskov og er indehaver af Online Haj.

Jeg er indehaver af Online Haj. Jeg hjælper dig, der er en ambitiøs indehaver eller ansat i en passionsdrevet virksomhed med at skrive konverterende tekster og at planlægge og eksekvere din markedsføring, så du bliver synlig overfor dine drømmekunder.

Og så du bruger din tid mest effektivt. Min hjælp til dig starter med, at vi to tager en snak.
Book din samtale her

>