22. oktober 2019

Online markedsføring for små fisk - kanalgrafik

Møde en række Seje Selvstændige

Hvordan kan nogle seje selvstændige have styr på det hele, når vi selv af og til synes, at det er svært?

Den virkelige sandhed er, at de seje selvstændige med tilsyneladende hurtige succes, har haft deres helt egen rejse. Mange har været mange år om at være den hurtige succes...

Mit mål med denne her nye serie på podcasten er, at jeg vil vise dig, hvor snørklet en vej, mange selvstændige tager. Med det håb, at du vil se, hvordan din egen snørklede vej, er mere end almindelig. Den er snarere reglen end undtagelsen.

Fælles træk for Seje Selvstændige:

Fælles for de seje selvstændige, jeg har interviewet er, at de siger ting som:

  • Jeg var tæt på at give op, men jeg blev ved
  • Jeg har skiftet kurs flere gange for at tilpasse mig
  • Jeg har set frygten i øjnene og kastet mig ud i alt det, jeg egentlig ikke tør

Jeg håber, du vil blive inspireret af serien - lyt med her, hvor jeg forklarer baggrunden for serien

Seje Selvstændige - nye serie

Følg med i en ny serie på YouTube, hvor du får masser af tips til #livetsomselvstændig

#livetsomselvstændig serien på YouTube

I en ny serie på YouTube, giver jeg dig masser af gode tips om alt det, der fylder, når du er selvstændig. Vi kommer omkring prissætning, salg, hjemmesider og meget andet. Kig forbi og giv gerne lidt ❤️ til videoerne. Og husk også at abonnere, så du får besked, når jeg udgiver nye afsnit.

Jeg vil som altid super gerne høre fra dig. Du kan enten lægge en besked herunder, eller du kan finde indlægget inde i Online HajLights, min lukkede Facebookgruppe, som du er velkommen til at deltage i, hvis du ikke allerede er med der.


Vil du hjælpe mig med med at få endnu flere lyttere?

Jeg blive stjerneglad, hvis du vil hjælpe mig med at få flere lyttere, og det kan du gøre på flere måder:

  • Abonnere på podcasten på iTunes, Stitcher, Spotify eller hvor du nu lytter med
  • Giv mig 5 stjerner og skrive en anmeldelse, for så er der endnu flere, der kan finde frem til podcasten
  • Evt dele podcasten f.eks. på Facebook, hvis du har lyst til det

Af hjertet tak! ❤️

Andre nyttige links til tidligere podcast episoder:

Lyt med i episoden om min nye serie: Seje Selvstændige

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>