Markedsføring for begyndere: 

Her får du ressourcerne og køreplanen, så du kan opnå resultater med din virksomhed

Jeg har samlet en masse ressourcer til dig, der er træt af at prøve dig frem med strategier, der ikke virker. Tag et kig ned over siden, og find det, du har brug for.

Du er kommet til det rette sted, 

hvis du er død-træt af, at det der med markedsføring er super forvirrende

Jeg forstår dig godt. Du bliver bombarderet med endeløse mængder af "gode" råd, og måske er du bare frustreret over, at der ikke er noget, der umiddelbart virker i din forretning. 


Det synes jeg, at vi skal lave om på.


Et rigtig godt sted at starte med din markedsføring for begyndere er, at du tager min skræddersyede test, der giver dig en personlig køreplan for din markedsføring.  

Skræddersyet tjekliste ipad på bord

Den vigtigste faktor i at lykkes med din online markedsføring er, at du har et nøjagtigt billede af, hvor du er i din udvikling. 

Ellers riskerer du at spilde tiden med de helt forskellige ting.


I min verden handler det om at finde ud af, om du er en Lille Fisk, en Lille Haj eller en Online Haj. 


Når du tager testen her, får du tilsendt din helt personlige tjekliste for den markedsføring, du har brug for:

Måske ved du allerede, hvor du er i din forretning

Markedsføring for begyndere er også at finde de helt rigtige ressourcer at arbejde med. Jeg har både grundige artikler og flere gratis ressourcer, du kan tage et kig på. Se bare her:  

Marketing ordliste

Marketing Ordlisten

Det her er listen for dig, der er ved at få pip af alle de lidt for smarte, amerikanske marketing ord. Her forklarer jeg, helt nede på jorden, hvad der er hvad. Så du slipper for at føle dig helt tabt.

Få adgang til ordlisten her

Markedsføring fra bunden

Byg din markedsføring rigtigt op fra bunden

Her får du adgang til gratis træning, der hurtigt bringer dig på sporet af, hvordan du får bygget din markedsføring rigtigt op.

Byg din markedsføring rigtigt op fra bunden

Billig markedsføring

Billig Markedsføring

Det er sjældent, du har de helt store markedsførings-budgetter som ny virksomhed. Her får du masser af ideer til, hvordan du kan få mest muligt ud af budgettet.

Læs om billig markedsføring her

Medlemsklubben Bliv en Online Haj

Medlemsklubben Bliv en Online Haj

Min måske allervigtigste ressource, jeg kan tilbyde dig, er mit kæmpestore online bibliotek - Medlemsklubben Bliv en Online Haj.

Her har jeg samlet al den viden, jeg har samlet sammen i årenes løb om online markedsføring for begyndere. Og for dem, der er klar til at rykke videre med deres forretning.

Klubben er proppet med nyttig viden, og jeg har sat prisen, så alle kan være med.

Dit nyhedsbrev

Når vi taler markedsføring for begyndere, så kommer vi ikke uden om e-mails

Sæt fuld knald på din e-mail liste illu

Jeg ved det godt. Måske sidder du lige nu og tænker: Neeeej - ikke e-mails!


"Jeg hader selv at få e-mails"

"Hvad skal jeg skrive om"?

"Hvem gider læse noget fra mig?"


Det korte svar er, at uden en e-mail liste er det uendeligt svært at klare sig indenfor online markedsføring. Det er den billigste måde at få hul igennem til din målgruppe. Og det er brandærgerligt ikke at benytte dig af det.


Og jeg har selvfølgelig et godt bud til dig om, hvordan du kan sætte knald på din e-mail markedsføring. Ganske let via en hel online workshop, en såkaldt challenge, som du får adgang til mod blot at indtaste din e-mail. 


Når du har tilmeldt dig får du straks adgang til 5 korte videoer og en nyttig workbook, der guider dig sikkert igennem. Rigtig god fornøjelse!


Har du brug for min hjælp?

Jeg hjælper ambitiøse selvstændige med at lykkes med markedsføringen

Udover alle de nyttige ressourcer, jeg har stillet til rådighed for dig på siden her, så har du også mulighed for at booke mig til 1-1 personlig sparring.

