Medlemsklubben Online Haj logo

Medlemsklubben for dig, der drømmer om at leve af din passion


Få adgang til mit online bibliotek, min personlige feedback og erfarne eksperters hands-on råd, så du endelig kan rykke med din digitale markedsføring

Lise Halskov - computer

Spørgsmål til dig: Er du ejer af en lille, passionsdrevet virksomhed, og drømmer du om, at du hver dag ved nøjagtigt hvilket område, du skal arbejde med, for at du får succes med din virksomhed? At du slipper for at gætte dig til, hvilken form for markedsføring, der vil virke for dig? Og at du slipper for at køre fast i teknik, der bare driller? Så læs med, for det her er til dig.

I Medlemsklubben Bliv en Online Haj får du:

 • En knivskarp test, der straks giver dig overblikket over, hvad der er det rigtige for dig at fokusere på lige nu, så du slipper for at gætte dig frem til, hvad der virker for dig
 • For dig, der er helt grøn, får du en grundig gennemgang af, hvilke dele af dit fundament, du skal arbejde på i et komplet begynderkursus
 • Og når du har dit fundament på plads, får du masser af relevant indhold, der sætter endnu mere fart på din markedsføring
 • Over 100 timers overskuelige trin-for-trin videoer, hvor jeg guider dig til, hvordan du planlægger og implementerer din markedsføring
 • Grundige videoer, der viser dig, hvordan du sætter alt det tekniske op, der ellers godt kan drille
 • Personlig feedback hver anden måned fra mig på en side på din hjemmeside
 • Mulighed for hvert år at deltage i online workshop med de andre dygtige medlemmer, hvor du får sparring og netværk
 • Min og dygtige eksperters vejledning, så du undgår at spilde tiden med alle mulige "smarte" metoder, som ikke virker for dig
 • Du bliver en del af et fællesskab med andre selvstændige lige som dig

Det bedste ved at være med i medlemsklubben "Bliv en Online Haj" er, at jeg får hjælp til den strategiske retning for min virksomhed. På den måde udvider jeg hele tiden mit fundament, så min virksomhed står stærkere og stærkere, og jeg kommer tættere og tættere på at blive en Online Haj til markedsføring.


Uden Lises klub tror jeg, at mit fundament havde været fuld af huller, som jeg helt klart ville være faldet i og have svært ved at se, hvordan jeg var kommet ud af igen. Før jeg blev medlem vidste jeg faktisk intet om markedsføring og jeg var bare en lille fisk. Nu har jeg fået en masse viden og redskaber og blevet en lille haj, på vej til at blive en online haj, indenfor online markedsføring.


Lise er super god til at sætte struktur på tingene og det oplever man helt klart i hendes medlemsklub "Bliv en Online Haj". Her får du ikke kun de "kolde" redskaber, men bliver guidet og vejledt med udgangspunkt i der, hvor du er nu. Er du ærlig og åben overfor dig selv, om hvor de virksomhed er lige nu (dit fundament), så har Lise helt styr på, hvad det første, du skal fokusere på, er. På den måde kan du bruge medlemsklubben til hele tiden at fylde mere (Læs: det rigtige) på dit fundament, så du ender med en sund og stærk virksomhed.


Med medlemsklubben følger også et aktivt og bredt community af ligesindede små og mellemstore virksomheder, så der er rig mulighed for sparring med andre.

Jeg har været med i medlemsklubben Bliv en Online Haj i mange år. Og som titlen lover, så er det dét du bliver, hvis du hænger i og følger al Lises undervisning – som du selvfølgelig skal implementere  😉


Jeg bruger medlemsklubben som mit bibliotek til online markedsføring. Jeg bliver selv klogere, og kan bruge min viden til mine egne aktiviteter i min virksomhed – men mine kunder nyder også godt af mit medlemskab, da jeg anvender min viden i praksis til også at hjælpe dem. Så er du ikke medlem endnu, kan jeg kun anbefale dig at blive det i en fart  👍


Her får du virkelig alt det du skal vide om markedsføring online, serveret på et sølvfad, der er pakket lækkert ind og leveret med indlevelse, engagement og kompetence.

Ærlig talt...

Jeg ved godt, hvor uoverskueligt det kan føles, når du gerne vil have gang i din virksomhed.

Når du drømmer om at kunne leve af det, du brænder for, men det kniber bare med at få kunder nok i butikken.

Og jeg ved også, hvor meget for eksempel teknikken kan føles helt uoverskuelig. Og det kan nogen gange føles, som om det er teknikken, der holder dig tilbage fra at lykkes.

