Webinar: 5 simple (men ofte oversete) metoder til at få flere kunder
Online Haj v Lise Halskov logo

Webinar:  5 simple (men ofte oversete) metoder til at få flere kunder

Markedsføring behøver ikke være hverken snørklet eller indviklet for at lykkes for dig

Få adgang til mit populære optagede webinar specielt for dig, der gerne vil lære at kombinere alt det, du allerede ved på en overskuelig måde, så du systematisk kan  tiltrække flere af dine drømmekunder i din virksomhed


Tilmeld dig mit nyhedsbrev og bliv tilmeldt webinaret her - du vælger selv det tidspunkt, der passer dig bedst

5 simple metoder
5 simple (men ofte oversete) metoder til at få flere kunder (2)

Tænk hvis dine kunder strømmede ind i din virksomhed helt af sig selv...


Det er måske bare ikke den virkeligheden, du oplever, og så er det let at tabe modet. Og det er let at forfalde til, at det nok er dig, der er noget galt med.


Derfor får du her adgang til et optaget webinar, hvor du får mine tips til, hvordan du kan justere på det, du allerede gør, så du får bedre resultater. Og så du ikke spilder din tid med at prøve dig forgæves frem.


Du får mulighed for at downloade et praktisk arbejdsark til at holde styr på dine noter. Så sæt en god halv time af og sug til dig. Du får med garanti et par nye gode ideer med dig hjem ved samme lejlighed.


Du vælger selv det tidspunkt, der passer dig bedst her

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og bliv tilmeldt webinaret her:

Bemærk, at du ved ved tilmelding samtidig bliver tilmeldt mit nyhedsbrev. Du kan til enhver tid afmelde dig igen.

Lise Halskov fra Online Haj - hjælp til online markedsføring

Hej, Lise her


Om din vært i webinaret:

Jeg hedder Lise Halskov og jeg er business coach. Jeg hjælper dig, der er indehaver af en lille, passionsdrevet virksomhed med at markedsføre både dig selv og din virksomhed på nettet. For kan det virke svært og uoverskueligt? Ja. Men jeg ved, at du kan. Og jeg vil gerne hjælpe dig.

>