Hangouts og webinarer om online marketing

Planlagte webinarer/hangouts

Du kan jævnligt glæde dig til nye spændende, webinarer med super spændende, lærerigt indhold.

Mine webinarer finder sted i forskellige formater - her på Online Haj tester jeg jævnligt ting af, så du kan holde dig opdateret om det, der fungerer allerbedst. Den store fællesnævner er, at alle webinarer i Online Haj foregår i en positiv og uformel ånd, og det er ikke nogen spørgsmål der er dumme. Jeg håber, vi ses!

Høj faglighed og personlighed i skøn forening

Jeg vil blot sige mange tak for alle dine fantastiske videoer - høj faglighed og personlighed i skøn forening.

Desværre har jeg ikke kunne følge dem i den direkte version, så jeg sætter stor pris på, at jeg efterfølgende kan se dem, når der er hul i kalenderen. Derfor har jeg nu indsat 2 timers “læring ved Online-hajen” løbende i min kalender. Så nyder jeg din videndeling og dine dygtige eksperter med blok og en kop kaffe. En super start på ugen de næste uger.

profile-pic
Githa Rasmussen

Du får iværksætterrådgivning op på det niveau, det fortjener at være

Tak for mailen i går med optagelsen af hangouten. Så den igennem og må lige skrive til dig, at du simpelthen er pissegod! Det er super prof og personligt lavet, måden, du introducerer, stiller skarpe og relevante spørgsmål og runder af, spiller maks.

Du får iværksætterrådgivning op på det niveau, det fortjener at være, synes jeg, og leverer et tiltrængt alternativ til al den "du skal bare plante en orkidee, drikke hvid økote og udleve din passion, så er du i business" snak, der florerer

profile-pic
Line Dahl

Du finder mere information om hvert af webinarerne, når du klikker på tilmeldingsknappen. Husk også, at er du tilmeldt webinaret, så får du automatisk besked, når optagelsen er lagt ud, og du får besked, når der er nye webinarer, du kan tilmelde dig.

Efterhånden som de bliver lavet, bliver optagelserne som regel lagt ind på bloggen, hvor du vil kunne gå ind og finde de forskellige episoder.

Med mindre det er hangouts kun for medlemmer af Medlemsklubben Bliv en Online Haj. Så må du melde dig ind for at være med i den fest.

Webinarer

Torsdag den 27. april kl 20

Facebook med Tanya Dick

Få succes med Facebook - uden at bruge annoncer

Kan det stadig lade sig gøre at få succes med Facebook uden at du skal bruge en masse penge på annoncer? Det taler vi i aften med Tanya om.

Få besked om nye hangouts/webinarer ved at tilmelde dig nyhedsbrevet lige her og få samtidig en guide, så du kan komme godt i gang med online marketing:

>