Se de mest populære Online Haj hangouts her

Se de 10 mest populære Online Haj hangouts lige her

DE 10 mest populære Online Haj hangoutsHvor går man hen, når man bare gerne vil have de bedste råd fra de dygtigste eksperter indenfor online marketing?

Man går selvfølgelig til Online Haj!

Siden jeg startede med at lave live Online Haj hangouts i 2014, har jeg fået mindst 60 timers guldkorn optaget og gjort tilgængeligt for dig, der er ny indenfor Online Marketing.

Som en ekstra service har jeg besluttet mig for, at jeg vil lave en top 10 over de mest poplære Online Haj hangouts, som kan være et godt sted at starte, hvis du er ny på siden, og hvis du gerne vil i gang med nogle gode emner.

Før vi går i gang, skal du lige huske på et par ting:

  • De nyeste hangouts har jo i sagens natur en dårligere chance for at komme med på listen, men det kan så til gengæld være, at de når med næste gang, jeg opdaterer den
  • Bare fordi et hangout ikke er kommet med på top 10 listen, betyder det ikke, at du skal springe dem over. Kig på emnet og vælg et ud, der interesserer dig – der er timevis af guldkorn i de mange hangouts – ganske gratis.

Og så skal jeg minde dig om, at jeg super gerne vil have, at du abonnerer på Online Haj på YouTube – selv de mest populære Online Haj hangouts er gratis at se – min betaling er, at du abonnerer på kanalen. Er det en deal?

Online Haj på YouTube

Men nok snik snak – lad os gå i gang!

De 10 mest populære Online Haj hangouts

Nr. 1: Fuld knald på online eller dø i stilhed – med Thomas Rosenstand

Fuldt knald på online med Thomas RosenstandDet absolut mest populære hangout, jeg har lavet, var interviewet med Thomas Rosenstand, som jeg lavede under et besøg hos Thomas i Florida.

Det er vist nok også det længste hangout, jeg har lavet – vi havde en rigtig god snak om iværksætteri, tips om webshops, om WordPress, om SEO og om alt mulig andet mellem himmel og jord.

Klik på billedet, hvis du vil se eller gense hangoutet.

Nr. 2: Få gode ideer til, hvad du kan lave hangouts om

Få gode ideer til hangoutsHelt indiskret, så optager jeg selv plads nummer 2 på listen med et hangout, der handler om, hvilke ideer du kan tage i brug, når du skal finde ud af, hvad du vil lave hangouts om.

Jeg tror, at grunden til, at hangoutet her blev en stor succes er, at rigtig mange godt ved, at hangouts eller webinarer er en super god ide for virksomheden, men det kniber med at få ideer til, hvad det skal handle om.

Klik på billedet og kig med, hvis du også vil lave hangouts.

Nr. 3: Sådan gør du dig uimodståelig overfor Google – Lars Skjoldby

SEO for begyndere med Lars SkjoldbyEndnu en Online Haj hangout superstjerne er Lars Skjoldby.

Lars gav den gas i en time med masser af praktisk og håndterbar viden om, hvordan du bedst griber søgemaskineoptimering an, hvor du skal starte, hvad du skal fokusere på og hvorfor.

Lars formår at forklare tingene på en fuldstændig stille og rolig måde, så alle kan være med, og det tror jeg er en af forklaringerne på, at hangoutet her er set så mange gange.

Klik på billedet, hvis du vil blive klogere på SEO

Nr. 4: Netværk med Miss Network – Rikke Thygesen

Bliv bedre til at netværke med Miss NetworkHvis du har det ligesom jeg, så kan det med at komme ud i virkeligheden og netværke være ret svært.

Det føles meget lettere at blive siddende bag skærmen, men det er nu engang sådan, at der sker noget, når du møder mennesker ansigt til ansigt.

Rikke Thygesen har det sorte bælte i netværk, og hun deler ud af, hvordan du kommer ud af dine hule og møder andre mennesker.

Klik på billedet for at se hangoutet med Rikke.

