20. maj 2019

Online Markedsføring for små fisk

Invester i din egen udvikling

Det kan være svært at tage springet til at investere i din egen udvikling, men jeg kan varmt anbefale det. Det handler denne her podcast episode om.

Hvorfor ikke bare finde gratis info på nettet?

Alting kan findes på nettet. Helt gratis.

Problemet er, at hvis du gør det, så finder du det hele usorteret. Du skal selv sortere fra, det der ikke virker. Du skal selv finde ud af, hvad den rigtige rækkefølge er. Og du skal selv sætte det hele sammen til et system, der virker.

Hvis du til gengæld vælger at inverestere i f.eks. et kursus, et medlemskab, sparring eller lignende, så skyder du en genvej.

Invester i dig selv og din business og skyd en genvej

Det du køber, når du f.eks. køber et online kursus, er orden i galskaben.

Eller sagt på en anden måde: Du køber en anden persons viden. Du køber den viden, der gør, at du kan springe alt det overflødig over. Du kan tage en gennemprøvet metode, og så kan du hoppe direkte ind i det, der giver dig resultater.

Invester i dig selv og din business

Hvorfor er investeringen vigtig for succes'en i det?

Lad mig svare ved at stille dig et spørgsmål:

Sidst du downloadede et gratis kursus eller en gratis PDF, hvor ivrig var du for at gøre nøjagtigt det, den gratis ting handlede om? Gik du løs på øvelserne og implementerede alt det, du lærte med det samme?


Mit gæt er: Næppe.

Og dermed adskiller du dig ikke fra gennemsnittet. Når noget er gratis, så er der en tendens til, at vi ikke betragter det som værdifuldt.

Et godt eksempel er et berømt forsøg, hvor en højt betalt og berømmet klassisk musiker stillede sig op i metroen som enhver anden gademusikant og spillede for de forbipasserende. Normalt skulle man betale 1000-vis af kroner for at se ham i en koncert, men her gik langt de fleste forbi uden at ane, hvad de var vidne til. Det var gratis og dermed automatisk af en lavere kvalitet.

Din investering forpligter dig

Hvis du derimod har investeret en betydelig klat penge i et kursus, så er det sandsynligt, at du virkelig strammer dig an. Du skal have bonus for pengene, så du knokler på med at få resultater.

Banalt? Måske, men ikke desto mindre sandt.

Men hvad siger du? Invester eller ej?


Følg med i en ny serie på YouTube, hvor du får masser af tips til #livetsomselvstændig

#livetsomselvstændig serien på YouTube

I en ny serie på YouTube, giver jeg dig masser af gode tips om alt det, der fylder, når du er selvstændig. Vi kommer omkring prissætning, salg, hjemmesider og meget andet. Kig forbi og giv gerne lidt ❤️ til videoerne. Og husk også at abonnere, så du får besked, når jeg udgiver nye afsnit.

Jeg vil som altid super gerne høre fra dig. Du kan enten lægge en besked herunder, eller du kan finde indlægget inde i Online HajLights, min lukkede Facebookgruppe, som du er velkommen til at deltage i, hvis du ikke allerede er med der.


Vil du hjælpe mig med med at få endnu flere lyttere?

Jeg blive stjerneglad, hvis du vil hjælpe mig med at få flere lyttere, og det kan du gøre på flere måder:

  • Abonnere på podcasten på iTunes, Stitcher, Spotify eller hvor du nu lytter med
  • Giv mig 5 stjerner og skrive en anmeldelse, for så er der endnu flere, der kan finde frem til podcasten
  • Evt dele podcasten f.eks. på Facebook, hvis du har lyst til det

Af hjertet tak! ❤️

Andre nyttige links til tidligere podcast episoder:

Lyt med i episoden: Invester i dig selv og din business

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>