live webinar

Sådan får du en strømlinet business, hvor du har mere tid til dine kunder

5. maj

kl 10:00

Er du klar? Vi kommer til at give den fuld gas med at dække følgende emner i webinaret, der er helt nyt:

01
Tidsrøverne - og hvorfor de koster dig succesen

Selvom det kan se ud som om succesrige mennesker har mere tid, så er det ikke rigtigt. Vi har nøjagtigt den samme mængde af timer, men vi kan vælge at bruge dem mere eller mindre effektivt. Jeg deler med dig, hvad det er, der stjæler din dyrebare tid, og hvordan du får vendt skuden.

02
3 nemme skridt til at blive mere effektiv

Jeg har brugt 100-vis af timer og uendeligt mange penge på at finde frem til de mest effektive metoder og de bedste tools. Og i webinaret deler jeg 3 lette skridt, du kan tage allerede i dag, hvis du vil frigøre tid fra dig selv.

03
Strategier til at strømline hele din virksomhed

Der er minutter og timer at hente hele vejen rundt i din virksomhed. I webinaret får du min opskrift til at arbejde så effektivt som muligt. For det er noget sjovere at bruge al tiden på at tiltrække og hjælpe de drømmekunder, vi er sat i verden for at betjene som selvstændige.

Lidt om din vært, Lise Halskov

Indehaver af Online Haj og lisehalskov.dk

Jeg er business coach og mentor, og har i al den tid, jeg har været på arbejdsmarkedet arbejdet med markedsføring og projektledelse. Jeg er ikke længere projektleder af fag, men jeg kan ikke slippe metoderne og systematikken. For til sammen har projektledelse sparet mig for masser af tidsspilde. Og det vil jeg gerne lære videre til dig.

>