Tilmeld dig online workshoppen her:

Få den virksomhed DU fortjener

Er du træt af, at du ikke tiltrækker nok kunder i din virksomhed? Og at du ikke har overblikket over, hvilken form for markedsføring, der virker for dig?


Jeg giver dig svaret på hvorfor, det du gør lige nu ikke fungerer, og du får svaret på, hvad du skal gøre i stedet. Workshoppen består af 4 videoer med træning, der giver dig hele køreplanen for, hvordan du får succes med din virksomhed. Målet er, at du skal kunne leve af din passion. 


Du får adgang til videoerne én efter én, så du har tid til at implementere det, du lærer, så tilmeld dig her for at komme i gang med det samme:

Vær opmærksom på, at du samtidig både accepterer mine privatlivsbetingelser og tilmelder dig mit nyhedsbrev. Du kan til enhver tid afmelde dig igen.

“Jeg ved, du kan - du skal bare tage et skridt af gangen"

- Lise Halskov

Mit navn er Lise Halskov og jeg er business coach, stifter af Medlemsklubben Bliv en Online Haj og ejer af virksomheden Online Haj. Jeg er din guide i video workshoppen.


Du kan forvente dig en workshop fyldt med værdifuld træning, som du kan tage i brug med det samme. Derfor har jeg fordelt videoerne ud over nogle dage, så du ikke bliver alt for overvældet på én gang.


Gør dig selv den tjeneste, at du tager noter efter hver gang, og at du sørger for, at du sætter tingene i gang.


Rigtig god fornøjelse! 

Vær opmærksom på, at du samtidig både accepterer mine privatlivsbetingelser og tilmelder dig mit nyhedsbrev. Du kan til enhver tid afmelde dig igen.

>