Online Haj logo rev

Medlemsklubben for dig, der drømmer om at leve af din passion


Er du klar til at få den præcise køreplan for, hvordan DU lykkes med din markedsføring, så du kan tiltrække masser af glade kunder?

Spørgsmål til dig: Er du ejer af en lille, passionsdrevet virksomhed, og drømmer du om at du hver dag ved nøjagtigt hvilket område, du skal arbejde med, for at du får succes med din virksomhed? At du slipper for at gætte dig til, hvilken form for markedsføring, der vil virke for dig? Og at du slipper for at køre fast i teknik, der bare driller? Så læs med, for det her er til dig.


I Medlemsklubben Bliv en Online Haj får du:

 • En knivskarp vurdering af, hvad der er det rigtige for dig at fokusere på, så du slipper for at gætte dig frem
 • For dig, der er helt grøn, får du en grundig gennemgang af, hvilke dele af dit fundament, du skal arbejde på
 • Og når du har dit fundament på plads, får du masser af relevant indhold, der sætter endnu mere fart over din markedsføring
 • Trin-for-trin videoer, hvor jeg guider dig til, hvordan du sætter det tekniske op
 • Vejledning, så du undgår at spilde tiden med alle mulige "smarte" metoder, som ikke virker for dig
 • ​Du bliver en del af et fællesskab med andre selvstændige lige som dig

Ærlig talt...

​Jeg ved godt, hvor uoverskueligt det kan føles, når du gerne vil have gang i din virksomhed.


Når du drømmer om at kunne leve af det, du brænder for, men det kniber bare med at få kunder nok i butikken.


Og jeg ved også, hvor meget for eksempel teknikken kan føles helt uoverskuelig. Og det kan nogen gange føles, som om det er teknikken, der holder dig tilbage fra at lykkes.


Hvis du har det sådan, så vid at jeg ved nøjagtigt, hvordan det føles...

Lise Halskov - computer

I min situation sad jeg som ny selvstændig og troede, at hvis jeg bare kopierede nogle af de strategier andre selvstændige brugte, så ville det hele flaske sig.


I stedet for at skyde genvej og få hjælp til, hvad der virkede. Og hvad der ville være det rigtige for mig i min situation.


Så i stedet for at du, lige som jeg, skal bruge 1000-vis af både kroner og timer på at lære det hele selv, så er der en langt lettere vej.


En vej, hvor du undgår at lave de samme fejl, som jeg lavede…

Lise Halskov fra Online Haj

Hvor du undgår at blive frustreret og opgivende, når teknikken driller, når du er kørt fast, eller når du bare ikke ved, hvad der vil virke for dig.


Og ikke mindst en vej, hvor du undgår at skulle tage turen helt alene.

Lad mig præsentere dig for Medlemsklubben Bliv en Online Haj


Medlemsklubben Bliv en Online Haj:

Ikke en almindelig medlemsklub men en base, der vil give dig det rette fundament til, at du kommer til at leve at det, du brænder for

Klubben hedder Medlemsklubben Bliv en Online Haj, fordi den vitterlig hjælper dig med at blive en vaskeægte Haj til markedsføring online.


Uanset om du føler dig som en helt ny og grøn "lille fisk", eller om du har været i gang et stykke tid, og bare gerne vil have sat mere fart i tingene. For Medlemsklubben Bliv en Online Haj giver dig netop det: Muligheden for, i dit eget tempo, at blive mere og mere fortrolig med, hvad der skal til af markedsføring i DIN virksomhed, for at du kan komme til at leve af din passion.

Medlemsklubben Bliv en Online Haj er den smarte genvej til at blive skarp på, hvad der er den rigtige vej for dig og din virksomhed. Det er trin-for-trin hjælp til, hvordan alting fungerer, så du aldrig skal køre fast, fordi du ikke kan finde ud af teknikken.


Og så er det den ro, du har ved, at det er dig, der bestemmer tempoet. Alt materialet ligger klar til dig, lige så længe du har brug for det. Og når du er klar til at bruge det.


Medlemsklubben Bliv en Online Haj er mit hjertebarn


Min mission med medlemsklubben er, at du får den bedste støtte til, at du aldrig ender med at sidde med tanker som:

 • Jeg kan ikke finde ud af det
 • Jeg er nok for gammel til det her
 • Jeg er bare sådan en, der ikke kan finde ud af teknikken
 • Måske er jeg slet ikke egnet til at være selvstændig
 • Eller andre opfattelser, der forhindre dig i at gøre fremskridt

Jeg har sat mig for, at jeg vil gøre det så let og så overskueligt som overhovedet muligt både for dig, der er helt ny i forhold til markedsføring. Og for dig, der er mere øvet, og som bare gerne vil have endnu mere fart over din virksomhed.


