Guide - Få 40 webinar ideer til alle mulige brancher - også din
Lise Halskov logo hand brown

Guide:  Få 57 webinar ideer uanset hvilken branche, du er i 

Få ideen her til dit første (eller næste) webinar 

Lad mig gætte... Du har overvejet at holde webinar, men du er gået helt i stå over, hvad katten det skal handle om. Denne her guide er til dig!

I guiden har jeg samlet 57 webinar ideer, du kan bruge uanset hvilken branche, du arbejder i.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få guiden tilsendt

57 webinarideer kvindehænder


Når du har gået guiden igennem, vil du sidde tilbage med ideer til indtil flere webinarer, du kan gå i gang med. Lige nu og her.


Jeg håber, du får fornøjelse af guiden!


Hvad er et webinar?


Kært barn har mange navne - du kan kalde det et webinar, et online foredrag, en online workshop eller en master class.


Et webinar er ganske enkelt den mulighed, du har for at invitere og underholde dine potentielle kunder i op til en time med relevant indhold. Du får både etableret dig selv som ekspert, og du får tiltrukket begejstrede følgere, som får lyst til at blive kunder hos dig.


Har du aldrig prøvet at holde webinar før, så ved jeg, at det kan være svært at forestille sig: Hvad skal jeg dog tale om? Og i en hel time!


Det har jeg rådet bod på i guiden, der giver dig 57 ideer, du let kan tilpasse til din branche og din virksomhed. Rigtig god fornøjelse!

Lise Halskov fra Online Haj - hjælp til online markedsføring

Hej, Lise her


Lidt om min erfaring med webinarer

Jeg hedder Lise Halskov og jeg er business coach. Jeg har stort set bygget min virksomhed på alle de mange (mere end 300...) webinarer, jeg har holdt i tidens løb. Og jeg har set de resultater, webinarer giver mine kunder. Det kan du læse meget mere om her.

>