SamtaleMagneten - den mest effektive metode til at skabe salg på autopilot

Gå i gang med online kurset, og begynd efter få timer at sælge dine produkter og ydelser på autopilot

Det her online kursus er for dig, der gerne vil sælge mere - også når du har travlt med alt muligt andet

Læs med her, hvis du er coach, behandler, rådgiver eller i det hele taget formidler af viden.

Jeg gætter på, at du har prøvet, hvordan det føles, når der bare ikke ruller nok nye kunder ind i din virksomhed. Det kan være et veritabelt mareridt at kæmpe med både at være synlig, poste på sociale medier, sende mails ud og lave godt indhold. Samtidig med at du forsøger at skabe tid til at pleje de kunder, du allerede har. 

Jeg kan godt følge dig.

Vi har kun 24 timer i døgnet, og markedsføring er måske oven i købet ikke det, du brænder for. Det er bare noget, du ved, at du har brug for.

Men sagen er, at manglen på kunder måske er den største stressfaktor for de fleste virksomheder. Hvis indtægten bare ikke matcher drømmen og behovet, så giver det ondt i maven, dårlig nattesøvn og følelsen af ikke at slå til. Og det kan blive så slemt, at du kan blive fristet til at give op og kaste håndklædet i ringen.

Der er heldigvis en løsning, og den er enklere end du måske tror. Jeg kalder den SamtaleMagneten.

SamtaleMagneten sætter dit salg på autopilot

SamtaleMagneten er et enkelt og letforståeligt online kursus, der giver dig den nøjagtige opskrift på, hvordan du opsætter et system, der helt på autopilot tiltrækker et nyt publikum, som du bearbejder med relevant indhold, der giver dem lyst til enten at booke en samtale med dig eller købe et af dine billigere produkter til at begynde med.

Tilmeld dig i dag og kom i gang med det samme


Online kurset klæder dig på til at automatisere dit salg

Når du har investeret i kurset, går du i gang helt i dit eget tempo. Du arbejder dig igennem enkle moduler, der forklarer dig nøjagtigt, hvordan systemet er sat op. Og du får trin-for-trin forklaringer på, hvordan du gør.

Forstå hvordan du sælger på autopilot

Jeg bryder processen ned i overskuelige trin, så det er helt tydeligt, hvordan du selv overfører metoden til din virksomhed

Få masser af eksempler

Kurset er ikke bare en masse teori, men er fyldt med praktiske eksempler, du let kan overføre til din egen virksomhed

SamtaleMagneten er bygget simpelt op

Ideen bag online kurset er, at du skal i gang hurtigst muligt med at sælge dine produkter og ydelser på autopilot

1

Modul 1: Introduktion til SamtaleMagneten

For at bruge metoden rigtigt, er det vigtigt, at du forstår metoden helt i detaljer. Jeg forklarer i modulet, hvordan det hænger sammen, og hvad du kan bruge metoden til. Du får hjælp til dine overvejelser om du ønsker at bruge metoden til at skaffe samtaler eller til at sælge billigere produkter.

2

Modul 2: Sådan kommer du i gang

Modulet indeholder trin for trin, hvordan du planlægger, opsætter og eksekverer din helt egen version af SamtaleMagneten. Og jeg giver dig en masse tips til, hvordan du gør.

Bonus

Der er flere lækkerier i kurset til dig

Jeg har stoppet onlinekurset med masser af bonusser, der gør det endnu lettere for dig at få resultater med metoden. 

Bonus 1
Eksempler på kampagner

Det er langt nemmere at forstå, når du kan se håndgribelige eksempler på kampagner, jeg selv har brugt, og som jeg ved beviseligt virker.


Jeg har både inkluderet eksempler på kampagner, der "sælger" afklarende samtaler og kampagner, der sælger et billigere online produkt.

Bonus 2
Eksempler på mails

Du skal selvfølgelig skrive dine egne mails til dit publikum, men du kan skyde en solid genvej ved at kigge på de mails, jeg bruger i mine opfølgende flows.


Der er masser af eksempler at dykke ned i.

Bonus 3
Gennemgang af min annonce-strategi

Jeg underviser ikke som sådan i opsætning af Facebook annoncer, men her deler jeg min ret effektive strategi med dig, som du er velkommen til at lade dig inspirere af.


Udover strategien får du også masser af eksempler på, hvordan mine annoncer er formuleret og ser ud.

Hej!

Jeg hedder Lise

Jeg har arbejdet med online markedsføring i mange år og har afprøvet et hav af forskellige metoder. SamtaleMagneten har de seneste år indbragt mig tæt på en millionindtægt alene. Metoden betyder også, at I perioder med travlhed, enten privat eller i virksomheden, så har jeg stadig en stabil og forudsigelig indtægt, fordi min markedsføring fungerer helt uafhængigt af min tilstedeværelse.

Lise - Effektive salgskampagner
Kampagne Værkstedet Lise

SamtaleMagneten har potentialet til at mangedoble din indtægt

Hele din strategi omkring automatiseret salg har potentiale til at forbedre din indtjening. Ideen er, at du opsætter indtil flere salgstragte, som alle kan køre helt uafhængigt af, om du er til stede eller ej.

Skruer du op for annonceringen af hver salgstragt, kan du så også skrue op for indtjeningen.

Flere af mine kolleger i branchen tager det 10-dobbelte for at lære metoden fra sig, men jeg har valgt en pris, hvor alle kan være med. 

Engangsbetaling


DKK

1.750

  • Evig adgang til kursusmaterialet
  • Gå i gang med samme
  • Kursus plus bonusmateriale

Ofte stillede spørgsmål om SamtaleMagneten

Kan man sælge produkter med metoden?

Er det svært at sætte op teknisk?

Kan jeg ikke bare bruge en video, jeg allerede har?

Underviser du i at lave Facebook annoncer?

Fra mig til dig

Jeg ønsker for dig, at du også får sat nogle automatiserede systemer op i din virksomhed. For mig har SamtaleMagneten betydet, at min virksomhed har kørt ufortrødent videre - også i perioder med alt for meget støj og udfordringer på privatfronten. Det giver ro i maven, og hvem har ikke brug for det som selvstændig?

Lise-Halskov_black_high-res
>