Online Haj v Lise Halskov logo

Online kurset: Salgskampagnemetoden

Fra ineffektiv, sporadisk (og måske desperat) spredehagls-markedsføring til forudsigeligt, selvsikkert og planlagt salg af dine produkter og ydelser

Kampagner og salg kan være tricky. Især hvis du ikke ved, hvordan du skal gribe det an. Det er okay. Du er okay og helt normal. Det er bare ikke særligt tilfredsstillende, vel?

Ikke at lykkes med noget, der virkelig betyder noget, gør nas. Tro mig, jeg ved, hvordan det føles.

Det er også derfor, jeg er her i dag.

For jeg vil så gerne hjælpe dig med at lykkes. Med at forstå. Og med at komme i mål.

Men det kræver, at du i dag træffer en afgørende beslutning om at vinke farvel til den lettere sporadiske og ineffektive spredehagls-markedsføring, du har bedrevet indtil nu og én gang for alle lærer, hvordan du sammensætter en solid og træfsikker kampagne med forudsigelige resultater.  

Inden jeg fortsætter og fortæller dig om min plan for dig og dit salg, så lad mig lige fortælle, hvem det her virkelig er lavet til… (og om det er noget for dig). 

Du er selvstændig. Du brænder for at gøre en forskel. Du har en indre ild i dig, og du ved, at dit produkt, dit kursus eller dit forløb kan virkelig gøre en forskel derude. Du føler, du skyder med løst krudt, når du forsøger at sælge. Og det er frustrerende at se andre buldre afsted med deres online salg, når det føles som om, der er et eller andet, du har misset. 

Måske har du stået i en af de her situationer:

 • Du har et online kursus, du rigtig gerne vil sælge. Men selv med opslag flere steder, en Facebook annonce og e-mails, har du ikke helt formået at få hul igennem. Det store salg er udeblevet, og du er begyndt at tvivle på, om dit kursus er det helt rigtige.
 • Du har et forløb, du kører flere gange om året, men du er ved at blive godt og grundigt træt af at sælge konstant. Du hører efterhånden dig selv lyde som en ridset plade, og det er op ad bakke at få solgt nok pladser hver gang.
 • Du er frustreret over, at du bruger uendelige mængder af tid på sociale medier, og alligevel minder det mest af alt om at slå i en dyne. Der er ofte ikke meget respons på dine opslag, og du bliver i tvivl, om det egentlig er besværet værd.

Hvis du kan genkende en eller flere af de her scenarier, så er du ikke alene. 

Og lad mig lige forklare: Der er en kur mod spredehagls-metoden… 

… Men først er jeg nødt til at være 100% ærlig overfor dig… 

… For der er helt sikkert en grund til, at din indsats ikke bærer frugt og giver de resultater, som du havde håbet på, selvom du har taget alle de kendte kurser derude og fulgt de store eksperter.    

Den store fede løgn om markedsføring

Jeg har et ret godt bud på, hvorfor du ender med at bruge så meget tid på din markedsføring. Uden at det giver dig de resultater, du håber på. 

Du kan nemlig sagtens være blevet forført af ideen om det, jeg kalder den store fede løgn om markedsføring.

Det er den historie, du hører om, at…  

 • hvis du lige starter en Facebookgruppe, så skal du bare se løjer.
 • hvis du bare laver et online kursus, så kommer kunderne rullende.
 • hvis bare du lige sætter en Facebook annonce op, så kommer de myldrende.
 • hvis bare du deler gavmildt ud af din viden, så kører det som smurt.

Den store fede løgn består i, at ja! Hver især er de her ideer rigtig gode. Problemet er bare, at hvis du ikke har en systematisk måde at markedsføre dine ydelser på, så er det mere held end forstand, hvis du lykkes med det.

Som at satse alle dine penge på Lotto… 

… og slå dig selv i hovedet hver gang, der ikke var gevinst.

Tillad mig at præsentere dig for en noget mere sikker, forudsigelig og anbefalesværdig strategi → Kampagner

Fra "jeg håber på at lykkes med min markedsføring" til "sådan lykkes jeg med min markedsføring"

Ja tak - sign me up!

Det udmattende ved spredehagls-metoden er, at du bruger en uendelig mængde energi på din markedsføring. Som, du håber på, vil virke.

Hvad nu, hvis du kunne erstatte det håb med en metode, der kunne gøre det noget mere forudsigeligt, hvad dit resultat ville blive?

Det kan du, når du begynder at planlægge og udføre kampagner i din virksomhed. Altså en i bund og grund fokuseret marketingindsats med et klart mål og en klar start og slut dato. 