Hvis du har det sådan, så vid at jeg ved nøjagtigt, hvordan det føles...

Lise Halskov fra Online Haj

I min situation sad jeg som ny selvstændig og troede, at hvis jeg bare kopierede nogle af de strategier andre selvstændige brugte, så ville det hele flaske sig.

I stedet for at skyde genvej og få hjælp til, hvad der virkede. Og hvad der ville være det rigtige for mig i min situation.

Så i stedet for at du, ligesom jeg gjorde, skal bruge 1000-vis af både kroner og timer på at lære det hele selv, så er der en langt lettere vej.
En vej, hvor du undgår at lave de samme fejl, som jeg lavede…

Lise Halskov - Business Coach

Hvor du undgår at blive frustreret og opgivende, når teknikken driller, når du er kørt fast, eller når du bare ikke ved, hvad der vil virke for dig.

Og ikke mindst en vej, hvor du undgår at skulle tage turen helt alene.

Lad mig præsentere dig for Medlemsklubben Bliv en Online Haj

Det bedste for mig ved at være medlem af Medlemsklubben Bliv en Online Haj er, at der er langt kortere vej til et svar på det, jeg bakser med i min markedsføring. Både fra dig og fra de andre medlemmer. 


Efter jeg er blevet medlem, er jeg blevet meget mere tryg i hele den her onlineverden. Det er jo ikke så farligt at prøve noget af, når jeg ved at Medlemsklubben er der til at gribe mig. 


Jeg vil varmt anbefale Medlemsklubben Bliv en Online Haj. Jeg er selv en lille haj, der har brug for at svømme med andre i det store "online hav" i et sjovt, udviklende og lærerigt fællesskab. 


Kom og svøm med mig!

Dorte Liiv Kropsterapi

Dorte Liiv 

Jeg er blevet klogere på, hvor min nærmeste udviklingszone ud i online salg er. Det betyder, at hvor onlinesalg for mig bare var et stort uoverskueligt univers, så har jeg fået et overblik over ”elefanten” og lagt en strategi for, hvorledes jeg spiser den bid for bid.


Det bedste ved at være medlem er, at jeg har fået adgang til et overflødighedshorn af viden, som jeg kan forsynes mig af, når det passer mig – MEN det er ikke det eneste. Lise er på pletten til at hjælpe, når jeg på medlemssiden deler mine udfordringer, mit problem eller kort og godt min uvidenhed. Hurtig feedback – herligt!


Den bedste grund til at melde sig ind i klubben er for mig ”at blive holdt til ilden” – fordi jeg ikke er en tekniknørd. På den måde arbejder jeg mig step by step til pludselig at synes, at onlinesalg er en motiverende disciplin… og, hvem ved, måske ender jeg som en lille nørd midt i fiskestimen

Marianne Ubbe

Marianne Ubbe

Medlemsklubben Bliv en Online Haj:

Ikke en almindelig medlemsklub men en base, der vil give dig det rette fundament til, at du kan leve at det, du brænder for

Klubben hedder Medlemsklubben Bliv en Online Haj, fordi den vitterlig hjælper dig med at blive en vaskeægte Haj til markedsføring online.

Uanset om du føler dig som en helt ny og grøn "lille fisk", eller om du har været i gang et stykke tid, og bare gerne vil have sat mere fart i tingene. For Medlemsklubben Bliv en Online Haj giver dig netop det: Muligheden for, i dit eget tempo, at blive mere og mere fortrolig med, hvad der skal til af markedsføring i DIN virksomhed, for at du kan komme til at leve af din passion.

Medlemsklubben Bliv en Online Haj er den smarte genvej til at blive skarp på, hvad der er den rigtige vej for dig og din virksomhed. Det er trin-for-trin hjælp til, hvordan alting fungerer, så du aldrig skal køre fast, fordi du ikke kan finde ud af teknikken.

Og så er det den ro, du har ved, at det er dig, der bestemmer tempoet. Alt materialet ligger klar til dig, lige så længe du har brug for det. Og når du er klar til at bruge det.

Medlemsklubben Bliv en Online Haj er mit hjertebarn

Min mission med medlemsklubben er, at du får den bedste støtte til, at du aldrig ender med at sidde med tanker som:

 • Jeg kan ikke finde ud af det
 • Jeg er nok for gammel/ung/tyk/tynd, osv... til det her
 • Jeg er bare sådan en, der ikke kan finde ud af teknikken
 • Måske er jeg slet ikke egnet til at være selvstændig
 • Eller andre opfattelser, der forhindre dig i at gøre fremskridt

Jeg har sat mig for, at jeg vil gøre det så let og så overskueligt som overhovedet muligt både for dig, der er helt ny i forhold til markedsføring. Og for dig, der er mere øvet, og som bare gerne vil have endnu mere fart over din virksomhed.

