5. august 2019

Online markedsføring for små fisk - kanalgrafik

Hvad skal en personlig køreplan gøre godt for?

Måske kan du genkende denne her følelse:

Det er så super komplekst at overskue hvilken form for markedsføring, der virker lige netop for mig og min virksomhed...

Jeg hører det igen og igen, og jeg forstår dig godt.

For det, der virker for din konkurrent med for eksempel mange flere følgere, er ikke nødvendigvis det rigtige for dig.

Og det en begynder i din branche gør, er måske heller ikke det rigtige.

Jamen, hvordan kan det være?

Grunden er, at du er nødt til at tage et kig først på din egen situation. Det vil sige, du er nødt til at blive helt klar over, hvilken tilstand din virksomhed er i.

Er du for eksempel helt ny, og du ikke har din hjemmeside helt på plads, så spilder du din tid, hvis du bruger alt for meget tid på at få flere følgere på Facebook. Det svarer nemlig til, at du inviterer gæster i massevis, men når de kommer på besøg hos dig, så er der byggerod, der er ikke siddepladser og der er ikke tænkt på mad og drikke. Kan du se det for dig?

Så jeg har lavet en løsning for dig, og der er her, den personlig køreplan komme ind i billedet.

Få en personlig køreplan

Jeg forklarer i podcasten, hvordan det virker, men ideen er ret enkel.

Jeg har udarbejdet en række helt enkle spørgsmål til dig, og når du har svaret på dem, så bliver der genereret en personlig køreplan til dig. I køreplanen vil du få de konkrete ting, du skal arbejde med, hvis du vil have succes med din markedsføring.

For at få køreplanen tilsendt, indtaster du din e-mail, og så holder du bare øje med din indbakke

personlig køreplan

Hvad gør jeg så med min køreplan?

Det vigtigste, du kan gøre nu, det er at du arbejder med at sætte handling bag de ting, testen viser dig. For tingene sker ikke af sig selv. 

Hvis din personlige køreplan for eksempel siger, at du skal arbejde med at få dit budskab gjort mere tydeligt, jamen så sæt tid af til at arbejde med det. Og så videre.

Del gerne med os andre inde i den lukkede Facebookgruppe Online HajLights, hvad du vil arbejde med efter, du har taget testen. Jeg vil elske at høre fra dig!

Følg med i en ny serie på YouTube, hvor du får masser af tips til #livetsomselvstændig

#livetsomselvstændig serien på YouTube

I en ny serie på YouTube, giver jeg dig masser af gode tips om alt det, der fylder, når du er selvstændig. Vi kommer omkring prissætning, salg, hjemmesider og meget andet. Kig forbi og giv gerne lidt ❤️ til videoerne. Og husk også at abonnere, så du får besked, når jeg udgiver nye afsnit.

Jeg vil som altid super gerne høre fra dig. Du kan enten lægge en besked herunder, eller du kan finde indlægget inde i Online HajLights, min lukkede Facebookgruppe, som du er velkommen til at deltage i, hvis du ikke allerede er med der.


Vil du hjælpe mig med med at få endnu flere lyttere?

Jeg blive stjerneglad, hvis du vil hjælpe mig med at få flere lyttere, og det kan du gøre på flere måder:

  • Abonnere på podcasten på iTunes, Stitcher, Spotify eller hvor du nu lytter med
  • Giv mig 5 stjerner og skrive en anmeldelse, for så er der endnu flere, der kan finde frem til podcasten
  • Evt dele podcasten f.eks. på Facebook, hvis du har lyst til det

Af hjertet tak! ❤️

Andre nyttige links til tidligere podcast episoder:

Lyt med i episoden om at være FOR konfliktsky:

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>