Lise Halskov - Business coach og mentor

Webinar

5 simple (men ofte oversete) metoder til at få flere kunder

En optagelse af et webinar specielt for dig, der gerne vil planlægge, hvordan du mere systematisk kan tiltrække flere af dine drømmekunder i din virksomhed

5 simple metoder til at få flere kunder


Hvis bare vores kunder strømmede ind i vores virksomheder helt af sig selv... Det er bare ikke virkeligheden for de fleste af os, og så er det let at tabe modet. Og det er let at forfalde til, at det nok er os, der er noget galt med. Derfor får du her adgang til et optaget webinar, hvor du får mine tips til, hvordan du kan justere på det, du allerede gør, så du får bedre resultater.


Og du får med garanti et par nye gode ideer med dig hjem ved samme lejlighed.


Du vælger selv det tidspunkt, der passer dig bedst her

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og bliv tilmeldt webinaret her:

Bemærk, at du ved ved tilmelding samtidig bliver tilmeldt mit nyhedsbrev. Du kan til enhver tid afmelde dig igen.

Lise Halskov fra Online Haj - hjælp til online markedsføring

Hej, Lise her


Om din vært i webinaret:

​​Jeg hedder Lise Halskov og jeg er business coach. Jeg hjælper dig, der er indehaver af en lille, passionsdrevet virksomhed med at markedsføre både dig selv og din virksomhed på nettet. For kan det virke svært og uoverskueligt? Ja. Men jeg ved, at du kan. Og jeg vil gerne hjælpe dig.

>