Sæt struktur og retning på markedsføringen af din virksomhed på 4 uger      
[også for dig der føler, at du har mistet overblikket]

Et online kursus

Kurset her har jeg lavet for dig, der kan nikke genkendende til det her:

1.
Du mangler en klar plan for markedsføringen af din virksomhed

I løbet af kurset, arbejder vi systematisk sammen om at lave en plan for de næste 90 dage, halve år eller hvor lang tid, du har lyst til at fokusere på

2.
Du føler dig overvældet over al den information, du får om markedsføring

Jeg forstår godt, at det kan være noget af en jungle at bevæge sig rundt i, men bare rolig. Jeg hjælper dig i kurset med at sætte fokus på det, der vil give den allerstørste effekt i din virksomhed både her og nu og på den lange bane

3.
Du tror ikke, du selv kan klare at få overblikket

Det behøver du heller ikke, for vi gør det nemlig sammen. Du kan betragte kurset som en slags sparring i en gruppe, men med fokus på lige nøjagtigt det, du har brug for. Og du får mulighed for at høre om andres udfordringer, der mange gange ligner dine egne.

4.
Du synes selv, at du er en klovn til det tekniske

I kurset kommer vi ikke til at dykke ned i teknik - vi koncentrerer os om at få lavet den klare køreplan, så du ved nøjagtigt, hvad du skal i gang med. Når du først har det på plads, kan du vælge om du selv vil udføre det, eller om du vil have hjælp til det. Det har jeg også et forslag til, når vi kommer så langt. Det ligger helt fast, at det ikke skal være teknikken, der standser dig

Her kan du se alle de ting, du får i kurset      

Kurset er beregnet på at vare 4 uger, men du har adgang til det hele med det samme, så du starter nøjagtigt den dag, du ønsker det!

1

Modul 1: Find dit fodfæste

Vi skal finde ind til kernen af det, du laver og samtidig begynde at overveje, hvordan du bedst prioriterer. Du får en grundig video guide og kan stille spørgsmål i Facebook gruppen.

2

Modul 2: Dit manifest

På baggrund af dit arbejde i modul 1, sammensætter vi dit "manifest", så du har en overordnet plan for det næste halve eller hele år. Du får igen en grundig video guide.

3

Modul 3: Dit her og nu fokus

Vi udvælger det, du her og nu skal sætte fokus på og som vil give dig det største boost fremad i din virksomhed. Og så begynder vi at lave en plan! 

4

Modul 4: Fremdrift og handling

Vi sætter sammen fokus på, hvordan du laver en realistisk plan og hvordan du løbende følger op, så du bevarer overblikket efter de 4 moduler. Du får som sædvanlig en grundig video guide.

Og hvem er det så, du skal undervises af:

Du kender mig måske som Online Haj. Jeg har en stor kærlighed til online markedsføring, og jeg har gjort det til mit speciale at undervise i det på en lige-ud-af-landevejen måde uden smarte vendinger. Samtidig har jeg hele mit arbejdsliv enten arbejdet som projektleder eller undervist i det, og det præger hele min tilgang til mit arbejde. Jeg elsker at sætte tingene i system, så det for det første er mere effektivt, og så man ikke spilder tiden.

 “Jeg lover dig, at du vil ende med et meget større overblik og en konkret køreplan, der trin for trin viser dig, hvordan du skal markedsføre din virksomhed mest effektivt” 

Lise Halskov

Her er hvad du får i online kurset:

Video

Du får grundige video lektioner for hver af de 4 moduler. Jeg forklarer dig trin for trin, hvordan du skal lave opgaverne

Liste

Du får både arbejdsark og skabeloner, så det er let at arbejde med det for dig

Indhold

Du har adgang til alt materialet lige så længe, du har lyst til det, så du altid kan gå tilbage og studere det nærmere

Hør hvad mine kunder siger om min sparring:

profile-pic

Jeg vil anbefale kurset til dem der aldrig kommer i mål på grund af manglende mål og retning

En god strukturering, god opsætning, forståelig kommunikation, du er hurtig til at svare på spørgsmål i en god og dejlig tone. Det er enkelt og let at gå til. Hvis der er noget jeg bliver i tvivl om, er det hurtigt at gå ind og se tingene igennem i det materiale, der ligger tilgængeligt.

