Sådan får du kærlig og praktisk rådgivning, når du er kørt fast

Få hjælp på timebasis, så du ikke går i stå med din markedsføring på nettet.
Det kan være, at du kan genkende nogle af de her udfordringer:

 • ​Måske mangler du et kærligt puf til at finde ud af, hvor du skal lægge fokus for at få mest ud af din indsats med at markedsføre dig på nettet?
 • Måske er du kørt fast i hvad du skal skrive i dit nyhedsbrev?
 • Måske er du overvældet over teknikken bag at sætte dit digitale produkt op?
 • Det kan også være, at du har besluttet dig for at lave video, men du har svært ved at gennemskue sammenhængen mellem YouTube, Facebook og din blog?
Lise Halskov

Hvis du er begynder indenfor online verdenen, så kan du hurtigt gå hen og blive forvirret

Du får hele tiden tudet ørerne fulde af velmente råd om, hvad du skal gøre for at få succes med at markedsføre din virksomhed på nettet. Masser af såkaldte eksperter står i kø for at overbevise dig om, at lige nøjagtig deres strategi er den helt rigtige og den, der er livsnødvendig, hvis du vil have succes og flere kunder.

Måske har du hørt, at Facebook er det eneste rigtige at bruge tid på, men er det nu også det rigtige for dine kunder?

Måske har du hørt andre sige, at hvis du ikke er på SnapChat, eller Instagram, så har du ikke en chance for at begå dig.

Eller hvad med video, podcasting, webinarer?

Aaaaggghhh!

Jeg forstår dig godt, hvis du synes, det er frustrerende!

Og så har du måske oven i købet mest lyst til bare at koncentrere dig om det, du laver for dine kunder, for det er der, din kerneviden ligger.​

Det, der giver dig dårlig samvittighed er, at du godt ved, at du er nødt til at markedsføre dig

Hvis bare kunderne kom af sig selv, men det er altså de færreste brancher, der oplever det.

En anden ting, der irriterer dig er, at du kører fast i det tekniske gang på gang.

Det kan godt være, at eksperterne siger, at f.eks. Wordpress er nemt, men derfor kan du godt fare vild i alle funktionerne, og det er super irriterende, fordi det betyder, at du går i stå og måske ender med at bruge timevis på at bakse med at finde en løsning. 

Eller endnu værre - at du helt opgiver, fordi det simpelthen er alt for besværligt og uigennemskueligt.​

Kan du genkende det billede,
jeg har tegnet for dig?

Grunden til, at jeg kan lave en ret klar beskrivelse er, at jeg selv har været der. Jeg har endda en baggrund i markedsføring, men det gik op for mig, at "reglerne" for en lille virksomhed, der skal markedsføre sig på nettet, er en hel anden. 

Jeg har nok lavet alle de fejl, du kan forestille dig indenfor online markedsføring...

Jeg er ikke stolt af det, men hold nu helt op, hvor har jeg brugt mange penge og mange timer på strategier og "gode råd" der ikke virkede.

Problemet var, at jeg ikke var fokuseret på, hvor jeg skulle bruge det meste af min tid. Mit grundlag var ikke i orden, så alle de smarte taktikker, jeg lagde oveni, var i virkeligheden spild af tid.

Det var først, da jeg fandt ud af, hvordan tingene hang sammen, at jeg kunne skrælle alt det overflødige væk og begynde at markedsføre mig på en måde, der gav mening.

Den gode nyhed for dig er, at du kan få fornøjelse af alle de fejl, jeg har begået.​

Du kan nemlig:

 • Undgå at spilde din tid med taktikker, der ikke virker
  Hvis ikke din base er i orden, så er det nyttesløst at bruge tid på sociale medier og andet
 • Undgå at du føler dig dum, fordi teknikken driller
  Du skal ikke sidde og føle dig dum over at teknikken driller. Nogle af de værktøjer, der er til rådighed er altså lavet af teknikere, der ikke altid har tænkt brugervenlighed helt igennem, og det kan gøre det lidt bøvlet i starten. Men heldigvis kan det læres - også uden at du er en teknik haj.
 • Undgå at din virksomhed går i stå
  Selvom det er fristende at stikke hovedet i busken og håbe, at kunderne bare kommer af sig selv, så duer det ikke i længden. Du skal have en konstant strøm af kunder ind i butikken, så derfor gælder det om at få sat et godt og solidt markedsføringssystem op

Du kan købe den hjælp fra mig,
som du har brug for lige her og nu

Jeg ved, hvor værdifuldt det har været for mig at få sparring på de rigtige tidspunkter af min virksomhed.

Jeg har tidligere kørt med et mentorforløb over 6 måneder, men det er ikke alle, der har brug for lige præcis den model.

I stedet kan du nu booke mig på timebasis, så du kan få nøjagtigt den sparring, du har brug for i din virksomhed.​

 • Måske har du behov for et par timer, hvor vi lægger en strategi for, hvordan du kan få flere læsere via Facebook annoncer
 • Måske har du brug for hjælp til at få sat MailChimp automails op, så du kan sætte din online forretning på autopilot og tjene penge på alle tider af døgnet
 • Måske har du brug for en længerevarende plan for, hvor du skal starte med at få din virksomhed markedsført på nettet
 • Måske har du brug for noget helt andet - du bestemmer

Du kan få det antal timers sparring,
der passer lige til dig og dit behov

Du kan vælge mellem klippekort på 2, 5 eller 10 timer. Jo flere timer, du vælger, jo billigere bliver det per time.

