Workshop til 0 kr

Online Haj v Lise Halskov logo

Gå fra tilfældig markedsføring til systematisk salg

Få din første (eller næste) kampagne planlagt og klar til at eksekvere på 4 dage

Tilfældig markedsføring kvinde

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få adgang til workshoppen her

Workshoppen er for dig, der allerede har online produkter, behandlinger eller ydelser, du ønsker at sælge mere af. Du har en e-mail liste (selv om den er lille), og du er klar til at smøge ærmerne op. For så skal du bare se løjer!

1. træning er fredag 10. juni, og når du er tilmeldt får du adgang til alle optagelserne helt indtil den 23. juni.

Deltag i en gratis workshop, hvor vi sammen nørder kampagner sammen. Hvis du deltager aktivt og gør arbejdet, så står du med en kampagneplan efter 4 dage - klar til at eksekvere på. 

Kender du følelsen af at stå med et produkt, en ydelse eller en workshop, som du ved vil gøre en forskel. Men der er bare ikke nogen, der køber en plads?

Ikke at lykkes med noget, der virkelig betyder noget, gør nas. Tro mig, jeg ved, hvordan det føles.

Det er også derfor, jeg er her i dag.

For jeg vil så gerne hjælpe dig med at lykkes. Med at forstå. Og med at komme i mål.

Men det kræver, at du i dag træffer en afgørende beslutning om at vinke farvel til den lettere sporadiske og ineffektive spredehagl markedsføring, du har bedrevet indtil nu og én gang for alle lærer, hvordan du sammensætter en solid og træfsikker måde at arbejde på med forudsigelige resultater.  Så du kan regne med systematisk salg, der fjerner usikkerheden i din indtjening. Dit første skridt er at deltage i workshoppen. Det vil du ikke fortryde.

Lidt om din vært i workshoppen

Lise Halskov fra Online Haj

Lise Halskov

Indehaver af Online Haj

Da jeg startede som selvstændig, prøvede jeg mig ærlig talt også lidt frem i blinde med min markedsføring. Jeg masede på med masser af e-mails og relativt usystematiske opslag. Og de virkede ikke. Hverken mails eller opslag på de sociale medier. Jeg var SÅ frustreret. For hvorfor kunne de ikke bare fatte, hvad de gik glip af? Det var først, da jeg forstod. hvor vigtig den rette planlægning og den rigtige strategi var, at der kom hul igennem til systematisk salg. Og det vil jeg gerne dele med dig i workshoppen.

>