Nr. 5: 7 essentielle tips til at skrive bedre nyhedsbreve med Christina Klitsgaard

7 essentielle skrivetips til bedre nyhedsbreve med Christina KlitsgaardDer er suverænt ingen, jeg har lært så meget om at skrive nyhedsbreve af, som Christina Klitsgaard. Jeg har suget til mig af Christinas kurser og bøger, for hun kan om nogen sætte fokus på hvilke knapper du skal trykke på for at skrive nyhedsbreve, der fungerer.

I hangoutet her får du masser af gode tips – min personlige favorit er “Hvad-rager-det-mig-testen!

Klik på billedet, hvis du vil se eller gense hangoutet.

Nr. 6: WordPress med Brian Brandt

Udbytte af WordPress - Brian BrandtMin anbefaling til alle, der skal i gang med et website, er at bruge WordPress. Det er relativt enkelt, der er mange muligheder, og der er rigtig mange dygtige folk, der kan hjælpe dig, hvis du kører fast.

I hangoutet her får du tips fra Brian Brandt om, hvilke plugins, der er gode at installere og hvorfor. Og du får generelle tips til WordPress.

Klik på billedet, hvis du vil se eller gense hangoutet.

Nr. 7: Kom godt i gang med Google Analytics med Jacob Kildebogaard

Kom godt i gang med Google Analytics med Jacob KildebogaardDet her med Google Analytics kan godt virke lidt nørdet og uoverskueligt, men det er her, du henter alt din viden om, hvad der virker på dit website og hvad der ikke gør.

Det kan godt betale sig, at bruge lidt tid på at sætte dig ind i, hvordan delene i Google Analytics er skruet sammen, og her er Jacob Kildebogaard den helt rigtige ekspert til at hjælpe dig.

Klik på billedet, hvis du vil i gang med Google Analytics

Nr. 8: Kom godt i gang med MailChimp med Jonas Donbæk

Kom godt i gang med MailChimp m Jonas DonbækDet kan ikke understreges nok, hvor vigtigt det er at komme i gang med nyhedsbreve, uanset om du er ny eller garvet indenfor online marketing.

MailChimp er det, jeg selv bruger, og jeg synes det er let at arbejde med. Jonas Donbæk giver i hangoutet her en masse gode tips fra sig, så du kan udnytte de muligheder der ligger indenfor bl.a. automatisering.

Klik på billedet for at se hangoutet om MailChimp

Nr. 9: Lav en LinkedIn profil der åbner kundernes tegnebøger med Morten Vium

Sådan optimerer du din LinkedIn profil med Morten ViumVi havde lidt tekniske udfordringer med første forsøg af hangoutet her, men da det lykkedes, så skal jeg lige love for, at guldkornene føg om ørerne på os.

Og med god grund – for mange virksomheder er der rigtig god mening med i at bruge tid på LinkedIn, og Morten Vium er den helt rette til at fortælle om hvordan.

Sæt dig godt til rette og klik på billedet, hvis du vil blive klogere på LinkedIn

Nr. 10: Facebook marketing anno 2015 med David Lorentzen

David Lorentzen om Facebook marketingDagene med gratis markedsføring på Facebook er ovre, men som du kan høre i hangoutet her, er der ingen grund til at hænge med ørerne af den grund.

Hvis du griber det rigtigt an, så er Facebook annoncer en både god og billig måde at skabe kontakt til en masse potentielle kunder på – du kan udnytte alt den viden Facebook har om os.

Klik på billedet for at se mere om Facebook annoncering

Det var listen over de 1o mest populære Online Haj hangouts – Fortæl mig gerne hvilken en af dem, der er din favorit!

Del gerne med dit netværk!
  • Jeg er vild med “hitlister”! Nå, men jeg har ikke fået lyttet til dem alle, så jeg vil ikke nævne min favorit. Til gengæld stod LinkedIn på min “research” liste, så jeg vil straks lytte til den episode.
    /Cammilla

  • >