18. september 2020

Online markedsføring for små fisk - kanalgrafik

Tag din egen medicin og invester i det, der betyder noget

I dag vil jeg tage fat i en holdning, jeg desværre møder hos en del selvstændige, og som ikke rigtig giver super meget mening. Det er lidt tough love, og hvis du føler dig ramt, så vid, at jeg siger det ud af kærlighed.

"Jeg vil have alting gratis men sælge mine ydelser dyrt..."

Det går på de selvstændige, der er på en evig jagt efter at ting ikke må koste noget. De bruger timevis på at jagte alt det gratis indhold, de prøver altid at få svar på alle deres meget detaljerede spørgsmål i gratis events, og de tager det ene gratis kursus efter det andet. Men når det kommer til at købe et reelt kursus, så er det altid for dyrt.

Av altså.

Til gengæld har de samme selvstændige svært ved at sælge de kurser og forløb, der koster noget i deres egen forretning.

Det er selvfølgelig ikke dig, vel? 😜

Eller kommer du også til at falde i ind imellem?

Det der er galt her er mindsettet. Og mit budskab til dig, der kommer til at gøre det her: Tag din egen medicin.

Og tag din virksomhed så alvorligt, at du investerer i at udvikle den.

Lyt til hele podcast afsnittet her for at få det hele med. 

Lige nu har du mulighed for at få knækket koden til din markedsføring online. Og det koster dig kun en e-mail at deltage.

Workbook Knæk koden ipad

❤️  I workshoppen får du alle brikkerne til at finde frem til, hvad der gør, at din markedsføring ikke helt har givet dig de resultater, du har håbet på. Jeg kan garantere dig for, at du går fra træningen fyldt med inspiration til, hvad du skal arbejde (mere) med. Jeg afholder den populære workshop inde i min lukkede Facebookgruppe, og vi starter med første træning fredag den 23. oktober kl 10.

Jeg vil som altid super gerne høre fra dig. Du kan enten lægge en besked herunder, eller du kan finde mig på Facebook. Hvorfor ikke komme med ind i min gratis Facebookgruppe, hvor jeg deler tips og laver masser af undervisning? Du kommer med her


Vil du hjælpe mig med med at få endnu flere lyttere?

Jeg blive stjerneglad, hvis du vil hjælpe mig med at få flere lyttere, og det kan du gøre på flere måder:

  • Abonnere på podcasten på iTunes, Stitcher, Spotify eller hvor du nu lytter med
  • Giv mig 5 stjerner og skrive en anmeldelse, for så er der endnu flere, der kan finde frem til podcasten
  • Evt dele podcasten f.eks. på Facebook, hvis du har lyst til det

Af hjertet tak! ❤️

Andre nyttige links til tidligere podcast episoder:

Lyt med til episoden: OH133 Tag din egen medicin og invester i din business

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>