26. august 2019

Online markedsføring for små fisk - kanalgrafik

Mod er vist blevet årets ord for mig.

Ved starten af året lovede jeg mig selv, at jeg ville have mod til forfølge mine drømme i år. Også hvis det betød, at jeg skulle gøre ting, jeg føler er ubehagelige.

Og jeg skal lige love for, at jeg er kommet godt ud over min egen comfort zone.

Tag bare episode 83, der er en meget personlig beretning om mobning. Det er ikke den slags, jeg havde forestillet mig, at jeg skulle tale om i min podcast. Men på en eller anden måde, så føltes det rigtigt at gøre det.

Og det er da bare en af de lettere uhyggelige ting, jeg har foretaget mig i år. Bare hør her

Alt det der kræver mod

  • Jeg blev uventet fyret fra mit faste, velbetalte job i juni måned. Ved fyringen blev jeg i stedet tilbudt et andet fornuftigt og lige så velbetalt job, men som jeg ville have hadet. Så jeg sagde nej. Og sagde i stedet ja til at være selvstændig igen uden at have helt overblik over, hvordan det lige skulle hænge samme. Og jeg sagde ja til at leve i overensstemmelse med mine egne værdier i stedet for at "tage til takke"
  • Jeg investerede i et dyrt kursus, mens jeg stadig var fastansat, uden at vide om jeg ville kunne tjene pengene hjem - og det har været en fantastisk oplevelse. Og jeg tog ikke bare beslutningen om at investere i kurset, men tilvalgte også at rejse helt til Toronto ud fra en fornemmelse af, at det skulle jeg bare
Jamen, hvordan tør du det?

Vil du høre en hemmelighed? 

Det gør jeg heller ikke. Men jeg gør det alligevel. Og det kan du også komme til, hvis du synes, du mangler mod.

Mine tips til at samle mod til alt det, du ikke tør

  • Det ville jo være let, hvis jeg bare sagde, at du skulle gøre alting, du ikke tør. Så let er det ikke. Men prøv at øve dig i det små. Er du for eksempel bange for "være på" overfor din målgruppe, så start forsigtigt ud. Skriv for eksempel 3 gode tips ned, som du ved, din målgruppe gerne vil høre om. Og lav så et Facebook Live, hvor du fortæller om de 3 tips. Bare 10 minutters tid er fint. Og mærk så efter bagefter: Døde du? Næhhh. Faldt du besvimet om? Ikke rigtigt. Svedte du? Ja altså lidt. Havde du kvalme? En smule ja. Men gennemførte du? Yes!
  • Øv dig i at mærke efter, hvad det er, der gør modstand, når der er noget, du ikke har mod til. For mig er der 2 kategorier: den ene er den, hvor jeg kan mærke, at det ikke bare er farligt, men det er lodret forkert, det jeg er på vej ud i. Det er typisk et tegn på, at det vitterligt ikke er noget, jeg skal gøre. Den anden kategori ligner lidt, men er alligevel anderledes. Det føles lettere kvalmt og det giver lidt samme følelse i kroppen som lige før en eksamen. Så kroppen råber nej, men inderst inde råber intuitionen JA, JA, JA! De to følelser har jeg lært at registrere, så de er med til at navigere, hvornår jeg bruger mod, og hvornår jeg er mere forsigtig.

Der er mere på vej, der kræver mod

På en mindre skala af det, der giver mig lettere kvalme og kræver mod, så er jeg næsten klar med en ny gratis workshop. Som består af videoer. 4 stk faktisk.

Og nej ikke bare videoer med trygge PowerPoint slides i. Næh, der er mit glade ansigt, der er på, det meste af tiden.

Og jeg ved godt, at jeg jo fabler om både Facebook Live og webinarer, som jeg har lavet i massevis. Uden at blinke. Men der er bare noget kunstigt ved at stå og glo ind i et kamera.

Tror du lige, jeg har overvejet at smide det hele i skraldespanden?

Men ved du hvad? Det kan godt være, at det ikke er helt perfekt, men indholdet er dæleme godt, hvis jeg lige skal sige det selv. Jeg er faktisk ret stolt af det færdige resultat.

Video workshoppen er bare en af de mange nye ting, der kommer rullende ud af Online Haj hele efteråret, så jeg er ikke færdig med at vise mod.

Og sørg for, at du er tilmeldt mit nyhedsbrev, for så er du blandt de første, der får besked, når video workshoppen bliver udgivet. 

Om ikke andet kan du jo sidde og tænke, godt det ikke er mig 😂

Mod OH84

Følg med i en ny serie på YouTube, hvor du får masser af tips til #livetsomselvstændig

#livetsomselvstændig serien på YouTube

I en ny serie på YouTube, giver jeg dig masser af gode tips om alt det, der fylder, når du er selvstændig. Vi kommer omkring prissætning, salg, hjemmesider og meget andet. Kig forbi og giv gerne lidt ❤️ til videoerne. Og husk også at abonnere, så du får besked, når jeg udgiver nye afsnit.

Jeg vil som altid super gerne høre fra dig. Du kan enten lægge en besked herunder, eller du kan finde indlægget inde i Online HajLights, min lukkede Facebookgruppe, som du er velkommen til at deltage i, hvis du ikke allerede er med der.


Vil du hjælpe mig med med at få endnu flere lyttere?

Jeg blive stjerneglad, hvis du vil hjælpe mig med at få flere lyttere, og det kan du gøre på flere måder:

  • Abonnere på podcasten på iTunes, Stitcher, Spotify eller hvor du nu lytter med
  • Giv mig 5 stjerner og skrive en anmeldelse, for så er der endnu flere, der kan finde frem til podcasten
  • Evt dele podcasten f.eks. på Facebook, hvis du har lyst til det

Af hjertet tak! ❤️

Andre nyttige links til tidligere podcast episoder:

Lyt med i episoden om at have mod til at gøre alt det, du ikke tør

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>