Morningscore webinar

Hvordan går det egentlig med din SEO? Ved du, om alle dine sider på hjemmesiden fungerer, at du ikke har for mange døde links? Og hvordan går det egentlig med dine søgeord?

Hvis du ligesom jeg havde lidt svært ved at svare klart og tydeligt her, så er det en rigtig god ide at se denne her optagelse af et webinar, jeg holdt med Karsten Madsen fra Morningscore.

Som jeg også fortæller om i min artikel om SEO for begyndere, så blev jeg først opmærksom på Morningscore i forbindelse med oprydning på min hjemmeside. Og hold nu ferie, hvor blev jeg overrasket!

Du vil få en demonstration af hvad Morningscore kan i videoen, men jeg kan fortælle, at min sides generelle helbredstilstand ikke var for god, jeg havde et hav af sider med døde links, der var lidt rod i nogle H1 overskrifter, osv. 

I videoen vil du få et indtryk af:

  • Hvad Morningscore er og hvordan det virker
  • Karsten viser hvor du finder de forskellige oplysninger, og hvad du kan bruge dem til, så du kan forbedre SEO på din side
  • Nogle stykker af dem, der deltog live fik kørt deres site igennem Morningscore, så du kan få lidt inspiration til, hvordan du kan bruge det
  • Du får et godt tilbud på at komme i gang med Morningscore, hvis du benytter dig at det link, jeg aftalt med Karsten. Mere om det nedenunder videoen.

Kan du ikke se videoen, skyldes det måske, at du har sagt nej til cookies på min side. Så må du se videoen på youtube her

Jeg er så begejstret over Morningscore, at jeg har lavet en god aftale med Karsten, der kommer dig til gode. Det er nemlig sådan, at du i forvejen får en gratis prøveperiode på 14 dage, når du tilmelder dig. Hvis du bruger mit link til Morningscore, og du ender med at blive betalende medlem, når prøveperioden udløber, så får du 25% rabat, hvis du bruger koden onlinehaj. (aff.)

Rigtig god fornøjelse!

Måske er du også interesseret i:

Jeg hedder Lise Halskov og er indehaver af Online Haj.

Jeg er indehaver af Online Haj. Jeg hjælper dig, der er en ambitiøs indehaver eller ansat i en passionsdrevet virksomhed med at skrive konverterende tekster og at planlægge og eksekvere din markedsføring, så du bliver synlig overfor dine drømmekunder.

Og så du bruger din tid mest effektivt. Min hjælp til dig starter med, at vi to tager en snak.
Book din samtale her

>