OH75 – Automatisering betyder ikke autopilot - Online Haj podcast

OH75 – Automatisering betyder ikke autopilot

Betyder automatisering, at du ikke skal foretage dig noget?

Nej - enhver form for automatisering kræver, at du får sat systemer op, der fungerer. Og for at du kan sikre dig, at de fungerer, er du nødt til at have hovedet med dig.

Lad os dykke lidt ned i fænomenet.

Hvad er automatisering?

Automatisering kan være enhver form for system, der kører derudaf, uden at du behøver at deltage i det. Det vil sige, et system med for eksempel en Facebook annonce, der leder trafik hen til en freebie, der dermed udløser en serie af mails. I løbet af serien bliver der tilbud på diverse kurser eller produkter. Når det virker, er det en sand pengemaskine. Det er en drøm for enhver virksomhed, men der er mange misforståelser forbundet med det.

Den største synder er nok begrebet passiv indkomst. Det får jo netop tankerne henledt på, at du lige skriver en smule, og så lægger du dig ellers ned på en sandstrand og skal aldrig mere røre en finger. Det lyder fantastisk, men sådan hænger det ikke sammen.

Det, du skal huske på, det er jo, at den tilsyneladende passive indkomst, er forbundet med en masse foregående arbejde, tests, tilretninger og mere før den fungerer. Og du kan aldrig helt regne med, at ting kører af sig selv. Du kan for eksempel ikke bare sætte en annonce i gang på Facebook og så regne med, at den samme annonce fungerer og passer sig selv måned efter måned...

Automatisering ikke autopilot

Hvad skal jeg holde øje med i min automatisering?

 1. 1
  Dan dig et overblik over hvor mange automatiseringer, du har i gang 
 2. 2
  Kig dem godt og grundigt igennem og tjek at alt fungerer, som det skal. Kig specielt efter om priser er opdaterede, at produkterne stadig linker til de rigtige salgssider, at indholdet er relevant stadig, osv
 3. 3
  Lav alle dine tilretninger, og bemærk samtidig om der er nye områder, du kan lave automatiseringer i

Episoden er selvfølgelig sponseret af Medlemsklubben Bliv en Online Haj

...hvor du får hjælp til at gå fra at være en lille fisk til at blive en rigtig Online Haj. Der er sparring med andre selvstændige og masser af temaer, der hjælper dig med din markedsføring på nettet.

BEMÆRK: Der er kraftige forbedringer og ændringer i vente i klubben. Det betyder, at jeg lukker klubben for nye medlemmer den 27. juni kl 22. Hvis du vil være med i denne her fase, hvor du får masser af ekstra guf for pengene, så skynd dig ind og blive medlem, mens tid er. Jeg åbner først for adgang igen i September. Adgang lukker om:

18
Dage
06
Timer
06
Minutter
27
Sekunder

Jeg vil som altid super gerne høre fra dig. Du kan enten lægge en besked herunder, eller du kan finde indlægget inde i Online HajLights, min lukkede Facebookgruppe, som du er velkommen til at deltage i, hvis du ikke allerede er med der.


Vil du hjælpe mig med med at få endnu flere lyttere?

Jeg blive stjerneglad, hvis du vil hjælpe mig med at få flere lyttere, og det kan du gøre på flere måder:

 • Abonnere på podcasten på iTunes, Stitcher, