11. september 2020

Online markedsføring for små fisk - kanalgrafik

Hvorfor bruge tid på en YouTube kanal?

Som du måske allerede ved, så har jeg en YouTube kanal. Det har jeg haft i længere tid, men jeg har på det sidste besluttet at bruge noget mere tid på den.

Det er der flere grunde til, og det handler denne podcast episode om.

YouTube er verdens næststørste søgemaskine

Jeg har længe brugt min YouTube kanal som en slags opbevaring af webinaroptagelser og lignende. Tidligere postede jeg en masse, men jeg har ikke i rigtig lang tid lavet indhold, der er tilegnet kanalen.

Og det er en vigtig pointe for dig, der også overvejer, hvilke kanaler, du skal bruge: Sørg for, at dit indhold er tilrettet både publikum og mediet.

På det sidste har jeg startet en ny serie på YouTube, der hedder #livetsomselvstændig. Det er en serie, der taler om alle de små og store udfordringer, der er ved at være selvstændig. Og hvor jeg deler alle de erfaringer, jeg har fået gennem årene.

Hvorfor en YouTube kanal oven i alt det andet?

For det første kan du ikke komme uden om, at YouTube er verdens næststørste søgemaskine. Og for dig, der tænker: Jeg bruger da aldrig YouTube, så kige lige efter dine private søgninger i Google de sidste 2 måneder. Hvis du overhovedet har ledt efter noget, så er det sandsynligt, at mange af de resultater, der kommer op er videoer. YouTube videoer.

For det andet kan det medie noget, som jeg ikke synes, jeg opnår med hver min podcast (som jeg elsker at lave) eller mit skrevne indhold.

Videoer kan, iøvrigt ligesom webinarer, give det umiddelbare indtryk af, hvem jeg er og hvad jeg har at byde på. Det giver et godt billede af personlighed og stil. Så videoerne er et supplement til de andre ting, jeg har kørende.

Strategien er ligesom med så meget andet, langsigtet. Jeg har med vilje besluttet mig for at lave relativt korte, og ikke overproducerede videoer til min YouTube kanal. 

Og så ser vi på sigt, hvordan det går. Jeg lover at følge op i et senere afsnit af podcasten.

I mellemtiden håber jeg, at du har lyst til at bakke om om kanalen. Det kan du gøre ved at abonnere på min YouTube kanal her, og evt dele med andre. 

Lyt til episode her for at få det hele med. 

OH132 Hvorfor starte en youtube kanal

Følg med i en ny serie på YouTube, hvor du får masser af tips til #livetsomselvstændig

#livetsomselvstændig serien på YouTube

I en ny serie på YouTube, giver jeg dig masser af gode tips om alt det, der fylder, når du er selvstændig. Vi kommer omkring prissætning, salg, hjemmesider og meget andet. Kig forbi og giv gerne lidt ❤️ til videoerne. Og husk også at abonnere, så du får besked, når jeg udgiver nye afsnit.

Jeg vil som altid super gerne høre fra dig. Du kan enten lægge en besked herunder, eller du kan finde mig på Facebook. Hvorfor ikke komme med ind i min gratis Facebookgruppe, hvor jeg deler tips og laver masser af undervisning? Du kommer med her


Vil du hjælpe mig med med at få endnu flere lyttere?

Jeg blive stjerneglad, hvis du vil hjælpe mig med at få flere lyttere, og det kan du gøre på flere måder:

  • Abonnere på podcasten på iTunes, Stitcher, Spotify eller hvor du nu lytter med
  • Giv mig 5 stjerner og skrive en anmeldelse, for så er der endnu flere, der kan finde frem til podcasten
  • Evt dele podcasten f.eks. på Facebook, hvis du har lyst til det

Af hjertet tak! ❤️

Andre nyttige links til tidligere podcast episoder:

Lyt med til episoden: OH132 Hvorfor starte en YouTube Kanal?

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>