Webinar: 3 super enkle forbedringer af din markedsføring
Online Haj v Lise Halskov logo

Webinar:  3 super enkle forbedringer af din markedsføring

Vi trækker i arbejdstøjet og kigger på 3 ret enkle forbedringer, du med det samme kan implementere i DIN markedsføring


Tilmeld dig mit nyhedsbrev og bliv tilmeldt mit webinar. Der er to datoer at vælge imellem. I webinaret dykker jeg ned i, hvilke forbedringer, du med lethed kan arbejde med, hvis du vil styrke din markedsføring. Kom og vær med - det koster kun en e-mail at deltage! (Når du er tilmeldt er du sikret at få adgang til optagelsen).

5 simple metoder
3 super enkle forbedringer af din markedsføring

Hvis din markedsføring ikke er helt så effektiv, som du godt kunne tænke dig, så kan det være fristende at smide det hele ud af vinduet. Men hvor skal du så starte? 


Hvad med i stedet at kigge på det, du har, og så lave nogle ændringer, der kan gøre hele forskellen? I webinaret her får du masser af gode ideer til, hvilke forbedringer af din markedsføring du med fordel kan lave.


Tilmeld dig mit nyhedsbrev og bliv tilmeldt webinaret her:

Bemærk, at du ved ved tilmelding samtidig bliver tilmeldt mit nyhedsbrev. Du kan til enhver tid afmelde dig igen. Du får også adgang til optagelsen bagefter.

Lise Halskov fra Online Haj - hjælp til online markedsføring

Hej, Lise her


Om din vært i webinaret:

Jeg hedder Lise Halskov og jeg er business coach og mentor. Jeg hjælper dig, der er indehaver af en lille, passionsdrevet virksomhed med at planlægge og udføre effektiv markedsføring af både dig selv og din virksomhed på nettet. For kan det virke svært og uoverskueligt? Ja. Men jeg ved, at du kan. Og jeg vil gerne hjælpe dig.

>