Og jeg har skabt et sted, hvor du aldrig skal føle, at du sidder med et dumt spørgsmål, for du er i selskab med en masse andre selvstændige helt ligesom dig, der bare ønsker at lykkes. Og at du lykkes.

Mangel på overblik og opfattelsen af, at teknikken bare er for svær, er den største forhindring for, at du får succes

Det er fantastisk at springe ud som ejer af din egen virksomhed.


Men sammen med følelsen af, at alt er muligt, melder sig også frygten: Hvad nu hvis jeg ikke får tiltrukket de kunder, jeg VED, at jeg kan hjælpe? Og hvad nu hvis jeg bare ikke kan finde ud af, hvordan man gør - sådan helt lav-praktisk?


For hvordan får man sat sin hjemmeside op, så den tiltrækker dem, du allerhelst vil arbejde med? Og mange af dem? Og hvordan er det lige, man får det der nyhedsbrev til at fungere? Og skal man overhovedet have sådan et? Og er det en god ide at holde webinarer? Osv.


Alt det her slipper du for at bekymre dig om som medlem af Medlemsklubben Bliv en Online Haj. For jeg holder dig i hånden hele vejen, fra du starter som medlem, og til du er klar til med selvsikkerhed at sige: Jeg har da helt styr på min markedsføring!


For mit mål er, at du lykkes med din virksomhed, så du kan tiltrække masse af glade kunder, der vil gøre det muligt for dig at leve af din passion. Og leve godt af det.


Du behøver ikke at sige mere, Lise - hvordan bliver jeg medlem?

Før jeg blev medlem baskede jeg lidt rundt i vildrede over, hvordan og hvor jeg kunne finde den viden og de teknikker, der skulle få min virksomhed ud på markedet og min markedsføring i gang. Det er meget uoverskueligt at finde ud af det alt sammen selv... ;)


Efter jeg er blevet medlem af klubben, har jeg fået styr på min virksomheds basis, fundet min målgruppe, fået styr på nyhedsbreve og sociale medier og får hver måned ny information, som jeg let kan omsætte i praksis. Det har gjort hele forskellen.

Rikke Dunne

Rikke Dunne

www.rikkedunne.dk

Jeg var helt blank på hjemmesidetekster og SEO, da jeg meldte mig ind. Det har jeg rimelig godt styr på i dag, bl.a. takket være det dybdegående indhold i klubben om dette emne.I det hele taget var jeg i starten blank på alt, der handlede om content marketing. Jeg har efterhånden fået et godt overblik over de mange aspekter inden for denne form for markedsføring, selv om jeg ikke selv bruger alle mulighederne.


Mit medlemskab har betydet, at jeg i dag er glad for min hjemmeside, selv om der hele tiden er plads til forbedring (bl.a. fordi jeg har den på 3 sprog). Min lærdom via klubben har derudover været medvirkende til at skaffe mig kundeordrer, da jeg ved en hel del mere om SEO og hjemmesidetekster end mine kunder og derved fremstår som ekspert.

Freelancer Henny Jensen

Henny Jensen

www.yml.dk

Din genvej til hvordan du bedst markedsfører DIN virksomhed på nettet og følelsen af: "Jeg kan godt det her" 


Prøv at forestille dig, hvordan det vil føles, at du ikke er er gang med at skulle finde ud af markedsføring helt alene. Tænk på, hvor rart det ville være, at du foran dig havde en klar liste over, hvilke områder du skulle fokusere på først for at få succes.


Og tænk også på, hvor skønt det ville være, at du ikke skulle bruge timevis i frustration foran computeren, fordi MailChimp driller, fordi din Wordpress side bare ikke er attraktiv nok, fordi du bare synes, at alle mulighederne er uoverskuelige.


