Lige nu er der ikke adgang til mit onlinekursus:

Bliv en Haj til Webinar

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få besked, når jeg åbner igen

Webinarer har været en stor del af succes'en i Online Haj lige fra dag 1. 


Jeg har efterhånden lavet omkring 250 webinarer i alt, og jeg har lært nogle tricks undervejs. Jeg har været på alene, haft gæster, vist mit ansigt, vist slides. Jeg er gået fra ikke at have succes med at sælge til at knække koden for, hvordan du sælger på et webinar uden at være en klam sælger.


Jeg har haft alle tænkelige tekniske udfordringer, jeg har afprøvet de fleste platforme, og nu vil jeg gerne lære videre til dig.


Jeg har lavet noget nær verdens bedste kursus om webinar (Hvis jeg selv skal sige det!), og når jeg åbner det igen for nye deltagere, så får du først besked.


Det eneste du skal gøre, er at skrive din mail her, og så hører du fra mig.

Læg mærke til, at du samtidig accepterer min persondatapolitik og tilmelder dig mit nyhedsbrev

Lise
>