Kampagner er det, der kan blive limen i din markedsføring, så du pludselig har en klar plan for, hvornår du gør hvad og hvorfor. Og du har en langt bedre føling med, hvad du kan forvente dig af resultat af indsatsen.

“Slut med at kaste bunker af mails og usystematiske SOME-opslag efter dine læsere”

"Det er afprøvet og det virker ikke. Jeg blev bare træt og overvældet."  

Eller 

“Jeg har prøvet det med at køre kampagner, det virker ikke i min forretning.”

Kunne det være dig, der enten sagde det højt eller bare tænkte det, mens du (endnu engang) smed håndklædet i ringen efter at have gjort kassen op i forbindelse med markedsføringen af dit forløb, online kursus eller produkt?

Sådan tænkte jeg også engang. For jeg startede også ud med at prøve mig frem. Jeg masede på med masser af e-mails og relativt usystematiske opslag. Og de virkede ikke. Hverken mails eller opslag på de sociale medier. Jeg var SÅ frustreret. For hvorfor kunne de ikke bare fatte, hvad de gik glip af? 

Måske har du også siddet og bakset med at lave en ordentlig plan, men det var som om brikkerne bare ikke faldt rigtigt ned på papiret for dig.

Det viste sig, at jeg manglede den rette metode

Jeg kan afsløre, at det jeg fandt ud af, det var, at jeg ikke havde fanget den rette metode til kampagnerne. Altså den systematik og psykologi, der gør, at en kampagne foregår, som den skal.

Jeg sad med en misforståelse om, at en kampagne måtte være noget med salg, salg, salg og atter salg. Og i virkeligheden er den rigtige, gennemprøvede metode, som jeg bruger nu: Værdi, værdi, værdi og så salg. I den rækkefølge.

Da jeg fangede det og satte det i system, så blev det sjovt at lave kampagner.

Ja, jeg gentager det lige: Det blev sjovt at lave kampagner. Og det vil jeg også gerne lære dig. 

Det smukke ved en veludført kampagne efter den rigtige metode er, at du ikke længere bliver en irriterende salgs-robot.

Du får lejlighed til at komme helt tæt på din målgruppe, du får lov til at demonstrere din viden og du får nye følgere og superfans. Når du endelig er klar til at sælge, så er din målgruppe klar og ivrig efter at købe fra dig.  

Prøv at forestille dig, hvor rart det er! Specielt i kontrast til de salgskampagner, du måske har prøvet, hvor du konstant sender salgsmails ud igen og igen uden en ordentlig respons. Det føles forfærdeligt. 

Du er landet det helt rigtige sted, hvor du vil få en trin-for-trin drejebog til at lykkes med dit næste online salg uden slinger i valsen og uden den evige tvivl på, om du nu også kan lykkes. Jeg har dig. Vi gør det sammen. 

Lad mig fortælle dig om Salgskampagnemetoden

Salgskampagnemetoden - online kursus

Mit mål med online kurset er at servere en overskuelig kampagne-maggi-terning for dig. En maggi-terning, der består af… 

 • al den viden, jeg har samlet op fra for eksempel Jeff Walker's Product Launch Formula.
 • alt det, jeg har lært fra dygtige markedsføringseksperter fra både ind- og udland.
 • kombineret med den erfaring, jeg selv har oparbejdet gennem succesrige kampagner i adskillige år.

Hele den akkumulerede viden har jeg samlet i et grundigt, men helt overskueligt online kursus, der trin-for-trin guider dig gennem din første (eller næste) kampagne. 

Du får med andre ord adgang til en helt særlig værktøjskasse, der giver dig nøje udvalgte redskaber til en vellykket kampagne, klar til at implementere

Efter du har gennemført kurset, vil du stå med en færdig kampagneplan, som du kan gå i gang med at implementere. Og vel at mærke en kampagneplan, der er nøje tilrettet din virksomhed og dit publikum lige nu.

Du vil have en gennemgående forståelse af, hvilke elementer en effektiv kampagne består af, hvordan de forskellige dele passer sammen, og du vil med sikker hånd kunne udvælge hvilken kampagne, der er den rigtige for dig - lige her og nu.

Kurset består af lige dele forståelse for hele kampagne-mekanismen og de helt lavpraktiske trin, der indgår, så du ikke står tilbage og mangler vigtige dele af processen.

Få opskriften og skabelonen på de eneste 3 kampagnemodeller du behøver kende til (og hvordan du implementerer dem i din forretning)

Hvert eneste modul, jeg har lavet til dig i kurset, er med et eneste skarpt formål: At du, så hurtigt og let som muligt, bliver klædt på til at komme i gang. 

