Seje Selvstændige - nye serie i podcasten fra Online Haj

OH92: Seje Selvstændige – ny serie på podcasten

Møde en række Seje Selvstændige

Hvordan kan nogle seje selvstændige have styr på det hele, når vi selv af og til synes, at det er svært?

Den virkelige sandhed er, at de seje selvstændige med tilsyneladende hurtige succes, har haft deres helt egen rejse. Mange har været mange år om at være den hurtige succes...

Mit mål med denne her nye serie på podcasten er, at jeg vil vise dig, hvor snørklet en vej, mange selvstændige tager. Med det håb, at du vil se, hvordan din egen snørklede vej, er mere end almindelig. Den er snarere reglen end undtagelsen.

Fælles træk for Seje Selvstændige:

Fælles for de seje selvstændige, jeg har interviewet er, at de siger ting som:

  • Jeg var tæt på at give op, men jeg blev ved
  • Jeg har skiftet kurs flere gange for at tilpasse mig
  • Jeg har set frygten i øjnene og kastet mig ud i alt det, jeg egentlig ikke tør

Jeg håber, du vil blive inspireret af serien - lyt med her, hvor jeg forklarer baggrunden for serien

Seje Selvstændige - nye serie

Webinarer er et af de vigtigste elementer i min markedsføring

Se optagelsen af det webinar, jeg holdt og hør, hvordan du også kan lære at holde populære webinarer, der sælger, uden at du er bange for at gå i stå, at teknikken driller, eller at du kommer til at lyde kikset undervejs

Få succes med webinar

Jeg vil som altid super gerne høre fra dig. Du kan enten lægge en besked herunder, eller du kan finde indlægget inde i Online HajLights, min lukkede Facebookgruppe, som du er velkommen til at deltage i, hvis du ikke allerede er med der.


Vil du hjælpe mig med med at få endnu flere lyttere?

Jeg blive stjerneglad, hvis du vil hjælpe mig med at få flere lyttere, og det kan du gøre på flere måder:

  • Abonnere på podcasten på iTunes, Stitcher, Spotify eller hvor du nu lytter med
  • Giv mig 5 stjerner og skrive en anmeldelse, for så er der endnu flere, der kan finde frem til podcasten
  • Evt dele podcasten f.eks. på Facebook, hvis du har lyst til det

Af hjertet tak! ❤️

Andre nyttige links til tidligere podcast episoder:

Lyt med i episoden om min nye serie: Seje Selvstændige

Del gerne med dit netværk!
>