live webinar

Sådan sælger du mere i din online business

17. august

kl 10:00

Bemærk, at du ved tilmelding samtidig tilmelder dig mit nyhedsbrev. Du kan til enhver tid afmelde dig igen

Er du klar? Vi kommer til at give den fuld gas med at dække følgende emner i webinaret, der er helt nyt:

Webinaret er specielt for dig, der sælger din ydelser og tjenester på nettet. Og som godt kunne tænke sig, at der kom endnu mere fart i salget, så du kan tiltrække flere af dine drømmekunder.

01
Hvorfor salget halter lige nu

Det er ingen hemmelighed, at tiden lige nu er udfordrende for rigtig mange selvstændige og mindre virksomheder. Vi kigger lidt på adfærden hos dine kunder, og hvordan du kan agere på det.

02
3 effektive metoder til at øge salget

Du får serveret de 3 områder, jeg anbefaler du sætter ind på, hvis du vil øge dit salg. Og vel at mærke tiltrække endnu flere af de rigtige kunder til din business.

03
Den videre strategi for dig, der vil sælge mere

Deltager du live, får du fingre i min uundværlige tidsplan kvit og frit. Og så kigger vi også på, hvordan du kan arbejde videre med de strategier, jeg giver dig i webinaret, så du kan øge dit salg. Også selvom tiderne er lidt mere udfordrende lige nu.

Bemærk, at du ved tilmelding samtidig tilmelder dig mit nyhedsbrev. Du kan til enhver tid afmelde dig igen

Lidt om din vært, Lise Halskov

Indehaver af Online Haj og lisehalskov.dk

Jeg er business mentor, og arbejder rigtig meget med at hjælpe mine kunder med øget synlighed, så de kan sælge langt mere. Jeg hjælper hovedsagligt mindre virksomheder, men holder også foredrag, underviser og meget andet. Min fortid som projektleder gør, at jeg sætter en dyd i at arbejde så systematisk så muligt, så du kan bruge mest mulig tid på dine kunder. Og ikke spilde tiden på markedsføring, der ikke virker.

>