For dig, der er selvstændig og gerne vil have en hjemmeside, som fungererThrive Plugins: Sådan går du fra at være frustreret hjemmesideejer til at have en lækker og velfungerende Wordpress-side

(selvom du hverken er grafisk designer, web nørd eller har speciel forstand på Wordpress sider)

Hvis du har en hjemmeside i Wordpress, så har du garanteret haft en eller flere af de her oplevelser:

 • Du har af og til rykket dig selv i håret af frustration. Skidtet driller, og det er svært at få tingene til at se lækre og indbydende ud. 
 • Du har brugt timer på at rykke rundt på tingene på siderne, sætte billeder ind, skrive tekster og det bliver bare ikke helt sådan, som du ønsker det
 • Og enten har du til sidst kastet håndklædet i ringen og taget et svært valg: Enten betaler du en webdesigner i dyre domme for at lave ændringerne for dig. Eller du vælger at leve med, at din hjemmeside bare ikke kan det, du gerne vil have den til.
 • Og i det hele taget ærgrer du dig over, at det skal være så besværligt. Og du føler dig lidt hjælpeløs, for hvordan løser du egentlig problemet?

Der er heldigvis en løsning.


For hvis du jævnligt har oplevet, at din Wordpress-side virker for uoverskuelig at arbejde med selv, så har jeg en god nyhed til dig.


Hvad nu, hvis du kunne lave alle ændringerne selv med nogle plugins (altså små programmer) i Wordpress? Så du kunne lave lækkert design, intelligente timers, holde styr på kundeudtalelser, samle e-mails ind til dig og meget andet?

Du kan tage kontrollen over din Wordpress-side tilbage.


Det kan du med de super smarte plugins, der hedder Thrive Plugins. Og for at gøre det endnu nemmere for dig, så kan jeg vise dig trin for trin præcis, hvordan du gør - forklaret på dansk.


Lad mig først forklare, hvad Thrive Plugins kan


Når du først begynder at arbejde med Thrive Plugins, så vil du opleve det, som om du har ansat en ottearmet blæksprutte som hjælper på din hjemmeside.


For pludselig kan du let gøre en masse ting selv:

 • Du kan snildt designe smukke sider med billeder, baggrundsfarver, effekter, fremhævninger, og så videre.
 • Du kan indsamle nye læsere af dit nyhedsbrev uden at være begrænset af mulighederne, der er indbygget i dit e-mailsystem.
 • Du kan designe smukke og effektive landing pages, så du let kan sælge dine produkter og ydelser.
 • Du kan bruge intelligente nedtællinger, der for eksempel kun viser sig for læsere af dit nyhedsbrev (det kan være i forbindelse med tilbud til dine læsere).
 • Du kan både indsamle og fremvise udtalelser fra dine kunder, så du slipper for at rode rundt i din indbakke for at lede efter dem.
 • Du kan konstruere en quiz, der “bor” inde i Wordpress, og som du kan bruge både til at engagere og segmentere dine besøgende med.

Jeg er den varmeste fortaler for Thrive Plugins

Jeg har brugt Thrive Plugins lige siden, de først dukkede op for mange år siden under et helt andet navn. Der er kommet flere til siden hen, og de er alle gået hen og er blevet helt uundværlige for mig i mit arbejde med Wordpress.

Derfor har jeg også varmt anbefalet Thrive Plugins til alle mine kunder og læsere i mange år.


Men det, der startede som et enkelt, mindre plugin, er nu vokset til, at de har minimum 5 forskellige. Og dermed opstod der også et problem.

Lise Halskov - computer

Det kan nemlig ganske enkelt være uoverskueligt at finde rundt i, hvordan du bedst bruger de forskellige plugins, når du er ny bruger.


Så jeg tog konsekvensen og gjorde det eneste logiske: Jeg lavede et kursus på dansk i at bruge Thrive Plugins, så jeg kan dele min store begejstring for dem med dig. Og så det bliver nemt for dig at komme i gang i en fart. 

Lad mig præsentere Thrive Plugins til Wordpress - et kursus på dansk

Thrive plugin kursus på dansk

Jeg ved godt, at Wordpress kan virke uoverskueligt. Og måske vil du meget hellere lave noget andet end at bruge tid på at sætte dig ind i ny teknik. 


Det er dig, jeg har lavet mit Thrive Plugins-kursus på dansk for.

