Medlemsklubben Bliv en Online Haj

Bemærk, at klubben lukker ned for nye medlemmer!

Da jeg er i gang med at lave kæmpe forbedringer til Medlemsklubben, har jeg besluttet mig for, at den bliver lukket helt ned for nye medlemmer hen over sommeren. Mine eksisterende medlemmer får dermed status som VIP medlemmer, der er med til at forme den nye og forbedrede klub. DERFOR: Hvis du vil med nu (og få den gode pris som medlem), så skal du slå til inden den 27. juni kl 22. Klubben åbner først igen til september.

Medlemsklubben for dig, der gerne vil lære, hvordan du får kunder ved at markedsføre din virksomhed på nettet

(også selvom du hverken har stor teknisk forstand eller erfaring indenfor marketing)

Medlemsklubben Bliv en Online Haj

Hvorfor er det så svært at skaffe flere kunder til din virksomhed?

Som lille virksomhed kan det virke som en sej kamp at skaffe nye kunder. Du oplever sikkert, at du let bliver suget ind i et kapløb mod uret for at holde din daglige drift i gang, samtidig med at du hele tiden skal arbejde på at skaffe nye kunder. Det er opslidende, og det kan suge glæden ud af at være selvstændig.

Spørgsmålet er, om der er noget, du kan gøre ved problemet?

Løsningen er online markedsføring.

Ved hjælp af online markedsføring kan du sætte en masse smarte systemer op, der kan arbejde for dig, mens du bruger din tid på at servicere de kunder, du allerede har.

Og i stedet for at du skal jagte nye kunder, så finder kunderne selv frem til dig.

Smart, ikke? 

Når jeg siger online markedsføring, så hører jeg tit: Åh nej, det der med det tekniske - det kan jeg ikke finde ud af. Hvis det er dig, så læs trygt videre, for det skal du ikke være bange for. Jeg lover dig, at der er masser af måder, du kan arbejde med online markedsføring på, hvor alle kan være med.

Der hvor online markedsføring kan virke helt uoverskueligt, er at der simpelt er for mange muligheder at vælge imellem. 

Er Facebook bedre end Instagram, og hvorfor skal jeg arbejde med nyhedsbreve?

Det kan være, at du sidder med netop nogle af de her spørgsmål. Du har fået en masse "gode" råd, og du har prøvet lidt hist og pist uden at få rigtig succes med noget af det.

Problemet er, at du mangler en overordnet køreplan for din indsats. Og du mangler redskaberne til at få en plan ført ordentligt ud i livet.

Det kan også være, at du er blevet forvirret over teknikken - skidtet driller, og det kan være svært at overskue, hvordan du skal få tingene sat rigtigt op.

Sandheden er, at du hverken behøver at være teknisk ekspert, tekstforfatter, uddannet grafiker eller andet i samme skuffe for at kunne få gode resultater med at markedsføre din virksomhed på nettet. Alle kan lære de her ting, men det kræver bare, at du får en god forklaring på, hvad der virker, hvorfor og hvordan du skal bruge det i din virksomhed. Ganske simpelt.

Jeg startede selv ud som en lille fisk...

Der er mange, der nu kender mig som "hende Online Hajen", men det kan jeg garantere dig for, at jeg ikke altid har været.

Jeg har arbejdet hele min karriere med projektledelse indenfor marketing og reklame. Så da jeg sprang ud som selvstændig for 5-6 år siden, så var jeg da sikker på, at det ville være super let, det med markedsføringen.

Jeg kan godt fortælle, at det bestemt ikke var tilfældet. Det var overhovedet ikke det samme, som det jeg var vant til.

Det er en fejl at tro, at du bare kan markedsføre dig, som store virksomheder med mange penge gør - virkeligheden er, at du står med et lille, ukendt brand uden penge, og derfor skal der andre midler i brug.

Det jeg gjorde var at jeg gik i gang med at lære fra bunden, hvad der skal til for at skaffe kunder på nettet på en god måde.

Men hold nu op, hvor har jeg brugt (læs: spildt) mange penge og brugt meget tid på både tvivlsomme "eksperter" og mærkelige råd, før jeg har fundet frem til de metoder, der rent faktisk virker.

Du kan groft sagt dele din indsats op i 3 bidder

Det, jeg fandt frem til er, at du skal have styr på nogle ret grundlæggende ting, før du kan få din online marketing indsats til at fungere. Og hvis de ting ikke er på plads, så spilder du din tid med resten. Her er de 3 ting:

user

Du skal kende din målgruppe og have styr på dit fundament, altså din hjemmeside

group

Du skal finde ud af, hvordan du bedst kommunikerer med din målgruppe

wrench

Og så skal du implementere, og få sat de allermest effektive systemer op, så meget af det kører af sig selv

Hvad er det online marketing kan gøre for dig og din virksomhed?