Lad mig give dig et overblik over indholdet i kurset:

 • Bliv klædt på til at forstå og overskue din næste kampagne. Det er ikke lige meget, hvordan du sammensætter en salgskampagne, der virker, så i de første moduler kigger vi på, hvordan det hele er forbundet. Vi dykker ned i teorien bag Salgskampagnemetoden, så du er helt klar over, hvad det kræver. Og hvad der skal være på plads, for at din kampagne virker, og hvilke metoder du kan benytte dig af.
 • De tre kampagnemodeller. Kampagner fås i alle størrelser, så vi tager et kig på de 3 modeller, jeg arbejder med i Salgskampagnemetoden: Quick & Dirty, Expert og Full Monty modellerne. Du bliver guidet grundigt i, hvordan du vælger den rigtige metode for dig. Og hvordan du bedst forbereder dig.
 • Trin-for-trin drejebog (vejledninger, eksempler, arbejdsark og tjeklister). Som altid hos mig får du ikke bare det store overblik, men også den helt grundige trin-for-trin vejledning i, hvordan du både planlægger og udfører de forskellige typer af kampagner. Der er vejledninger, masser af eksempler, arbejdsark og mine efterhånden berømte tjeklister, der gør det langt simplere for dig, når du selv skal i gang.

Få endnu mere udbytte ud af dine kampagner med disse 5 bonusser til en værdi af 1000-vis af kroner:

 • Bonus 1: Min strategi for effektive annoncer. For at få endnu mere synlighed, og dermed endnu bedre resultater for dine kampagner, er det svært at komme uden om Facebook annoncer. Indtil jeg indså, hvor vigtig den rigtige strategi er for annoncerne, spildte jeg selv alt for mange penge på annoncer, der ikke virker. Derfor giver jeg dig et indblik i min egen strategi for effektive annoncer - vi arbejder med kolde og varme publikummer, hvordan du kan kickstarte en kampagne og meget mere. OBS: Dette er ikke et decideret kursus i Facebook annoncer, men inspiration til, hvordan du får mere ud af dem, du allerede kører.
 •  Bonus 2: Min metode til at arbejde med segmentering af e-mails i kampagnen. Når du holder mere en én kampagne i din virksomhed, så vil du kunne begynde at arbejde meget mere strategisk med segmenteringen af e-mails. Det er lige fra dem, der tilmelder sig et arrangement, men ikke få set det. Og til hvordan du får opbygget segmenter fra gang til gang, så din liste kan bruges langt mere taktisk og smart til dit salg.
 • Bonus 3: Protips til gode kampagner. Jeg har afviklet et hav af både store og små kampagner over tid. Nogle mere vellykkede end andre. Og lige her ligger der enorm læring. Så i bonussen deler jeg nogle både taktiske og helt lav-praktiske tips med dig, så din første (eller næste) kampagne bliver vellykket.
 • Bonus 4: Gennemgang af den seneste workshop og adgang til alle optagelserne til evig tid, så du blive inspireret til at gøre noget af det samme.
 • Bonus 5: Adgang til det populære tema fra min medlemsklub Medlemsklubben Bliv en Online Haj: Sådan skriver du den perfekte salgsside. En grundig gennemgang af de elementer, der bør være på en god salgsside krydret med eksempler. 

Forestil dig at køre din næste kampagne som vil gøre dine konkurrenter og dit netværk grønne af misundelse, sælge mere og have det sjovt samtidig… 

Når du kører din næste kampagne, vil du være dag kunne tjekke punkter af på din todo-liste, have 100% styr på alle dele og vide præcist, hvad du skal gøre i dag (og hvordan du skal gøre det)... 

Der er dog lige et aber dabei til det… for det kommer ikke til at ske af sig selv. Du er nødt til at træffe en beslutning om at ville tage din næste kampagne, dit næste salg og din næste indsat hamrende seriøs. 

Lige nu er Salgskampagnemetoden lukket for tilmeldinger… 

Salgskampagnemetoden-kursus

Og her er hvad du får ubegrænset adgang til, når du tilmelder dig Salgskampagnemetoden

 • Min skudsikre og gennemtestede opskrift på at lykkes med dine kampagner (korte eller lange) fordelt på 7 moduler.
 • De eneste 3 kampagnemodeller, du behøver at kende (og vejledning til at vælge den rigtige for dig).
 • 5 bonusser der sikrer, at du får endnu mere ud af din kampagne.
 •  Plus alle de arbejdsark og tjeklister, du har brug for for selv at skabe en vellykket og træfsikker kampagne.

Din pris for online kurset er DKK 4.000,-

(Du har også mulighed for at betale i 2 små rater)

Nu er det op til dig. 

