Status og nye planer - Bliv en Online Haj i 2016

Online Haj i 2016 – status og nye planer

Gør du status?

Altså status over din virksomhed.

Måske holder du fri – måske tager du lige et par stille arbejdsdage her op til nytår.

I hvert fald er det den tid på året, hvor eftertænksomheden typisk breder sig.

Jeg går ikke ind for nytårsforsætter, men alligevel bruger jeg tit december og januar på at gøre status og kigge lidt på, hvad der var godt sidste år, hvad der gik mindre godt og hvad der kan forbedres i det nye år.

Og så vender jeg blikket endnu længere frem og ser på, hvor jeg gerne vil hen om 5 år, og hvad jeg skal foretage mig her og nu for at bringe mig tættere på det mål.

Laver du den øvelse i din virksomhed?

Øvelsen er med i det tema, der udkom i Medlemsklubben Bliv en Online Haj den 15. december.

Hvis du er rigtig hurtig, så er den din helt gratis, for indtil den 31/12 kl 24, får du hele den første måneds medlemskab gratis ganske uforpligtende. Altså, du kan melde dig ud til enhver tid igen.

Uanset om du bruger min metode eller du har din egen eller noget helt tredje, så kan jeg anbefale, at du bruger tiden på det.

Der sker nemlig ofte det, at fordi vi har travlt, så får vi ikke stoppet op og hævet os en tur op i helikopteren, så vi kan få en ide om, hvad formålet med alt vores arbejde er.

Det er alt for let at bare snuppe en opgave af gangen og knokle derud af, mens det vi i virkeligheden skal gøre med jævne mellemrum er at vurdere:

  • Er denne her opgave nødvendig?
  • Bringer den værdi til min virksomhed?
  • Er det en opgave jeg selv skal lave, eller er det bedre for min virksomhed, at jeg uddelegerer den til andre?
  • Bringer denne her opgave mig tættere på mit mål eller er den snarere end unødvendig omvej?

Og de spørgsmål kan du kun stille dig selv, hvis du har en klar vision for, hvad dine langsigtede og kortsigtede mål egentlig er.

Hvis du vil i gang med at gøre status nu, så benyt dig af, at du kan få gratis adgang til medlemsklubben et par dage endnu.

Klik her for at blive medlem

Hvad sker der i Online Haj i 2016?

Status Online Haj i 2016

Min status er, at der sker ændringer med Online Haj i 2016.

Jeg har igennem 2015 holdt gratis hangouts næsten hver eneste uge, og responsen har været fænomenal. Er du en af de mange trofaste seere, så siger jeg tusind tak for det!

Alle de gratis hangouts har været (og er stadig) en genial måde at øge kendskabet til Online Haj og få nye læsere af nyhedsbrevet, men tiden er inde til at skifte gear.

Min medlemsklub Bliv en Online Haj vokser lige så stille og roligt, og i 2016 kommer der endnu mere fokus og værdi i klubben, og det er der, jeg kommer til at lægge det meste af min tid og kræfter.

Det betyder, at fra at lave 3-4 gratis hangouts om måneden, kommer du i stedet til at se højst 1-2, hvis du er almindelig seer af Online Haj hangouts.

Er du til gengæld betalende medlem af klubben, så kommer du til at få en del hangouts specielt for medlemmer, hvor jeg inviterer en online marketing specialist indenfor, eller selv underviser, og så får medlemmerne fri adgang til at stille spørgsmål og få løst konkrete problemer her og nu.

Det bliver lige som at sidde ved siden af eksperten, så vi får små online workshops ud af det.

Alt bliver selvfølgelig optaget og lagt ind i medlems-området bagefter.

De første hangouts er allerede i kalenderen, og du kan altid se en oversigt over kommende hangouts, og hvordan du tilmelder dig lige her.

Hvis du har fået lyst til at være med i Medlemsklubben og få adgang til de eksklusive hangouts, så klik på knappen her:

Klik her for at blive medlem
Del gerne med dit netværk!
>