 • Det kan give dig det rigtige fundament
  Hvis din hjemmeside er indrettet optimalt, hvis du skriver noget relevant indhold, og hvis du får optimeret det i forhold til søgninger på nettet, så vil dine potentielle kunder finde frem til dig, selv når du sover, eller når du har travlt med dine nuværende kunder
 • Du vil undgå at spilde din tid på ting, der ikke virker
  Sådan noget som Facebook for eksempel kan være en ren tidsrøver, men hvis du bruger Facebook rigtigt, så kan det virke som en motor, der sender alle de rigtige potentielle kunder ind på din hjemmeside
 • Du vil lære dine kunder langt bedre at kende
  Med de rigtige metoder og systemer sat op, vil du få et langt bedre indtryk af, hvor du virkelig kan gøre en forskel for dine kunder. Og du vil kunne være i tæt dialog med både kunder og potentielle kunder, så det bliver lettere for dig at få besøgende omdannet til glade kunder.
 • Du kan sætte en masse ting på autopilot
  Det smarte med online markedsføring er, at med de rigtige redskaber, kan du sætte en masse processer op, så de arbejder for dig på alle tider af døgnet. Du kan i stedet bruge tiden på det, du brænder for

Bemærk, at klubben lukker ned for nye medlemmer!

Da jeg er i gang med at lave kæmpe forbedringer til Medlemsklubben, har jeg besluttet mig for, at den bliver lukket helt ned for nye medlemmer hen over sommeren. Mine eksisterende medlemmer får dermed status som VIP medlemmer, der er med til at forme den nye og forbedrede klub. DERFOR: Hvis du vil med nu (og få den gode pris som medlem), så skal du slå til inden den 27. juni kl 22. Klubben åbner først igen til september.

Hvad forhindrer dig i at få succes med online marketing?

Jeg har allerede nævnt teknikken, som et af de områder, der skræmmer rigtig mange. Markedsføring på nettet bliver nogen gange forklaret så indviklet, at det føles som om det kræver en udvidet ingeniørgrad at være med, og det er altså ikke rigtigt. Typisk kan teknikken brydes ned i overskuelige trin, og så kan alle være med.

En anden ting, jeg ved skræmmer nogen er, at der hele tiden kommer ændringer indenfor det her område. Og ja, det gør der, og det vil der blive ved med. Men hvis du har en god kilde, hvor du kan få information om, hvilke ændringer, du skal tage notits af, og hvilke du kan springe over, så bliver det noget lettere.

Det hjælper at have en guide i online havet

Min egen løsning var som sagt at kaste mig ud i at lære det hele selv.

Fordelen er, at jeg nu har en kæmpe viden inden for de fleste områder af online marketing.

Og at jeg ved, hvilke eksperter, der er værd at lytte på.

Til gengæld så er det en dyr og ineffektiv måde at lære på. Det har taget årevis og masser af penge, og det kunne godt have været gjort smartere.

Især hvis jeg havde haft et sted, hvor jeg kunne have fået alle de gode råd samlet ét sted.

Det fandtes ikke, da jeg havde brug for det, men det gør det nu...

Stedet finder du her:
Medlemsklubben
Bliv en Online Haj

Jeg har skabt Medlemsklubben Bliv en Online Haj for, at der kan være et sted, hvor du kan få alt den bedste viden indenfor online marketing samlet et sted.

Medlemsklubben Bliv en Online Haj er et trygt sted, hvor ingen spørgsmål er dumme, hvor tingene bliver forklaret enkelt og overskueligt, og hvor du kan finde emner om snart sagt alt indenfor online markedsføring.

 1. Grundige "Sådan-gør-du" videoer: Stille og roligt bliver du ledt i gennem den tekniske opsætning af alle mulige og umulige redskaber, du skal bruge
 2. Dygtige eksperter: Jævnlige besøg i webinarer af de dygtigste eksperter indenfor online marketing, så du kan få den seneste viden
 3. Sparring med ligesindede: Som selvstændig er det skønt at have nogen at sparre med - det er en vigtig del af klubben

Her er hvad klubben indeholder:

 • Grundige temaer med videoer, tjeklister og arbejdsark, der er lette at gå til
 • Eksklusive webinarer eller videoer kun for medlemmer, hvor jeg inviterer dygtige eksperter ind for at holde oplæg
 • Adgang til tilbud fra mange af eksperterne, som kun gælder for medlemmer af klubben
 • Adgang til en lukket Facebook gruppe med sparring fra mig og de øvrige medlemmer
 • Eksklusiv adgang til omfattende arkiv af tutorial videoer på dansk om Thrive plugins

Her er de seneste temaer i klubben:

Vil du også være en Online Haj?

