Quizzen på Online Haj og hvordan den er lavet - Podcast

OH82: Quizzen og hvordan den er lavet

Hvordan lavede du quizzen?

Det spørgsmål har jeg fået en del gange de sidste uger. 

I sidste afsnit af podcasten, OH81, fortalte jeg, hvordan du nu kan få spyttet en personlig køreplan ud for din markedsføring her inde i Online Haj.

Det er der mange, der har taget rigtig godt imod, og dermed kom også spørgsmålene: Hvordan laver man sådan en Quiz?

Og er der noget, man skal være opmærksom på når man laver quizzen?

Hvad er det quizzen kan?

Quizzen tjener 2 formål for mig.

For det første giver den et mere værdifuldt resultat for den enkle deltager. I stedet for at alle får en generel plan for markedsføring, så spytter den en plan ud baseret på resultaterne af quizzen.

For det andet så giver den mig et godt billede af, hvor mine besøgende befinder sig i deres markedsføring. Jeg vurderer jo ud fra deres svar, om de er det, jeg kalder en Lille Fisk, en Lille Haj eller en Online Haj. 

Hvad kan jeg bruge det til?

Jeg kan bruge det til segmentering. Når jeg for eksempel har et tilbud, der er specielt tilrettet nybegyndere indenfor online markedsføring, så kan jeg sende til dem, der er endt med resultatet Lille Fisk. Og dem, der er røget i kategorien Online Haj slipper for at blive irriteret over, at det ikke har noget med dem at gøre.

Og husk - det er de besøgende selv, der via deres svar har sendt dem ind i den rette kategori. Ofte er vores segmentering baseret på gætterier, så det her er værdifuldt.

Quizzen OH82

Hvordan er quizzen lavet?

Jeg har lavet quizzen i Thrive Quiz Builder, som jeg underviser i i kurset her. Jeg synes det er det smarteste i hele verden, for quizzen bor i WordPress og integreres perfekt ind i både mit e-mail system og de andre plugins fra Thrive, jeg bruger.

I podcast episoden, som du finder nederst på siden her, giver jeg dig også nogle overvejelser, du skal gøre dig, hvis du vil lave en quiz selv.

Hvis du vil prøve quizzen af, og få din egen personlige køreplan, så klik på knappen her:

Tag dig selv og din virksomhed alvorligt

Skal 2020 være det år, hvor du for alvor får knækket koden til at få mere gang i din virksomhed?

I webinaret her hjælper jeg dig med at gå fra at du gætter dig frem til at du bevidst planlægger din succes. Webinaret er blevet afholdt, men du har mulighed for at se optagelsen her:

Sådan planlægger du din succes i 2020

Jeg vil som altid super gerne høre fra dig. Du kan enten lægge en besked herunder, eller du kan finde indlægget inde i Online HajLights, min lukkede Facebookgruppe, som du er velkommen til at deltage i, hvis du ikke allerede er med der.


Vil du hjælpe mig med med at få endnu flere lyttere?

Jeg blive stjerneglad, hvis du vil hjælpe mig med at få flere lyttere, og det kan du gøre på flere måder:

  • Abonnere på podcasten på iTunes, Stitcher, Spotify eller hvor du nu lytter med
  • Giv mig 5 stjerner og skrive en anmeldelse, for så er der endnu flere, der kan finde frem til podcasten
  • Evt dele podcasten f.eks. på Facebook, hvis du har lyst til det

Af hjertet tak! ❤️

Andre nyttige links til tidligere podcast episoder:

Lyt med i episoden om at være FOR konfliktsky:

Del gerne med dit netværk!
>