26. november 2019

Wordpress sikkerhed

Når det handler om din WordPress sikkerhed, så skal du være rigtig meget på dupperne. Vi kan nemlig godt være tilbøjelige til at lave strudsemetoden:

Det er jo gået godt indtil nu, så det fortsætter det jo nok med...

Jeg kan fortælle dig en historie om, hvor slemt det er, når ens wordpress side crasher. Som i totalt crasher. Sådan at alt ligner volapyk på siden. Ingenting fungerer. Du bliver kimet ned af dem, der ikke kan komme ind. 

For dit crash falder nemlig sammen med, at du lige har sendt nyhedsbrev ud til flere tusind læsere. Og du har Facebook annoncer kørende på fuld tryk for at få flere besøgende ind til en kampagne, du kører... Og som ingen mening giver, hvis din WordPress side pludselig ikke virker...

Lad mig bare sige, at jeg så ca. sådan her ud:

Det er sådan set det, der ikke må ske.

Når man finder ud af hvor vigtig WordPress sikkerhed er..

Mit held var, at jeg lige præcis havde taget en beslutning om tage min WordPress sikkerhed endnu mere alvorligt.

Jeg har skam haft back-ups og den slags kørende, men selvom jeg selv betragter mig som en Haj til mange ting, så er der ting, jeg ikke roder med. Og en af dem er at rode i koder og at genskabe crashede websites.

Så jeg er blevet kunde hos Brian Rønnow fra Nowweb. Og man skulle tro, det var noget, vi havde aftalt, for et par uger før mit site crashede, havde vi aftalt, at Brian skulle være gæst i et webinar om WordPress sikkerhed. 

Vi fik et hav af gode spørgsmål i webinaret, og jeg er sikker på, at du vil få en masse udbytte af at se optagelsen. Og der kan du også høre mere om, hvad det præcis var, der udløste mine web-problemer.

Vi taler både om opdateringer og back-up og du får en masse gode tips.

Se optagelsen fra webinaret om WordPress sikkerhed her:

Bemærk, at Google Chrome drillede lidt, da jeg optog webinaret, så der er enkelte små udfald lyden i optagelsen men ikke sådan, at det forstyrrer meningen.

Hvis du vil lave den samme gode aftale om en jævnlig opdatering af din hjemmeside, så kan du finde Brian Rønnow i Nowweb ved at klikke her

Og hvis du vil kigge på Medlemsklubben Bliv en Online Haj eller skrive dig på ventelisten, hvis den er lukket, så klik her

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>