Det kan du altsammen undgå som medlem af Medlemsklubben Bliv en Online Haj, hvor du får: 

 • Adgang til en personlig køreplan skræddersyet til dig, så du får overblik
  Det første der sker, når du bliver medlem, er at vi sammen finder ud af, præcist hvilket niveau, du befinder dig på med din virksomhed. På baggrund af det, bliver du trin-for trin guidet til, hvad der er det rigtige for dig at fokusere på. Og du får en liste over de ting, der er rigtige for dig
 • Adgang til hvordan du bygger dit personlige forretningsfundament  
  Der hvor de fleste begyndere indenfor hele markedsføringsområdet kommer i problemer er ved fundamentet. Det vil sige, hvor skarpt står målgruppen, er budskabet skarpt og kan hjemmesiden levere det, den skal. Indbygget i medlemsklubben finder du et helt minikursus, der tager dig gennem de helt afgørende fundamentale trin for, at du får opbygget en solid markedsføringsmodel tilpasset din situation. Og i dit eget tempo.
 • Adgang til temaer der er tidssvarende og relevante, så du aldrig sakker bagud
  Jeg lægger jævnligt nye temaer ind i medlemsområdet, så du altid er opdateret på den seneste viden indenfor online markedsføring. Og når noget skifter, så opdater jeg temaerne for dig. Desuden inviterer jeg med jævne mellemrum eksperter indenfor, så du får den mest relevante viden
 • Adgang til eksklusive medlemswebinarer med fokus på dine udfordringer
  Jeg laver med jævne mellemrum webinarer, hvor fokus er på dig. Det kan for eksempel være at du får mulighed for at få min vurdering af, hvad jeg ville ændre på din hjemmeside. Eller ideer til freebies, der ville være perfekte på dig. Og jeg giver dig jævnligt en dosis af tips og tricks til planlægning og overblik

Den største forskel for mig fra før, jeg var medlem af klubben var:

At jeg ikke behøver at have styr alt, inden jeg gør noget....

At det er ok at fejle

At jeg skal planlægge bedre og OVERHOLDE det


Virksomhedsmæssigt har det at være medlem givet mig et par skub, så jeg har fået rettet min hjemmeside til. Personligt er jeg blevet modigere og tænker tit på, hvorfor jeg ikke har fået fingeren ud af start kanalerne endnu, men nu er jeg på vej.

Suzie

Suzie-Ann Schulze

www.faxeakupunktur.com

Den beslutning, du skal tage nu er: Vil du ændre på din nuværende situation, eller vil du lade være? For hvad er dine alternativer?


Du kunne gøre, lige som jeg gjorde i starten og lære det hele selv. Det kræver mange år og 1000 vis af kroner, for så skal du købe masser af kurser uden at vide hvilke nogen, der virker.  

Eller du kunne vælge den løsning, som jeg desværre ser, at mange vælger: ikke at gøre noget som helst og fortsætte som du plejer.


Men har du tænkt på, hvad det koster dig at sidde fast og bare ikke have nok kunder i din virksomhed?  


Der er en anden vej. Og når du lægger alle de timer sammen, du skulle bruge, hvis du ville gøre det alene, for ikke at tale om den frustration, det giver, at du ikke få de resultater, du er ud efter hurtigt, jamen så fortjener du altså at tage den nemmeste og hurtigste vej, så du endelig kan leve af det, du brænder for.


Og den vej er Medlemsklubben Bliv en Online Haj.


Din investering

DKK

249

/måned

Månedsabonnement

 • Adgang til alt materialet lige så længe du er medlem
 • Adgang til lukket Facebook gruppe
 • Adgang til begynder kurset "Mit Fundament"
 • Adgang til Medlemswebinarer og events
 • Ingen binding - du kan når som helst melde dig ud
 • Bonus 1: Velkomstfest online, hvor du kan stille alle de spørgsmål, du har og hvor du får tips og tricks til, hvordan DU bedst lykkes med din markedsføring
 • Bonus 2: Min metode til at planlægge kampagner, som du kan kopiere og bruge i din egen forretning
 • Som medlem får du 10% rabat på mine mentorforløb

Risikofrit: Der er ingen binding i klubben

Måske er du vant til, at medlemsklubber er sådan nogen, der binder én til at være medlem i en længere periode. Eller at det er super besværligt at melde sig ud.


Du har måske oven i købet været udsat for det fra såkaldte eksperter i branchen.


Sådan arbejder jeg ikke, så jeg har lige fra starten af Medlemsklubbens levetid kørt med et ganske enkelt princip: Du binder dig ikke noget bestemt tidsrum, og når du melder dig ud, ophører dit medlemskab omgående.


Det er meget enkelt og lige ud af landevejen: et klik, og du er afmeldt.

Den største forskel for mig har været, at jeg ved at ansigtet udadtil er vigtigt og har fået hjælp til hjemmesiden. Og så har det betydet meget for mig personligt, at der er håb 😃. Håb for en lille fisk.

Helle Renee

Helle Renée

www.morecoaching.dk

Før brugte jeg timer på at Google mig frem til løsninger. Men det slipper jeg for med alt det fede materiale der er i klubben.


