Er du træt af at sidde fast og ikke få hul igennem i din virksomhed? Så deltag i mit mini kursus for kun DKK 499,-

10 dages


genstart af dit business mindset

Er du selvstændig og bare super træt af, at du knokler og knokler, men der kommer bare ikke nok nye kunder ind i din virksomhed? Har du prøvet alle de seneste metoder, og er der alligevel ikke noget, der rigtig fungerer for dig? 


Det er langt fra sikkert, at der er noget galt med det, du gør. Der er stensikkert heller ikke noget galt med dig.

10 dages genstart af dit business mindset


Men måske er det på tide, at du tager et grundigt kig indad. Tager et kig på, hvilket mindset du går til din virksomhed med. For er du ikke rustet ordentligt til dine udfordringer, så vil du føle dig slået ud af selv de mindste modstande, du ikke kan undgå at møde. Det kan du heldigvis ændre på, så hvis du kan genkende det i dig selv, så er du kommet det rette sted hen.


Jeg har lavet et populært minikursus, der hedder 10 dages genstart af dit business mindset. Din investering i minikurset er kun 499,


Minikurset fungerer sådan her


Når du tilmelder dig, så får du en e-mail med link til kursusområdet, hvor de 10 dages opgaver foregår. Og du får et link til at downloade et grundigt arbejdsark, så du kan notere undervejs.

Du gennemgår kurset i nøjagtigt det tempo, der passer dig. Jeg har tilpasset det, så hvis du laver en opgave om dagen, så tager det dig gennemsnitligt max en halv time hver dag. Men du bestemmer selv, om du vil gøre det hurtigere eller langsommere. Det vigtigste er, at du gør det.

Der er ikke tale om lange, indviklede opgaver, men jeg kan allerede sige nu, at jeg stensikkert kommer til at udfordre dig lidt. Så hvis du vil have udbytte af de 10 dage, så lov mig (og mest af alt dig selv) det her: 

"Jeg lover, at jeg vil være åben for at arbejde med min måde at anskue verden på"

Hvis du lover dig selv det, så kan jeg til gengæld love dig, at du vil rykke på de 10 dage. 

Jeg glæder mig vildt meget til at se dig indenfor i kursusområdet.

Med de kærligste hilsener

Lise


Lise Halskov fra Online Haj - hjælp til online markedsføring

Hej, Lise her


Om din vært i kurset:

Jeg hedder Lise Halskov og jeg er business coach og mentor. Jeg hjælper dig, der står for markedsføringen i virksomheden med at planlægge og eksekvere effektiv markedsføring,  så du bliver mere synlig og tiltrækker endnu flere drømmekunder. Og så du får mest muligt ud af den tid, du bruger på din markedsføring. 

Du har potentialet og jeg vil gerne hjælpe dig.

© 2019   Online Haj    I   Forretningsbetingelser    I  Privatlivsbetingelser

>