Uanset om du har brug for hjælp til online markedsføring for begyndere, eller om du er klar til at tage det næste skridt i din forretning, så starter vores samarbejde med, at vi tager en snak.

udtalelser

Hør her hvad mine kunder siger:

profile-pic
Dorte liiv

Jeg føler mig ikke alene bag skrivebordet

Medlemsklubben giver tryghed i at jeg har et sted hvor jeg, indtil videre, har fundet alt muligt, der gør min biz endnu mere prof. Derudover er jeg vild med medlemsgruppen som er krydret med flere drypvise tips. Både Lise og de andre i gruppen er super søde til at give en hjælpende hånd så jeg ikke føler mig alene bag skrivebordet eller går i stå. Det seneste, jeg virkelig syntes var et kæmpe hit, var en medlems workshop, hvor vi 3 timer kunne nørde vores forretninger og få feedback. Det var virkelig fedt! Kan så varmt anbefale at joine os 🍀 Jeg er langt mere prof nu og klarer ting som jeg syntes var svært, er nu nemt!

profile-pic
Diana Roed

Uden Lises klub tror jeg, at mit fundament havde været fuld af huller

Det bedste ved at være med i medlemsklubben "Bliv en Online Haj" er, at jeg får hjælp til den strategiske retning for min virksomhed. På den måde udvider jeg hele tiden mit fundament, så min virksomhed står stærkere og stærkere, og jeg kommer tættere og tættere på at blive en Online Haj til markedsføring.

Uden Lises klub tror jeg, at mit fundament havde været fuld af huller, som jeg helt klart ville være faldet i og have svært ved at se, hvordan jeg var kommet ud af igen. Før jeg blev medlem vidste jeg faktisk intet om markedsføring og jeg var bare en lille fisk. Nu har jeg fået en masse viden og redskaber og blevet en lille haj, på vej til at blive en online haj, indenfor online markedsføring.

Lise er super god til at sætte struktur på tingene og det oplever man helt klart i hendes medlemsklub "Bliv en Online Haj". Her får du ikke kun de "kolde" redskaber, men bliver guidet og vejledt med udgangspunkt i der, hvor du er nu. Er du ærlig og åben overfor dig selv, om hvor de virksomhed er lige nu (dit fundament), så har Lise helt styr på, hvad det første, du skal fokusere på, er. På den måde kan du bruge medlemsklubben til hele tiden at fylde mere (Læs: det rigtige) på dit fundament, så du ender med en sund og stærk virksomhed.

Med medlemsklubben følger også et aktivt og bredt community af ligesindede små og mellemstore virksomheder, så der er rig mulighed for sparring med andre.

profile-pic
Rikke Dunne

Alt det du skal vide om markedsføring online, serveret på et sølvfad

Jeg har været med i medlemsklubben Bliv en Online Haj i mange år. Og som titlen lover, så er det dét du bliver, hvis du hænger i og følger al Lises undervisning – som du selvfølgelig skal implementere 😉

Jeg bruger medlemsklubben som mit bibliotek til online markedsføring. Jeg bliver selv klogere, og kan bruge min viden til mine egne aktiviteter i min virksomhed – men mine kunder nyder også godt af mit medlemskab, da jeg anvender min viden i praksis til også at hjælpe dem. Så er du ikke medlem endnu, kan jeg kun anbefale dig at blive det i en fart 👍

Her får du virkelig alt det du skal vide om markedsføring online, serveret på et sølvfad, der er pakket lækkert ind og leveret med indlevelse, engagement og kompetence.

Spændende artikler

Læs mere her om online markedsføring for begyndere
Tilskudsordninger fra erhvervshusene i Danmark
Hvilket nyhedsbrev program skal jeg vælge?
Sådan undgår du tilfældig markedsføring i 3 nemme trin
Hvordan laver man en freebie?
Forstå og udvælg de bedste markedsføringskanaler for din virksomhed
SEO for begyndere: Anbefalinger fra eksperter som Thomas Rosenstand, Hanne Østergaard, Torbjørn Flensted, Karsten Madsen og Majbritt Lund
>