Freelance Marketingchef – Lise Halskov fra Online Haj

Få din egen freelance marketingchef


Hvis du gerne vil styrke din virksomheds markedsføring, men det ikke ligger i kortene at hyre en fuldtids marketingchef, så kig her.

Du kan booke mig som din freelance marketing chef i en eller flere dage om måneden. Fordelen ved en freelance marketingchef i forhold til at hyre mig på timebasis er, at jeg bliver en del af dit team. Jeg opnår indgående viden om jeres forretning og kan være med til at tage initiativ til tiltag, I måske ikke selv ville have set som muligheder.

Jeg kan stå for en lang række marketingopgaver

Jeg kan hjælpe med en række af opgaver, som for eksempel kan være:

  • Udarbejdelse af en grundig strategi, så jeres indsats bliver langt mere systematisk og så I slipper for at bruge tid på tiltag, der ikke giver resultater
  • Jeg kan gennemgå jeres hjemmeside og sikre, at får lavet ændringer, så den konverterer de besøgende og at den er nem at finde rundt i
  • Jeg kan stå for jeres e-mail markedsføring og generelt lave indhold til hjemmesiden
  • Jeg kan stå for samarbejdet med leverandører og ansatte, der i forvejen arbejdere med jeres markedsføring, så der bliver en rød tråd i alle jeres tiltag. Jeg kan også være bindeleddet i at udvælge og igangsætte diverse eksperter, der kan være brug for i markedsføringen
  • Jeg kan arbejde med jeres tilstedeværelse på sociale medier og sætte smarte systemer op, så I bruger jeres tid mest muligt effektivt.

Lad os tage en snak, hvis det her er interessant for dig

I får en dedikeret marketing ressource med projektleder baggrund

Lise Halskov - red 600 x 800

Jeg har arbejdet intensivt med online marketing de sidste 15 år. Jeg er meget fokuseret på at arbejde med det her område på så effektiv en måde, for der er så mange muligheder, at det er let at blive overvældet.

Min baggrund for at hjælpe jer er udover mine snart 10 år som indehaver af Online Haj, en række ansættelser i store virksomheder. 

Jeg har blandt andet arbejdet med lancering af high-end produkter i Oticon, været programleder hos VELUX a/s i lanceringen af deres største kampagne nogensinde, nemlig The Indoor Generation.

Min erfaring som projektleder gør, at jeg arbejdere systematisk og effektivt. Du kan læse mere om mig her.

Sådan hyrer i mig som freelance marketingchef

Lad os starte med at tage os en snak. Du er velkommen til at skrive her eller ringe til mig på 51 41 86 10.

Vi tager først en snak om, hvad jeres behov er. Dernæst finder vi ud af, hvor mange timer, vi anslår samarbejdet skal dække, og så laver jeg et tilbud til jer.

Befinder I jer 20-30 km indenfor radius af København Ø, så kan vi aftale, at jeg sidder hos jer, de dage, jeg arbejder. Det er mange gange lige så effektivt, at vi holder møder via Zoom og blot mødes lejlighedsvis. Det finder vi ud af.

(Næsten) gratis træning:

Sådan får du (nemmere) flere betalende kunder i din virksomhed

 Til dig, der er i gang, men mangler de afgørende trin til succesfuld markedsføring, der kan give dig flere kunder og en højere indtjening. Du får, mod en e-mail, med det samme adgang til at deltage i træningen, der kun varer ca 15 minutter.

>