Online Haj v Lise Halskov logo

Få fat i min kampagne planlægningsskabelon

Her er din genvej til det forkromede overblik

Som selvstændig står du ofte i den situation, at du skal opfinde alting selv. Der er ikke andre til at fortælle dig, hvad der er smartest. Du kan ikke læne dig op ad en erfaring om, hvad der virker bedst.

Kampagne Planlægningsskabelonen

Derfor er det også let at tabe overblikket. Og det er let at bruge time efter time på at lede efter den helt rigtige skabeloner til din planlægning. Uanset om der er tale om kampagner eller dine øvrige projekter.

Men hvad nu hvis du kunne skyde en genvej og bare få mulighed for at downloade en super praktisk skabelon i Excel?

Lad mig præsentere dig for min populære kampagne planlægningsskabelon. For kun 169,- kr får du den skabelon, jeg bruger til at planlægge store som små kampagner både for mig selv og for mine kunder. Skabelonen er lavet i Excel og har 3 visninger: En dagsplan, en ugeplan og en månedsplan.

Skabelonen er for dig, der gerne vil have det store overblik

Den største fejl, jeg selv har begået som selvstændig er ikke at have en ordentlig plan. Min erfaring med indviklede projektledertools er, at de ofte bliver netop det: For indviklede. 

Jeg havde brug for et simpelt redskab, hvor jeg med farvekoder kan markere mine aktiviteter. Derfor har jeg opfundet og udviklet på min kampagne planlægningsskabelon.

Skabelonen er lavet som hjælp til dig, der står med de her udfordringer:

  • Du har brug for et overskueligt format til at lave planlægning af din markedsføring, og du har ledt forgæves efter en simpel skabelon med alle årets dage i. Det er den skabelon, jeg bruger allermest, og som jeg (og mange andre) sværger til, når det kommer til planlægning
  • Du har brug for en visuel måde hurtigt at kunne overskue din plan, så du rent faktisk får brugt den (i stedet for at ende nede i skuffen sammen med alle de andre planer...)
  • Du orker ikke at gå i gang med selv at sætte det hele op - inden du får set dig om, kan det sagtens tage dig timer.

Kampagne planlægningsskabelonen vil spare dig timer!

I stedet for at du skal bruge timevis på at sætte en tidsplan op, der har alle detaljer med, så kan du her skyde genvej til en færdig, praktisk skabelon. Og det bedste er, at du kan sikre dig skabelonen lige nu for kun DKK 169,- Eller hvad der svarer til 3 kopper kaffe.

>