Sæt struktur og retning på markedsføringen af din virksomhed på 4 uger      
[selv hvis du føler, du har mistet overblikket].

PILOTPROGRAM: 4 ugers kursus med video og live webinarer

Kurset her har jeg lavet for dig, der kan nikke genkendende til det her:

1.
Du mangler en klar plan for markedsføringen af din virksomhed

I løbet af de 4 uger kurset  varer, arbejder vi systematisk sammen om at lave en plan for de næste 90 dage, halve år eller hvor lang tid, du har lyst til at fokusere på

2.
Du føler dig overvældet over al den information, du får om markedsføring

Jeg forstår godt, at det kan være noget af en jungle at bevæge sig rundt i, men bare rolig. Jeg hjælper dig i kurset med at sætte fokus på det, der vil give den allerstørste effekt i din virksomhed både her og nu og på den lange bane

3.
Du tror ikke, du selv kan klare at få overblikket

Det behøver du heller ikke, for vi gør det nemlig sammen. Du kan betragte kurset som en slags sparring i en gruppe, men med fokus på lige nøjagtigt det, du har brug for. Og du får mulighed for at høre om andres udfordringer, der mange gange ligner dine egne.

4.
Du synes selv, at du er en klovn til det tekniske

I kurset kommer vi ikke til at dykke ned i teknik - vi koncentrerer os om at få lavet den klare køreplan, så du ved nøjagtigt, hvad du skal i gang med. Når du først har det på plads, kan du vælge om du selv vil udføre det, eller om du vil have hjælp til det. Det har jeg også et forslag til, når vi kommer så langt. Det ligger helt fast, at det ikke skal være teknikken, der standser dig

Her kan du se alle de ting, du får i kurset      

Kurset forløber over 4 uger og starter den 24. april
Uge 1
Uge 1: Find dit fodfæste

Video og live webinar 

Vi skal finde ind til kernen af det, du laver og samtidig begynde at overveje, hvordan du bedst prioriterer. Du får en grundig video guide og kan stille spørgsmål som jeg besvarer i et live webinar.

Uge 3
Uge 3: Dit her og nu fokus

Video og live webinar 

Vi udvælger det, du her og nu skal sætte fokus på og som vil give dig det største boost fremad i din virksomhed. Og så begynder vi at lave en plan! Du får en grundig video guide og vi holder et live webinar med spørgsmål og svar

Uge 2
Uge 2: Dit manifest

Video og email svar 

På baggrund af dit arbejde i uge 1, så sammensætter vi dit "manifest", så du har en overordnet plan for det næste halve eller hele år. Du får igen en grundig video guide og du kan få svar fra mig på mail, hvis du kører fast

Uge 4
Uge 4: Fremdrift og handling

Video og live webinar 

Vi sætter sammen fokus på, hvordan du laver en realistisk plan og hvordan du løbende følger op, så du bevarer overblikket efter de her 4 uger. Du får en grundig video guide, og du kan stille spørgsmål i et live webinar

Og hvem er det så, du skal undervises af:

Du kender mig måske som Online Haj. Jeg har en stor kærlighed til online markedsføring, og jeg har gjort det til mit speciale at undervise i det på en lige-ud-af-landevejen måde uden smarte vendinger. Samtidig har jeg hele mit arbejdsliv enten arbejdet som projektleder eller undervist i det, og det præger hele min tilgang til mit arbejde. Jeg elsker at sætte tingene i system, så det for det første er mere effektivt, og så man ikke spilder tiden.

“Jeg lover dig, at du i løbet af de her 4 uger, vil ende med et meget større overblik og en konkret køreplan, der trin for trin viser dig, hvordan du skal markedsføre din virksomhed mest effektivt”

Lise Halskov underskrift
Sæt struktur og retning på 4 uger

Her er hvad du får i online kurset:

Du får en grundig video lektion hver uge. Jeg forklarer dig trin for trin, hvordan du skal lave ugens opgave

Du får hver uge både arbejdsark og skabeloner, så det er let at arbejde med det for dig

Du får hjælp fra mig både via live webinarer og med muligheden for at stille mig spørgsmål per email

Hør hvad mine kunder siger om min sparring:

profile-pic

Lise Halskov har været en helt enorm støtte i forhold til at optimere min online marketing strategi

Det var ret tilfældigt, at jeg faldt over Lise på nettet, og sandsynligvis var det hendes på en gang afslappede og opmuntrende tone, der vakte min interesse.

Lise har fra start af været i stand til at aflæse mine behov, og hun har fleksibelt tilpasset sig min tilegnelsesrytme. Jeg har været særligt imponeret af hendes store grundighed mht. detaljer og hendes villighed til at være til rådighed med super kort varsel. Dette har betydet utroligt meget, fordi jeg sideløbende har arbejdet med at redesigne min hjemmeside. Alt i alt har jeg fået langt mere viden, service og pædagogisk ekspertise, end jeg havde drømt om. På relativ kort tid har jeg tilegnet mig brugbare færdigheder i forhold til online marketing og hjemmesider. Jeg har i hverdagen ikke megen tid til den slags aktiviteter, men kan nu udnytte min sparsomme tid på en langt mere kvalificeret måde.