Og jeg har skabt et sted, hvor du aldrig skal føle, at du sidder med et dumt spørgsmål, for du er i selskab med en masse andre selvstændige helt ligesom dig, der bare ønsker at lykkes. Og at du lykkes.

Mangel på overblik og opfattelsen af, at teknikken bare er for svær, er den største forhindring for, at du får succes

Det er fantastisk at springe ud som ejer af din egen virksomhed.

Men sammen med følelsen af, at alt er muligt, melder sig også frygten: Hvad nu hvis jeg ikke får tiltrukket de kunder, jeg VED, at jeg kan hjælpe? Og hvad nu hvis jeg bare ikke kan finde ud af, hvordan man gør - sådan helt lav-praktisk?

For hvordan får man sat sin hjemmeside op, så den tiltrækker dem, du allerhelst vil arbejde med? Og mange af dem? Og hvordan er det lige, man får det der nyhedsbrev til at fungere? Og skal man overhovedet have sådan et? Og er det en god ide at holde webinarer? Osv.

Alt det her slipper du for at bekymre dig om som medlem af Medlemsklubben Bliv en Online Haj. For jeg holder dig i hånden hele vejen, fra du starter som medlem, og til du er klar til med selvsikkerhed at sige: Jeg har da helt styr på min markedsføring!

For mit mål er, at du lykkes med din virksomhed, så du kan tiltrække masse af glade kunder, der vil gøre det muligt for dig at leve af din passion. Og leve godt af det.

Jeg var helt blank på hjemmesidetekster og SEO, da jeg meldte mig ind. Det har jeg rimelig godt styr på i dag, bl.a. takket være det dybdegående indhold i klubben om dette emne.I det hele taget var jeg i starten blank på alt, der handlede om content marketing. Jeg har efterhånden fået et godt overblik over de mange aspekter inden for denne form for markedsføring, selv om jeg ikke selv bruger alle mulighederne.


Mit medlemskab har betydet, at jeg i dag er glad for min hjemmeside, selv om der hele tiden er plads til forbedring (bl.a. fordi jeg har den på 3 sprog). Min lærdom via klubben har derudover været medvirkende til at skaffe mig kundeordrer, da jeg ved en hel del mere om SEO og hjemmesidetekster end mine kunder og derved fremstår som ekspert.

Freelancer Henny Jensen

Henny Jensen

Din genvej til hvordan du bedst markedsfører DIN virksomhed på nettet og følelsen af: "Jeg kan godt det her" 

Prøv at forestille dig, hvordan det vil føles, at du ikke er er gang med at skulle finde ud af markedsføring helt alene. Tænk på, hvor rart det ville være, at du foran dig havde en klar liste over, hvilke områder du skulle fokusere på først for at få succes.

Og tænk også på, hvor skønt det ville være, at du ikke skulle bruge timevis i frustration foran computeren, fordi MailChimp driller, fordi din Wordpress side bare ikke er attraktiv nok, fordi du bare synes, at alle mulighederne er uoverskuelige.

Det kan du undgå som medlem af Medlemsklubben Bliv en Online Haj, hvor du får: 

