Dansk podcast: Online markedsføring for små fisk

Velkommen til Online Markedsføring for små fisk - en dansk podcast, hvor du får hjælp til at gå fra lille fisk til Online Haj.

Nedenfor ser du en liste over alle afsnittene, så du kan sætte dig ned og lytte det hele igennem.

Hvis du vil være sikker på at få alle afsnit med, så abonner på podcasten inde i iTunes eller lyt med på Spotify, for så kommer de automatisk lige ind på din telefon.

Vil du have min personlige hjælp til online markedsføring, så klik her

Online markedsføring for små fisk

Jeg lytter selv til mange amerikanske podcasts, men jeg syntes, der manglede en dansk podcast.

Jeg henvender mig specielt til dig, der er indehaver af den lille virksomhed. Dig der godt ved, at du skal markedsføre dig selv på nettet, men er i tvivl om hvordan. 

Jeg vender emner såsom den taktik, du kan benytte dig af. Men jeg taler også rigtig meget om planlægning, da jeg ved, at det er noget, der volder en del hovedpine for mange selvstændige. Og jeg taler om personlig effektivitet, for hvis vi ikke passer på, så går dagene med overspringshandlinger.

Og så vil du også høre en del afsnit, der handler om business mindset. For det er i stigende grad gået op for mig, at måden jeg anskuer hele det her område på er mindst lige så vigtigt som taktik og værktøj. Faktisk er det nok det allervigtigste.

Alt det har jeg samlet i en dansk podcast, hvor en spade hedder en spade. Og hvor du forhåbentlig bliver både inspireret og får nye ideer, du kan afprøve selv.

Her har du oversigten over alle podcast episoder:

(PS: hvis du ikke kan se episoderne, er det fordi du ikke har givet tilladelse til at se cookies på min side. Du kan finde podcasten her i stedet).

Video: De 3 ændinger der kan få din markedsføring tilbage på sporet

 Til dig, der er i gang, men mangler de afgørende trin til succesfuld markedsføring, der kan give dig flere kunder og en højere indtjening. Du får adgang til at se videoen, der varer ca 30 minutter her

>