Lise Halskov logo hand brown

Træning

Sådan opgraderer du din markedsføring

- så du får flere af de rigtige kunder i din business

Tilmeld dig nyhedsbrevet, sæt dig godt tilrette og få på under 1/2 time masser af konkrete ideer til, hvordan du kan forbedre din markedsføring

Bemærk at du  tilmelder dig mit nyhedsbrev, hvor du jævnligt vil modtage tips, tricks og tilbud indenfor online markedsføring. Du kan til enhver tid afmelde dig igen.


I træningen får du adgang til:

  • En gennemgang af, hvordan du kan forbedre på mange af de tiltag, du allerede har sat i værk, så du tiltrækker flere kunder
  • Hvordan du kan arbejde strategisk med din hjemmeside, så den bliver din sælger for dig dig 24/7
  • Og du får nøglen til, hvordan du får det hele koblet sammen, så du slipper for at spilde endeløse timer på markedsføring, der ikke virker.

Bemærk at du samtidig tilmelder dig mit nyhedsbrev, hvor du jævnligt vil modtage tips, tricks og tilbud indenfor online markedsføring. Du kan til enhver tid afmelde dig igen.

Om din vært i træningen

Mit navn er Lise Halskov og jeg er business coach og mentor i Online Haj. Jeg har gennem årene hjulpet tusindvis af både selvstændige og ansatte i marketingafdelinger med at planlægge og eksekvere effektiv online markedsføring. Jeg vil glæde mig til at se dig i træningen. 

>