For mig har medlemskabet betydet, at jeg har endnu mere power til at hjælpe mine kunder. Fordi jeg også bliver dygtigere selv hele tiden.

ANITA CORDES

Anita Cordes

www.anitacordes.dk

Hvad andre før dig har spurgt mig om,
før de meldte sig ind


Jeg forstår godt, hvis du har spørgsmål, før du tilmelder dig. Sådan har jeg det også selv, når jeg skal investere i min egen virksomhed. Det viser bare, at du er oprigtigt interesseret, og dermed også er en af dem, der ud fra min erfaring, vil få et kæmpe udbytte af at være medlem. Og jeg vil selvfølgelig super gerne svare på dine spørgsmål.

Jeg har samlet nogle af de spørgsmål sammen, som medlemmer før dig har stillet, før de blev medlem. Det kan være, at du finder svaret på dit spørgsmål her: 

 • Kan jeg ikke finde det hele gratis på nettet?
  I princippet jo, så kan man snart sagt finde alting gratis på nettet. Det, du dog ikke kan finde der, det er viden, der er sorteret. Og viden, der er pakket, så det er let at gå til. Jeg har selv brugt minimum 10 år og et uhyggeligt stort beløb på at teste af og finde frem til det, der virker. Det slipper du for som medlem af Medlemsklubben Bliv en Online Haj - der kan du skyde den genvej, at du får det hele serveret
 • Jeg har travlt, så hvor meget tid skal jeg regne med at bruge?
  Den gode nyhed er, at fordi der er tale om et abonnement, så har du adgang til alt lige så længe, du er medlem. Det vil sige, at det er dig, der bestemmer tidsplanen i det. De medlemmer, jeg ser, der får størst værdi af deres medlemskab, vælger hver måned et enkelt tema ud, som de ser. Derefter implementerer de det, de har lært, og når de kan se resultaterne af det, rykker de videre til det næste tema. Men du bestemmer tempoet
 • Min hjemmeside er ikke i Wordpress - kan jeg så godt være med?
  Rigtig mange af temaerne i medlemsklubben handler om strategierne bag de ting, du skal have på plads for at få din markedsføring til at fungere. Det vil sige, at de ikke bygger på bestemte systemer, så der kan alle være med. Den tekniske gennemgang i forhold til hjemmesider, bygger til gengæld på det system, som langt de fleste bruger, nemlig Wordpress
 • Hvilke typer virksomheder kan du hjælpe?
  Hvis du sælger produkter og ydelser online, hvis du er en lille virksomhed, og hvis du er klar til at arbejde med din virksomhed, så er du det perfekte match som medlem.
  Hvis du driver en fysisk butik eller en webshop med produkter, så vil du kunne få udbytte af alle de temaer, der handler om strategi, e-mail marketing og planlægning. Men du skal vide, at den tekniske gennemgang i høj grad bygger på de almindelige programmer til rådighed for små virksomheder, nemlig Wordpress, MailChimp, osv. Der er ikke deciderede temaer fokuseret på webshops
 • Hvis jeg nu fortryder, når jeg har meldt mig ind, kan jeg så få pengene retur?
  Jeg yder ikke refundering for medlemskab, men til gengæld kører jeg med en meget enkel forretningsmodel: Et klik, og dit medlemskab ophører øjeblikkeligt. Du er medlem for præcis den periode, du tilmelder dig for, og du bestemmer, hvor længe du ønsker at være medlem. Jeg har beskrevet det yderligere i mine forretningsbetingelser, som jeg vil bede dig om at læse, før du køber
 • Jeg har det bare svært med teknik - kan jeg så godt være med?
  Indholdet i Medlemsklubben er skruet sådan sammen, at alle kan være med. Jeg bryder alle temaerne ned i overskuelige trin, og jeg har masser af videoer, der viser dig nøjagtigt, hvordan du sætter tingene op trin for trin. Og så er klubben også det sted, hvor der ikke findes dumme spørgsmål. Det er alfa og omega for mig, at du har et trygt sted, hvor du kan stille alle dine spørgsmål uden at føle dig forkert og helt umulig. For jeg kan garantere dig: Hvis du sidder med et spørgsmål, er det sandsynligt, at der også sidder andre med samme spørgsmål


Har du andre spørgsmål, eller er du i tvivl, om Medlemsklubben Bliv en Online Haj er det rigtige for dig, har du spørgsmål til betaling eller noget helt andet? Så er du hjerteligt velkommen til at skrive til mig på lise@onlinehaj.dk og få svar på dine spørgmål.

>