Månedsabonnement

219,- pr måned 

Simple, fast and effective flexible move

 • Ingen binding
 • Når du melder dig ud, ophører dit abonnement med det samme

Bemærk, at hvis du vil være medlem, så skal du slå til inden den 27. juni kl 22, hvor jeg lukker klubben helt ned for nye medlemmer. Her kan du se, hvor lang tid der er tilbage, før jeg lukker:

11
Dage
10
Timer
13
Minutter
02
Sekunder

Lise Halskov
Indehaver af Online Haj

Lidt om Hajpasseren

Jeg er gået hen og blevet en total online marketing nørd. Jeg er vild med alle de muligheder, det giver små virksomheder, og jeg kan nemt få øje på masser af muligheder for, at du og jeg kan spare en masse tid. Især hvis vi får sat tingene rigtigt op.

Min mission er at give min begejstring videre til dig på en måde, så du får mod til at kaste dig ud i at lave effektiv markedsføring på nettet af din virksomhed. Jeg lover, at jeg hjælper dig godt på vej og holder dig i hånden hele vejen!

Er du i tvivl, om Medlemsklubben er noget for dig?

Hvis du lige overvejer en ekstra gang, om en Medlemsklub som denne her er noget for dig, så hør lige her:

Klubben er for dig, der ikke har tid og energi til at sætte sig ind i den konstant skiftende online verden, men som bare vil i gang med noget, der virker.

Du kan betragte mig, som din testpilot - jeg er så nørdet, at jeg elsker at sætte mig ind alt det nye, og så fortæller jeg dig om det, der fungerer. Og du slipper for at bruge tid på det, der ikke virker.

Jeg duer ikke til teknikken...

Medlemsklubben er også til dig, der føler sig helt håbløs til det tekniske - du får alting grundigt forklaret, og jeg garanterer, at alle kan være med.

Jeg har en snigende mistanke om, at det tekniske nogle gange bliver gjort sværere, end det egentlig er. Måske fordi det retfærdiggør dyre konsulentregninger? I hvert fald kan jeg konstatere, at med de rigtige redskaber, så er det ikke så svært, hvis du bare får en grundig forklaring, trin-for-trin. Og det får du i klubben.​

Hvad nu hvis jeg kører fast?

Klubben er også for dig, der som selvstændig mangler ligesindede at sparre med.

Gennem vores lukkede Facebook gruppe, kan du teste dine emails af, du kan få gode råd om leverandører andre bruger, du kan spørge om råd, dele dine successer, og du kan få et hjælpende ord, når du har brug for det.

Jeg tror ikke, jeg har tid til at være medlem

Tid er en sjov størrelse, og jeg har stor respekt for, at det kan knibe med at nå alting. Jeg kan til gengæld forsikre dig om, at du kan spare tid ved at være medlem.

Hvis du kan finde nøjagtigt det tema, der for eksempel handler om Facebook annoncer, gå det igennem og sætte en annonce op på samlet 1-2 timer, så har du lige sparet flere dage, som du ellers skulle bruge på at google dig frem til forskellige bud på, hvordan du gør, hvad der er bedst, og hvad de seneste ændringer fra Facebook betyder.

Med Medlemsklubben skyder du genvej, for jeg skal nok holde øje med det for dig.

Her er, hvad der følger med i Medlemsklubben:

 • Månedlige temaer med overskuelige trin-for-trin anvisninger
 • Adgang til lukket Facebook gruppe
 • Alt ligger ordet i temaer, som du kan se, når det passer dig
 • Eksklusive webinarer kun for medlemmer med dygtige eksperter
 • Sparring med de andre medlemmer, så du ikke skal klare alt alene
 • Kæmpe arkiv med temaer indenfor alle mulige emner

Ofte stillede spørgsmål

Binder jeg mig til at være medlem i en periode?

Jeg er helt ny indenfor online marketing - er klubben så noget for mig?

Hvordan melder jeg mig ud?

Hvad hvis jeg ikke kan deltage live i de webinarer, du arrangerer?

Jeg er ikke ny indenfor online marketing - er klubben så noget for mig?

Lise, er du virkelig ekspert indenfor alle områder af online marketing?


P.S.: Medlemsklubben Bliv en Online Haj er et trygt sted, hvor ingen spørgsmål er dumme. Kom og vær med i en klub, hvor du hele tiden har mulighed for at lære nyt på en nem og behagelig måde.

Ja tak, jeg vil gerne være medlem nu

>