Online Haj v Lise Halskov logo

2021 planlægningspakken

Få din personlige markedsføringsplan for de første 3 måneder af 2021 

Forestil dig, at du starter 2021 med ro i maven. Du kan slappe helt af. Du ved nøjagtigt, hvad du skal starte med at lave i din markedsføring, ligeså snart vi er et stykke inde i januar. Og selv Covid kan ikke slå dig ud af kurs


Du er med andre ord udstyret med en klar og tydelig markedsføringsplan i detaljer. Og du er flyvende med det samme fra starten af året.


2021 planlægningspakken

Sådan en plan kan du og jeg lave sammen.

Ja tak - jeg vil gerne have en plan for min markedsføring, så jeg ved hvor mine kunder skal komme fra


Planlægningen af din markedsføring kan virke uoverskuelig


Jeg ved det godt. Det kan virke helt umuligt at få alle løsdelene organiseret på en overskuelig måde, så det hele hænger sammen.


Det vil jeg gerne hjælpe dig med. Og derfor præsenterer jeg nu en tidsbegrænset pakke. Jeg har kaldt den 2021 planlægningspakken.


Pakken er et koncentreret miniforløb. Du og jeg sætter os i fællesskab sammen, online, og så får vi nailet din planlægning for de første 2-3 måneder af det nye år.


Du står i bagefter med en detaljeret plan, som du kan følge dag for dag i det nye år.

2021 planlægning excel

2021 Planlægningspakken er nem at gå til for dig


Jeg har sammensat en pakke, der på den mest effektive vis kan resultere i en plan, du kan bruge til noget. 


For måske har du prøvet på bedste vis at lave en plan, der så viser sig senere ikke at være realistisk. Måske er den bare endt nede i skuffen.


Målet med denne her plan er, at den er tilrettet dig og din virkelighed.


Sådan foregår 2021 planlægningspakken i praksis


Når du har tilmeldt dig 2021 planlægningspakken, beder jeg dig om at udfylde et kort ark. Der beskriver du dine mål og ønsker for det nye år.


Ideen er, at vi så dels kan bruge tiden sammen mere effektivt. Og dels kan vi bedre styre skarpt på, hvilke aktiviteter, der hurtigst vil bringe dig tættere på dit mål for det nye år.


Dernæst mødes vi på det tidspunkt, du selv har valgt i min kalender. Jeg har lagt masser af tider ind i januar og februar. 


Vi mødes på Zoom i 2 1/2 time, og så bliver der planlagt. Du kan slappe af og blot koncentrere dig om dine mål for 2021, for jeg udfylder planen sammen med dig.


Og efter mødet runder jeg planen af, og så får du den serveret inde i din personlige mappe sammen med en lille hyggelig overraskelse fra mig i form af en video om at lave vision boards.


Din investering for 2021 planlægningspakken er hurtigt tjent hjem


Normalt sælger jeg slet ikke små forløb af denne her slags. Men når vi arbejder koncentreret og målbevidst på planlægningen, så kan vi nå rigtig langt på de 2 1/2 timer, vi har til rådighed - specielt fordi vi forbereder os grundigt.


Og med en grundig plan i hånden, kan du allerede de første dage af det nye år arbejde koncentreret med din markedsføring. Du vil langt hurtigere kunne få resultater, end hvis du skal prøve dig lidt forsigtigt frem.


Din investering for pakken er i alt 3.750,-  2.999,- eks moms.


Ja tak - jeg vil gerne i gang med planlægningen nu


(Bemærk at tilbuddet gælder til og med den 22. januar kl 22 eller indtil alle tiderne i januar er booket. Det vil sige, at du skal have lavet din booking af enten pakken eller en afklarende samtale med mig senest den dag. Planlægningen kan sagtens finde sted senere.)


Min garanti til dig


Se, hvis jeg nu var en smart sælger, så ville jeg her love dig guld og grønne skove, når du tilmelder dig. Det er bare ikke en ærlig måde at handle på, så det gør jeg ikke. 


Kvaliteten af din plan afhænger jo lige så meget af din indsats, som den afhænger af mig. 


Det jeg kan garantere dig for, det er at hvis du går til opgaven med fuld skrue, og du gør dig nogle seriøse overvejelser, så vil du stå med en plan, der giver dig langt mere overblik, end du har nu. 


Jeg ved, at vi på 2 1/2 timer hverken kan eller skal fin-planlægge hele dit næste år, men vi vil kunne tage nogle gevaldigt dybe spadestik. Og vil kunne tage dine første måneder og få dem planlagt i detaljer.


Hvis du på nogen måder er i tvivl om 2021 planlægningspakken er for dig, så er du også velkommen til at booke en afklarende samtale med mig her. Så finder vi ud af det sammen.


Ja tak - jeg er overbevist. Jeg vil gerne i gang nu

>