Konsulentydelser

Hvis du står med en udfordring i din virksomhed, som ikke er indbefattet af enten mine online kurser eller mine mentorforløb, så se her, hvad jeg også kan hjælpe dig med.

Fælles for mine konsulentydelser er, at vi starter med en snak om dit behov. Det gøres lettest ved, at du booker en afklarende samtale med mig i min kalender, og så finder vi ud af der, hvad det rigtige er for jer.

Konsulentydelser - Online Haj

Book en afklarende samtale her

Herunder kan du se eksempler på konsulentydelser, du kan få hos mig, men vi kan ofte tilpasse den rigtige løsning for din virksomhed.

Webinar workshop skræddersyet til din virksomhed

Workshoppen består af en halv til en hel undervisningsdag, hvor vi i fællesskab gennemgår mulighederne for jer i forhold til webinar. Vi workshopper os frem til gode emner og indhold, og jeg giver jer alle mine cowboytricks, så I hurtigt og effektivt kan komme i gang med at lave gode webinarer. 

Undervisningen kan foregå via Zoom eller "live". 

Gennemgang af virksomhedens hjemmeside

Hvis du er i tvivl om jeres hjemmeside er helt så effektiv, som den kan blive, så kan du booke mig til en gennemgang af siden. Det foregår ved, at jeg forbereder gennemgangen, og så går vi på Zoom igennem mine iagttagelser og anbefalinger til, hvordan I kan styrke siden. 

Foredrag

Hvis du kan samle en gruppe på 10 til 20 mennesker, kommer jeg gerne ud og holder foredrag for jer om de emner, jeg beskæftiger mig med.

Eksempler på foredrag er:

  • De 7 krav, du skal stille til din hjemmeside
  • Sådan holder du gode webinarer
  • De grundlæggende ting, du skal have styr på i din markedsføring 

Lad os tage en snak om, hvad den rigtige løsning er for din virksomhed

(Næsten) gratis træning:

Sådan får du (nemmere) flere betalende kunder i din virksomhed

 Til dig, der er i gang, men mangler de afgørende trin til succesfuld markedsføring, der kan give dig flere kunder og en højere indtjening. Du får, mod en e-mail, med det samme adgang til at deltage i træningen, der kun varer ca 15 minutter.

>