I mit kursus får du:

Overblik

Du får for hvert plugin overskuelige videoer med overblik og korte forklaringer af, hvad hvert plugin kan. Samt en beskrivelse af, hvordan du installerer. Trin for trin

Videoer

Du får forklaret hvert eneste plugin med grundige videoer, hvor jeg viser dig nøjagtigt, hvordan du bruger dem. Alt er på dansk og forklaret, så det er let at gå til

Mine tips

De mange plugins har utroligt mange smarte features, så jeg har inkluderet videoer med diverse seje tricks, som du kan kaste dig ud i, når du er fortrolig med grundfunktionerne

profile-pic

Lises kursus gør det super nemt at komme i gang med Thrive plugins

Jeg har brugt Thrive Themes i et stykke tid og har hverken noget problem med at forstå deres engelske instruktionsvideoer eller med teknik generelt. Alligevel fik jeg flere tricks ud af dit kursus, som jeg ikke var stødt på før. Jeg kan varmt anbefale det til de, der gerne vil lave flotte hjemmesider med et enkelt og lækkert system, og som gerne vil komme godt fra start uden at blive overvældet af alle mulighederne. Thrive Themes er genialt til at få alle de vigtige og nødvendige elementer på ens hjemmeside til at spille sammen, og Lises kursus gør det super nemt at komme i gang med at bruge det - uden at man skal bruge flere dage på selv at opdage og vænne sig til alle mulighederne.

Anne Toftvang

Her ser du hvilke Thrive Plugins, jeg dækker i kurset

Jeg har valgt de plugins ud, der er de absolut bedste og mest nyttige, og dem finder du grundigt beskrevet i kurset. Her får du oversigten:

 • Thrive Architect, der hjælper dig til at designe smukke sider i Wordpress. Du kan let som en leg lave landing pages, sætte billeder og kolonner smukt op, lave nedtællinger, og så videre. Plus der er videoer med seje tricks, der gør dine sider endnu bedre, og som gør det endnu lettere at arbejde med.
 • Thrive Leads, der gør det super let og effektivt at sætte tilmeldinger til din e-mail liste op. Både i form af pop-up bokse, slide-in formularer, widgets og meget mere.
 • Thrive Ultimatum, der gør det let at sætte intelligente timere op på din side. For eksempel kan du lave tidsbegrænsede tilbud, som kun kan ses for dem, der har klikket på bestemte links.
 •  Thrive Ovation, der gør det let at holde styr på alle dine kundeudtalelser. De opbevares alle inde i Wordpress, og så kan du aktivere dem på de sider, hvor du ønsker det
 • Thrive Quiz Builder, der gør det let som en leg at sætte quizzer op, som dels kan aktivere dine besøgende og dels kan bruges til at segmentere med

Thrive Plugins er skabt til at fungere sammen. Det betyder, at du får meget lettere ved at få alt til at spille sammen, når du designer smukke sider, hvor du for eksempel også gerne vil have, at dine besøgende kan tilmelde sig dit nyhedsbrev


Online kurset er en investering i, at du tager kontrollen tilbage

Du kan vælge at fortsætte som nu eller du kan tage en beslutning. Nemlig beslutningen om, at 


Nu er tidspunktet kommet til, at DU bestemmer over din Wordpress side. Du har taget kontrollen tilbage, så du får en Wordpress side, der arbejder for dig.

Din investering i kurset

Thrive Plugins kurset har en værdi på DKK 799,- men du har mulighed for at sikre dig adgang for kun DKK 199,-


Bemærk, at de forskellige plugins skal købes separat - de er ikke en del af kurset. Du kan benytte dig af mit link her. (affiliate link)


Her er spørgsmål, andre har stillet mig om kurset


Måske har du også spørgsmål om kurset. Her kan du læse, hvad andre har spurgt om for måske svarer det på dit:


Hvad koster Thrive Plugins? Du kan enten købe adgang til de forskellige plugins enkeltvis med en engangspris, eller du kan købe adgang via et abonnement, hvor du har adgang til alting. Jeg har lavet en video, hvor jeg forklarer prisstrukturen her:


Har du mere information om de forskellige plugins? Jeg har som en del af kurset også lavet en video, der giver dig et overblik over, hvad de forskellige plugins kan. Se videoen her:


Kan jeg bruge Thrive Plugins, hvis jeg ikke har Wordpress? Thrive Plugins er udviklet specielt til Wordpress, så du kan ikke bruge dem, hvis du bruger andre platforme, som for eksempel Webshop-platforme, Wix, Simplero eller andet.


Hvad nu, hvis jeg har DIVI installeret? Du kan sagtens bruge Thrive Plugins selvom du for eksempel bruger Divi. På nogle områder overlapper de 2 systemer, men der er ikke noget, der forhindrer, at du kan bruge dem sammen.


Har du andre spørgsmål, eller er du i tvivl, om online kurset er det rigtige for dig, har du spørgsmål til betaling eller noget helt andet? Så er du hjerteligt velkommen til at skrive til mig på lise@onlinehaj.dk og få svar på dine spørgmål.

>