Tak skal du have Lise. det er ikke sidste gang, jeg vil trække på dine erfaringer.

John Hjarsø Mortensen Indehaver
profile-pic

Uden tvivl en af de bedste investeringer, jeg har lavet...

Lise har gennem mentorforløbet, formået at få mig fra at være helt på bar bund til at være målrettet i gang med at opbygge min online virksomhed.

Da jeg kontaktede Lise første gang, stod jeg med et færdigt produkt, en hjemmeside og ingen anelse om hvordan jeg skulle få det knyttet sammen, markedsført og sat til salg online. Jeg var meget tæt på at opgive mit projekt.

Jeg havde en overordnet ide, men ingen anelse om hvordan det rent praktisk og teknisk skulle gøres, jeg var absolut nybegynder.

Lise fik lynhurtigt overblik over mine fejl og mangler. Hun fik med sin kompetente, vidt favnene viden, sporet mig ind på rette kurs og sessionerne har været målrettet mine specifikke behov. Dette være sig både on og offline.

Hun viste mig hvilke redskaber, programmer osv. jeg skulle bruge til de forskellige opgaver og ikke mindst, viste hun mig hvordan jeg skulle bruge dem.

Det er uden nogen tvivl en af de bedste investeringer, jeg har foretaget i opbygningen af min online virksomhed, og ville ønske jeg havde taget skridtet og fået en mentor tidligere i processen – det er alle pengene værd. Jeg har ikke haft råd til at lade være, for uden Lises hjælp var jeg ikke kommet et skridt ud i online junglen, nu spurter jeg gladelig derud af.

Gitte Rosenfeldt Jørgensen Indehaver

Er det her kursus noget for dig?

Kurset er ikke for alle, så det er vigtigt for mig at understrege, hvem kurset er for, og hvem det ikke er for:

Kurset er for dig der:

 • Gerne vil arbejde med at få overblik over din markedsføring
 • Har lysten til at se med nye øjne på, hvordan du kan arbejde med din markedsføring
 • Gerne vil sætte tiden af i 4 uger, for at opnå et bedre overblik
 • Har lysten og viljen til at give din egen virksomhed det skub fremad, som du fortjener

Kurset er IKKE for dig der:

 • Helst vil have løsningen serveret uden at arbejde med det selv
 • Helt har opgivet at markedsføre din virksomhed på nettet
  • Ikke kan afsætte et par timer hver uge i 4 uger til at arbejde med din virksomheds fremtid
  • Kun vil gøre tingene på en bestemt måde - jeg kommer til at udfordre nogle af dine vaner...
100% garanti
overblik og struktur på markedsføringen af din virksomhed på 4 uger

Jeg er 100% overbevist om, at du får succes med struktur og overblik, hvis du følger mine anvisninger i 4 uger. Derfor er min garanti til dig, at hvis du mod al forventning ikke har et bedre overblik efter at have gennemført lektionerne og lavet alle øvelserne i 4 uger, så får du alle pengene retur.

Lise Halskov underskrift

Tilmeld dig nu, så du er klar til, vi starter

Kurset er et pilotforløb, og det starter den 24. april og løber over 4 uger

Fordi kurset er et pilotforløb får du rabat i forhold til den pris, jeg kommer til at tage fremover. Du får stor indflydelse på indholdet, da jeg kommer til at quizze dig undervejs. Til gengæld for den lavere pris, vil jeg gerne bede dig om en enkelt ting: Jeg vil gerne bede dig om en udtalelse til brug for markedsføringen, når du har gennemført kurset.

Din pris er:

Pilotforløb over 4 uger

 • 4 video lektioner - 1 per uge
 • Skabeloner og arbejdsark
 • 3 live webinarer og skriftlig feedback undervejs
 • Adgang til kursusmaterialet så længe, du har lyst
 • 100% tilfredsheds garanti

Normalpris DKK 2.900,- Din pris er 1.700,-

Ofte stillede spørgsmål

Hvis ikke du finder svaret her, så kontakt mig på lise@onlinehaj.dk

Hvad hvis jeg ikke kan deltage live i webinarerne?

Hvad nu hvis jeg ikke kan nå at lave øvelserne/se videoerne?

Hvor lang tid har jeg adgang til kursusmaterialet?

Hvordan får jeg adgang til kursusmaterialet?

Hvordan er det her kursus sammenlignet med Medlemsklubben Bliv en Online Haj?

Hvor meget tid skal jeg bruge på det hver uge?

Hvordan får jeg hjælp til det tekniske bagefter?

Snup en plads inden vi starter den 24. april

32
Days
01
Hours
32
Minutes
47
Seconds