13. maj 2019

Online Markedsføring for små fisk

Betyder automatisering, at du ikke skal foretage dig noget?

Nej - enhver form for automatisering kræver, at du får sat systemer op, der fungerer. Og for at du kan sikre dig, at de fungerer, er du nødt til at have hovedet med dig.

Lad os dykke lidt ned i fænomenet.

Hvad er automatisering?

Automatisering kan være enhver form for system, der kører derudaf, uden at du behøver at deltage i det. Det vil sige, et system med for eksempel en Facebook annonce, der leder trafik hen til en freebie, der dermed udløser en serie af mails. I løbet af serien bliver der tilbud på diverse kurser eller produkter. Når det virker, er det en sand pengemaskine. Det er en drøm for enhver virksomhed, men der er mange misforståelser forbundet med det.

Den største synder er nok begrebet passiv indkomst. Det får jo netop tankerne henledt på, at du lige skriver en smule, og så lægger du dig ellers ned på en sandstrand og skal aldrig mere røre en finger. Det lyder fantastisk, men sådan hænger det ikke sammen.

Det, du skal huske på, det er jo, at den tilsyneladende passive indkomst, er forbundet med en masse foregående arbejde, tests, tilretninger og mere før den fungerer. Og du kan aldrig helt regne med, at ting kører af sig selv. Du kan for eksempel ikke bare sætte en annonce i gang på Facebook og så regne med, at den samme annonce fungerer og passer sig selv måned efter måned...

Automatisering ikke autopilot

Hvad skal jeg holde øje med i min automatisering?

 1. 1
  Dan dig et overblik over hvor mange automatiseringer, du har i gang 
 2. 2
  Kig dem godt og grundigt igennem og tjek at alt fungerer, som det skal. Kig specielt efter om priser er opdaterede, at produkterne stadig linker til de rigtige salgssider, at indholdet er relevant stadig, osv
 3. 3
  Lav alle dine tilretninger, og bemærk samtidig om der er nye områder, du kan lave automatiseringer i

Følg med i en ny serie på YouTube, hvor du får masser af tips til #livetsomselvstændig

#livetsomselvstændig serien på YouTube

I en ny serie på YouTube, giver jeg dig masser af gode tips om alt det, der fylder, når du er selvstændig. Vi kommer omkring prissætning, salg, hjemmesider og meget andet. Kig forbi og giv gerne lidt ❤️ til videoerne. Og husk også at abonnere, så du får besked, når jeg udgiver nye afsnit.

Jeg vil som altid super gerne høre fra dig. Du kan enten lægge en besked herunder, eller du kan finde indlægget inde i Online HajLights, min lukkede Facebookgruppe, som du er velkommen til at deltage i, hvis du ikke allerede er med der.


Vil du hjælpe mig med med at få endnu flere lyttere?

Jeg blive stjerneglad, hvis du vil hjælpe mig med at få flere lyttere, og det kan du gøre på flere måder:

 • Abonnere på podcasten på iTunes, Stitcher, Spotify eller hvor du nu lytter med
 • Giv mig 5 stjerner og skrive en anmeldelse, for så er der endnu flere, der kan finde frem til podcasten
 • Evt dele podcasten f.eks. på Facebook, hvis du har lyst til det

Af hjertet tak! ❤️

Andre nyttige links til tidligere podcast episoder:

Lyt med i episoden om automatisering her:

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>