Jeg ved, du har det i dig. Jeg ved, du kan lykkes med at sælge i din næste kampagne uanset hvor lille eller stor, du gerne vil have den. Alt hvad det kræver er, at du ved præcist, hvordan du skal gøre. 

Og at du beslutter dig for at gøre noget anderledes, end det du plejer…


Hjælp til online markedsføring garanti

Min personlige 100% tilfredshedsgaranti

Intet er vigtigere for mig end, at du lykkes med din næste kampagne. Og jeg ved, at jeg kan hjælpe dig. For jeg har hjulpet hundredvis af selvstændige med, at lykkes med deres markedsføringsindsats. Og det her er vitterligt min egen gennemtestede metode.  Derfor ved jeg også, at indholdet virker, hvis du bruger Salgskampagnemetoden. 

Selvfølgelig kan jeg ikke garantere dig nøjagtigt de samme resultater, som jeg har opnået.

 Det afhænger af det arbejde, du lægger i forløbet og i din øvrige markedsføring.  Men jeg kan garantere dig, at du, efter at have gennemført online kurset, står med en færdig plan for din næste kampagne - klar til at eksekvere.

Hvis det ikke er tilfældet, vil jeg heller ikke beholde dine penge. Det er ikke fair. Det eneste jeg kræver er, at du selvfølgelig har gjort præcis, hvad jeg har bedt dig om i kurset.

Alt, hvad du skal gøre, er at sende mig filerne og dokumenterne med dit hjemmearbejde. Så sender jeg dig dine penge med det samme uden sure miner. Det er god stil, synes jeg. 

Er du interesseret i at kigge indenfor i kurset? Så kig med her i videoen:

Her er nogle af de overvejelser, du måske har, før du har lyst til at tilmelde dig

Hvis du er, ligesom jeg er, så har du måske nogle spørgsmål, før du kaster dig ud i et nyt forløb. Det er jeg glad, for at du gør, for min erfaring er, at de der overvejer tingene grundigt, ofte får mest ud af indholdet. Og jeg svarer gerne på alle dine spørgsmål.

Her har jeg samlet svar på de spørgsmål, der allerede er kommet til. Det kan være, du kan bruge mine svar til noget. Hvis ikke, er du velkommen til at skrive til mig.

 • Tager det ikke rigtig meget tid for mig at lave kampagner?
  Jeg vil ikke lyve over for dig. Kampagner tager tid. De tager tid at lære. Og de tager tid at gennemføre. Men tænk lige over, hvor meget tid du bruger (og sikkert allerede har brugt) på markedsføring, der ikke virkede... Ville det ikke være sjovere at bruge den tid på mere effektiv markedsføring, der skaber resultater for dig?
 • E-mail markedsføring er bare ikke noget for mig - kan jeg så stadig deltage i kurset? 
  Jeg er nødt til at være ærlig overfor dig (og det her er lidt af en kæphest for mig!). Uden en e-mail liste er det ualmindeligt svært at sælge dine produkter og ydelser online. Og dyrt. Med mindre du selvfølgelig har et kæmpemæssigt publikum på sociale medier, som du kan markedsføre dig til. Til gengæld vil du opdage, at for eksempel den metode, jeg kalder Expert metoden, er genial til at få din e-mail liste til at vokse
 • Er det ikke nok bare at bruge e-mails til at lave salg - det har jeg hørt andre anbefale? 
  Jeg underviser i kurset i, hvordan du sender gode e-mail kampagner ud, men der er nogle detaljer der, du skal være opmærksom på. Har du en lille liste og/eller er den ikke så aktiv, så er det ualmindeligt svært at lave store salg kun med e-mails. E-mail kampagner alene er geniale for dem, der har masser af læsere, der er super aktive og gearede for køb. I de to kampagnemodeller, jeg kalder Expert og Full Monty vil din liste vokse samtidig med at du sælger dine produkter og ydelser
 •  Jeg har allerede købt en masse andre kurser - hvordan adskiller det sig fra andre kurser inden for online markedsføring? 
  Salgskampagnemetoden er ikke ligesom andre kurser, du finder på det danske marked. Du kan finde masser af virkelig gode kurser, der lærer dig, hvordan du laver online kurser, hvordan du lærer at holde webinar, hvordan du laver Facebook annoncer, osv. Men det jeg selv opdagede, der mangler, er kurset der lærer dig, hvordan du kobler din salgsindsats sammen på en systematisk måde, så du får det bedst mulige resultat.


Har du andre spørgsmål, er du i tvivl, om kurset er det rigtige for dig, har du spørgsmål til betaling eller noget helt andet? Så er du hjerteligt velkommen til at skrive til mig på lise@onlinehaj.dk og få svar på dine spørgmål.

>