Sparringen foregår enten per telefon eller via hangout. Det sidste åbner mulighed for, at det dels bliver optaget og dels at vi kan dele skærm, så det bliver lettere at forklare forskellige tekniske detaljer.​

Når du har valgt det klippekort, du ønsker at bruge, så tager vi en snak om, hvornår vi skal have vores første sparring sammen. Du kan sagtens booke 1/2 time af gangen. Bemærk, at jeg i øjeblikket kun har sparringstider om aftenen. Jeg er også åben for sparring i weekender. Der er dog sjældent mulighed for sparring i dagtimerne.

Priser

2 timer

DKK 1.900

5 timer

DKK 4.700

10 timer

DKK 9.000

Skal det være nu, at du får styr på din online markedsføring?

Få min hjælp til at komme videre      

Book mig til det antal timer, du gerne vil have hjælp og kom videre i din virksomhed. Det er ikke produktivt at bruge timer med at bakse med noget, du kan få hjælp til på 1/2 time.

Hvis du er i tvivl om, hvor lang tid, vi skal bruge, så start med 2 timer, og så finder vi ud af det hen ad vejen.

profile-pic

Uden tvivl en af de bedste investeringer, jeg har lavet...

Lise har gennem mentorforløbet, formået at få mig fra at være helt på bar bund til at være målrettet i gang med at opbygge min online virksomhed.

Da jeg kontaktede Lise første gang, stod jeg med et færdigt produkt, en hjemmeside og ingen anelse om hvordan jeg skulle få det knyttet sammen, markedsført og sat til salg online. Jeg var meget tæt på at opgive mit projekt.

Jeg havde en overordnet ide, men ingen anelse om hvordan det rent praktisk og teknisk skulle gøres, jeg var absolut nybegynder.

Lise fik lynhurtigt overblik over mine fejl og mangler. Hun fik med sin kompetente, vidt favnene viden, sporet mig ind på rette kurs og sessionerne har været målrettet mine specifikke behov. Dette være sig både on og offline.

Hun viste mig hvilke redskaber, programmer osv. jeg skulle bruge til de forskellige opgaver og ikke mindst, viste hun mig hvordan jeg skulle bruge dem.

Det er uden nogen tvivl en af de bedste investeringer, jeg har foretaget i opbygningen af min online virksomhed, og ville ønske jeg havde taget skridtet og fået en mentor tidligere i processen – det er alle pengene værd. Jeg har ikke haft råd til at lade være, for uden Lises hjælp var jeg ikke kommet et skridt ud i online junglen, nu spurter jeg gladelig derud af.

Gitte Rosenfeldt Jørgensen ,
profile-pic

Du får iværksætterrådgivning op på det niveau, det fortjener at være

Tak for mailen i går med optagelsen af hangouten. Så den igennem og må lige skrive til dig, at du simpelthen er pissegod! Det er super prof og personligt lavet, måden, du introducerer, stiller skarpe og relevante spørgsmål og runder af, spiller maks.

Du får iværksætterrådgivning op på det niveau, det fortjener at være, synes jeg, og leverer et tiltrængt alternativ til al den "du skal bare plante en orkidee, drikke hvid økote og udleve din passion, så er du i business" snak, der florerer

Line Dahl ,
profile-pic

Lise har været en helt enorm støtte i forhold til at optimere min online marketing strategi

Det var ret tilfældigt, at jeg faldt over Lise på nettet, og sandsynligvis var det hendes på en gang afslappede og opmuntrende tone, der vakte min interesse.

Lise har fra start af været i stand til at aflæse mine behov, og hun har fleksibelt tilpasset sig min tilegnelsesrytme. Jeg har været særligt imponeret af hendes store grundighed mht. detaljer og hendes villighed til at være til rådighed med super kort varsel. Dette har betydet utroligt meget, fordi jeg sideløbende har arbejdet med at redesigne min hjemmeside. Alt i alt har jeg fået langt mere viden, service og pædagogisk ekspertise, end jeg havde drømt om. På relativ kort tid har jeg tilegnet mig brugbare færdigheder i forhold til online marketing og hjemmesider. Jeg har i hverdagen ikke megen tid til den slags aktiviteter, men kan nu udnytte min sparsomme tid på en langt mere kvalificeret måde.

Tak skal du have Lise. det er ikke sidste gang, jeg vil trække på dine erfaringer.

John Hjarsø Mortensen ,

Her kan du booke din sparring

Du vælger helt selv, om du vil booke 2, 5 eller 10 timer af gangen. Klippekortene fungerer sådan, at når du har købt det ønskede antal timer, aftaler vi hvornår vi "mødes" online.

Sparring klippekort

Lise Halskov
Lise Halskov
Hajpasser hos Online Haj

Om Lise Halskov

Mit hjerte banker for kombinationen af online markedsføring og projektledelse. Jeg har arbejdet som projektleder i mere end 20 år i marketing, og jeg har på egen krop oplevet, hvor vigtigt det er at sætte tingene i system, når du bevæger dig ud i livet som selvstændig.

Mange af de her online marketing strategier behøver ikke være så besværlige - det er for det meste et spørgsmål om, at du får forklaret tingene på en fornuftig måde.

Mit mål er at hjælpe dig med at gå fra lille fisk til Online Haj, så du kan koncentrere dig om at bruge tid på de ting, der giver værdi for dine kunder.

Ofte stillede spørgsmål

Laver du også sparring hos dig selv?

Er du sikker på, at du kan hjælpe mig?

Hvorfor har du kun sparring om aftenen?

Kan du hjælpe med det tekniske?


P.S.: Lad være med at lav den dummeste fejl, jeg lavede. Nemlig at jeg ikke fik hjælp i starten, men sad og syntes at jeg skulle klare det hele selv. Det er ikke en god ide, for du spilder tid på at sidde og blive både frustreret og ked af det.

Hvis du vil i gang med det samme, så bestil din sparring nu:

Ja tak, jeg vil gerne arbejde sammen med dig

>