 • Adgang til en personlig køreplan skræddersyet til dig, så du får overblik
  Det første der sker, når du bliver medlem, er at du finder ud af, præcist hvilket niveau, du befinder dig på med din virksomhed. På baggrund af det, bliver du trin-for trin guidet til, hvad der er det rigtige for dig at fokusere på. Og du får en liste over de ting, der er rigtige for dig
 • Adgang til hvordan du bygger dit personlige forretningsfundament  
  Der, hvor de fleste begyndere indenfor hele markedsføringsområdet kommer i problemer, er ved fundamentet. Det vil sige, hvor skarpt står målgruppen, er budskabet skarpt og kan hjemmesiden levere det, den skal? Indbygget i medlemsklubben finder du et komplet minikursus, der tager dig gennem de helt afgørende fundamentale trin til, at du får opbygget en solid markedsføringsmodel tilpasset din situation. Og i dit eget tempo
 • Adgang til aktuelle temaer, så du aldrig sakker bagud
  Klubben er opdateret på den seneste viden indenfor online markedsføring. Og når noget skifter, så opdater jeg temaerne for dig. Alle temaer er markeret, så det er tydeligt, hvem de er egnede for
 • Adgang til eksklusive medlemsevents med fokus på dine udfordringer
  Hver anden måned er der medlemsevents, hvor fokus er på dig. Du får mulighed for at få feedback på sider på din hjemmeside. Og 1 gang om året har vi en online workshop, hvor der både er undervisning og du kan sparre med de andre medlemmer. 
 • Hjælp til teknikken
  Er du kørt fast, finder du et hav af nyttige trin-for-trin videoer, der forklarer dig, hvordan du mestrer MailChimp, MailerLite og meget mere
 • Sparring med andre selvstændige ligesom dig
  Det er let at føle sig frygteligt alene, når du er selvstændig. Derfor har vi også en lukket Facebookgruppe, hvor du dels får informationer om, hvad der foregår i Medlemsklubben. Og hvor du dels kan sparre med andre selvstændige, stille spørgsmål og få gode råd.

Din investering i Medlemsklubben Bliv en Online Haj bliver hurtigt tjent hjem:

Den største forskel for mig fra før, jeg var medlem af klubben er:

At jeg ikke behøver at have styr alt, inden jeg gør noget....

At det er ok at fejle

At jeg skal planlægge bedre og OVERHOLDE det


Virksomhedsmæssigt har det at være medlem givet mig et par skub, så jeg har fået rettet min hjemmeside til. Personligt er jeg blevet modigere og tænker tit på, hvorfor jeg ikke har fået fingeren ud af start kanalerne endnu, men nu er jeg på vej.

Suzie

Suzie-Ann Schulze

www.faxeakupunktur.com

Du har nogle rigtig gode tips, som er lige til at bruge. Derfor er der flere ting, jeg har fået løst.


Jeg har fået sat seriemails op i Mailchimp, og jeg er i gang med at fylde huller ud i min egen viden ang. hjemmeside og markedsføring. Det bedste er,  at du fremlægger tingene helt ned på jorden, så de er nemme at forstå, uanset hvilket niveau man er på.

Helle Borg Hansen

Helle Borg Hansen

www.hbh-art.dk

Den beslutning, du skal tage nu er: Vil du ændre på din nuværende situation, eller vil du lade være? For hvad er dine alternativer?

Du kunne gøre, lige som jeg gjorde i starten og lære det hele selv. Det kræver mange år og 1000-vis af kroner, for så skal du købe masser af kurser uden at vide hvilke nogen, der virker. 

Eller du kunne vælge den løsning, som jeg desværre ser, at mange vælger: Ikke at gøre noget som helst og fortsætte som du plejer.

Men har du tænkt på, hvad det koster dig at sidde fast og bare ikke have nok kunder i din virksomhed?  

Der er en anden vej. Og når du lægger alle de timer sammen, du skulle bruge, hvis du ville gøre det alene, for ikke at tale om den frustration, det giver, at du ikke få de resultater, du er ud efter hurtigt, jamen så fortjener du altså at tage den nemmeste og hurtigste vej, så du endelig kan leve af det, du brænder for. Og uden at du brænder hele dit budget af på det.

Og den vej er Medlemsklubben Bliv en Online Haj.

Før brugte jeg timer på at Google mig frem til løsninger. Men det slap jeg for med alt det fede materiale der er i klubben.


For mig betød medlemskabet, at jeg har fik endnu mere power til at hjælpe mine kunder. Fordi jeg også selv blev dygtigere hele tiden.

ANITA CORDES

Anita Cordes

www.anitacordes.dk

Medlemskaberne er lette at gennemskue

Måske er du vant til, at medlemsklubber er sådan nogen, hvor det er super besværligt at melde sig ud. Du kender det måske fra dit fitness center eller bogklubber.

Du har måske oven i købet været udsat for det fra såkaldte eksperter i branchen.

Sådan arbejder jeg ikke, så jeg har lige fra starten af Medlemsklubbens levetid kørt med et ganske enkelt princip: Nemlig at du kun binder dig for den periode, du har betalt for.

Når du melder dig ud, ophører dit medlemskab omgående. Der er ingen indviklede frister eller mærkelige ritualer, du skal igennem.