Suzie-Ann Schulze Indehaver
profile-pic

Strukturen er det bedste udbytte

Jeg var ude efter at få struktur på min markedsføring og det har jeg fået! Forløbet er super godt tilrettelagt, brugbart indhold, pædagogisk formidlet og praktisk anvendeligt fra dag ét.

Det bedste udbytte for mig har været, at jeg har fået en køreplan/struktur for markedsføringsprocessen. Nu behøver jeg ikke prøve det ene og det andet og det tredje af. Jeg har en tip-top plan at gå efter, når jeg benytter alt det udleverede materiale.

Rikke Dunne Indehaver
profile-pic

Et fantastisk forløb

Uden forløbet var jeg ganske enkelt ikke kommet i gang nu og var nået så langt. Det bedste udbytte har for mig været at komme i gang - rent praktisk, ikke bare tanke-/ønskemæssigt, omend rækkefølgen kan være problematisk. Altså hvornår man skal gøre hvad - for det hænger jo sammen i sidste ende. Jeg vil klart anbefale forløbet til andre.

Marianne Worm Indehaver

Er det her kursus noget for dig?

Kurset er ikke for alle, så det er vigtigt for mig at understrege, hvem kurset er for, og hvem det ikke er for:

Kurset er for dig der:


 • check-circle
  Gerne vil arbejde med at få overblik over din virksomheds markedsføring
 • check-circle
  Har lysten til at se med nye øjne på, hvordan du kan arbejde med din markedsføring
 • check-circle
  Gerne til sætte tiden af til de 4 moduler for at opnå et bedre overblik
 • check-circle
  Har lysten og viljen til at give din egen virksomhed det skub fremad, som du fortjener

Kurset er IKKE for dig der:


 • minus-circle
  Helst vil have løsningen serveret uden at arbejde med det selv
 • minus-circle
  Helt har opgivet at markedsføre din virksomhed på nettet
 • minus-circle
  Ikke kan afsætte tiden til at arbejde med de 4 moduler 
 • minus-circle
  Kun vil gøre tingene på en bestemt måde - jeg kommer til at udfordre nogle af dine vaner
Tilfredshedsgaranti
overblik og struktur på markedsføringen af din virksomhed på 4 uger

Jeg er 100% overbevist om, at du får succes med struktur og overblik, hvis du følger mine anvisninger i 4 uger eller den tid, du er om at gå igennem de 4 moduler. Derfor er min garanti til dig, at hvis du mod al forventning ikke har et bedre overblik efter at have gennemført lektionerne og lavet alle øvelserne i de 4 moduler, så får du alle pengene retur.

Tilmeld dig nu, så du kan komme i gang 
lige med det samme

Kurset er oprindeligt beregnet på at køre over 4 uger. Fordi der er tale om et selvstudie, har jeg valgt at give dig adgang til alle moduler på en gang. Det er dog min anbefaling, at du giver dig selv god tid til at få arbejdet med materialet. Og husk på, at du har adgang til materialet lige så længe, jeg har kurset liggende online. Og du kan downloade alle moduler og skabeloner, så du har alt liggende på din egen computer. 

Min erfaring er klart, at du får størst udbytte, hvis du følger modulerne og får lavet øvelserne undervejs.

4 uger med mere struktur - det koster det:

Computer
 • 4 video lektioner
 • Masser af skabeloner og arbejdsark
 • Adgang til kursusmaterialet så længe, du har lyst
 • 100% tilfredsheds garanti

Kurset koster DKK 1.299,-  

Ofte stillede spørgsmål

Hvis ikke du finder svaret her, så kontakt mig på lise@onlinehaj.dk

Hvor lang tid skal jeg bruge på materialet?

Er det nu, du skal have overblik?

>