OH80: Gør status halvvejs gennem året - Online Haj podcast

OH80: Gør status halvvejs gennem året

Derfor skal du gøre status

Ved slutningen af sidste år lavede jeg et podcast afsnit om, hvordan du skal planlægge hvor meget, du vil tjene.

Mange gange er vi super opsat på planlægning og gode intentioner i starten af et nyt år, men hvordan går det egentlig nu?

Har du lavet en status for nyligt?

Brug sommeren til at gøre status

Hvis du har lidt mere ro om ørerne her i sommerferien, så benyt den til at på resten af dit år lagt på skinner.

Jeg har samlet nogle tips sammen, som du kan bruge, når du sætter dig og gør status.

Hvis det er noget, du danser lidt omkring og ikke helt kan tage dig sammen til, så kan jeg kraftigt anbefale dig, at du gør det til en rar seance. Lav din yndlingsdrik, hav lidt guf klar og gør det hyggeligt for dig selv.  Forestil dig, at du skal hygge om en kunde - det er bare dig selv, der er kunden her.

Og så til mine tips, hvor jeg anbefaler du har to stykker papir (eller noter i din computer): Et til der, hvor du kigger tilbage, og et, hvor du kigger fremad.

OH80: Gør status

Sådan gør du status

 • Start med at kigge på hvad dine mål var for året. Gå tilbage og kig på, hvad du satte dig for i starten af året. Hvis du ikke har skrevet noget ned, så prøv at huske, hvad dine planer var. Noter det hele ned på et stykke papir
 • Vurder ud for hver ting, hvor du er i forhold til at komme i mål. Sæt et stort fedt tjek-mærke ud for det, der er lykkes
 • For det, der ikke er kommet i mål, prøv at kigge på, om du stadig ønsker det eller om du ser anderledes på det nu. Det er helt ok at tingene ændrer sig - det er en naturlig udvikling i enhver virksomhed
 • Hvis det, der ikke er lykkedes, stadig er et mål for dig, så skriv det ned på din fremtidige liste.
 •  Skriv også ned hvad du har af nye ting, du gerne vil opnå resten af året
 • Nu kommer så den vigtigste del - 1) Prioritering og 2) Handling
 • 1) Prioritering. Det er ikke let, men du bliver NØDT til at vurdere, hvad der er de 2-3 vigtigste ting på din liste. Det er her, vi ellers bliver overvældede og mister fokus. Husk, at selv om du nedprioriterer noget lige nu, så betyder det jo ikke, at du aldrig vil gøre det. Du venter bare med at gøre det.
 • 2) Handling. For de vigtigste ting på din liste, noter hvad du skal gøre og hvornår du skal gøre det. Du kan tage nye stykker papir, hvis det er påkrævet, men start med at bryde ned, hvad der egentlig skal til for at du når i mål. Og sæt en deadline for dig selv, så du ikke skubber det foran i én uendelighed.
 • Til aller sidst lægger du dine vigtigste ting ind i kalenderen, så du laver en aftale med dig selv om, at det kommer til at ske.

Får du lyst til at gøre status?

Det håber jeg, for det kan gøre en kæmpemæssig forskel for dig.

Prøv det af og lad mig høre, hvad din oplevelse har været med det.


Få en personlig køreplan for din markedsføring her - kvit og frit

Hvis du ærgrer dig over, at du ikke nåede at blev medlem i denne omgang, så kan du i stedet snuppe min test, der giver dig en ganske gratis køreplan over, hvilken form for markedsføring, der virker for din virksomhed. Klik på billedet for at starte testen

Download din personlige køreplan for markedsføring

Ved du, at du kan få min personlige hjælp til online markedsføring af din virksomhed? Gennem mine mentorforløb laver vi sammen en plan, og finder den helt rigtige løsning, der virker, så du kan tiltrække masser af glade kunder til din virksomhed.

Jeg vil som altid super gerne høre fra dig. Du kan enten lægge en besked herunder, eller du kan finde indlægget inde i Online HajLights, min lukkede Facebookgruppe, som du er velkommen til at deltage i, hvis du ikke allerede er med der.


Vil du hjælpe mig med med at få endnu flere lyttere?

Jeg blive stjerneglad, hvis du vil hjælpe mig med at få flere lyttere, og det kan du gøre på flere måder:

 • Abonnere på podcasten på iTunes, Stitcher, Spotify eller hvor du nu lytter med
 • Giv mig 5 stjerner og skrive en anmeldelse, for så er der endnu flere, der kan finde frem til podcasten
 • Evt dele podcasten f.eks. på Facebook, hvis du har lyst til det

Af hjertet tak! ❤️

Andre nyttige links til tidligere podcast episoder:

Lyt med i episoden om at være FOR konfliktsky:

Del gerne med dit netværk!
>