Hvad andre før dig har spurgt mig om,
før de meldte sig ind

Jeg forstår godt, hvis du har spørgsmål, før du tilmelder dig. Sådan har jeg det også selv, når jeg skal investere i min egen virksomhed. Det viser bare, at du er oprigtigt interesseret, og dermed også er en af dem, der ud fra min erfaring, vil få et kæmpe udbytte af at være medlem. Og jeg vil selvfølgelig super gerne svare på dine spørgsmål.

Jeg har samlet nogle af de spørgsmål sammen, som medlemmer før dig har stillet, før de blev medlem. Det kan være, at du finder svaret på dit spørgsmål her:

 • Kan jeg ikke finde det hele gratis på nettet?
  I princippet jo, så kan du snart sagt finde alting gratis på nettet. Det, du dog ikke kan finde der, er sorteret viden. Og viden, der er pakket, så det er let at gå til. Jeg har selv brugt minimum 10 år og et uhyggeligt stort beløb på at teste af og finde frem til det, der virker. Det slipper du for som medlem af Medlemsklubben Bliv en Online Haj - der kan du skyde den genvej, at du får det hele serveret
 • Jeg har travlt, så hvor meget tid skal jeg regne med at bruge?
  Den gode nyhed er, at fordi der er tale om et abonnement, så har du adgang til alt lige så længe, du er medlem. Det vil sige, at det er dig, der bestemmer tidsplanen i det. De medlemmer, jeg ser, der får størst værdi af deres medlemskab, vælger hver måned et enkelt tema ud, som de ser. Derefter implementerer de det, de har lært, og når de kan se resultaterne af det, rykker de videre til det næste tema. Men du bestemmer tempoet
 • Min hjemmeside er ikke i Wordpress - kan jeg så godt være med?
  Rigtig mange af temaerne i medlemsklubben handler om strategierne bag de ting, du skal have på plads for at få din markedsføring til at fungere. Det vil sige, at de ikke bygger på bestemte systemer, så der kan alle være med. Den tekniske gennemgang i forhold til hjemmesider, bygger til gengæld på det system, som langt de fleste bruger, nemlig Wordpress
 • Hvilke typer virksomheder kan du hjælpe?
  Hvis du sælger produkter og ydelser online, hvis du er en lille virksomhed, og hvis du er klar til at arbejde med din virksomhed, så er du det perfekte match som medlem.
  Hvis du driver en fysisk butik eller en webshop med produkter, så vil du kunne få udbytte af alle de temaer, der handler om strategi, e-mail marketing og planlægning. Men du skal vide, at den tekniske gennemgang i høj grad bygger på de almindelige programmer til rådighed for små virksomheder, nemlig Wordpress, MailChimp, MailerLite, osv. Der er ikke deciderede temaer fokuseret på webshops
 • Hvis jeg nu fortryder, når jeg har meldt mig ind, kan jeg så få pengene retur?
  Jeg yder ikke refundering for medlemskab, og er du tilmeldt per år, så er du kun bundet i den periode, du har betalt for. Hvis du så sent som dagen før, dit medlemskab udløber, ønsker at udmelde dig, så kan du gøre det med et enkelt klik. 
 • Jeg har det bare svært med teknik - kan jeg så godt være med?
  Indholdet i Medlemsklubben er skruet sådan sammen, at alle kan være med. Jeg bryder alle temaerne ned i overskuelige trin, og jeg har masser af videoer, der viser dig nøjagtigt, hvordan du sætter tingene op trin for trin. Og så er klubben også det sted, hvor der ikke findes dumme spørgsmål. Det er alfa og omega for mig, at du har et trygt sted, hvor du kan stille alle dine spørgsmål uden at føle dig forkert og helt umulig. For jeg kan garantere dig: Hvis du sidder med et spørgsmål, er det sandsynligt, at der også sidder andre med samme spørgsmål
 • Er det et forløb, som skal følges på bestemt tidspunkter og med bestemte deadlines?
  Du bestemmer helt selv i hvilket tempo, du ønsker at bruge alt det indhold, jeg har lagt ud til dig. Det er det smukke ved en medlemsklub, for du har adgang til alt materialet lige så længe, du er medlem. Jeg anbefaler til gengæld, at du sætter tid af hver måned til at gå et tema eller to igennem, og at du får sat tingene i værk. For ved at implementere det, jeg lærer dig, så har du inden længe mere end tjent din investering hjem igen.


Har du andre spørgsmål, eller er du i tvivl, om Medlemsklubben Bliv en Online Haj er det rigtige for dig, har du spørgsmål til betaling eller noget helt andet? Så er du hjerteligt velkommen til at skrive til mig på lise@onlinehaj.dk og få svar på dine spørgmål.

>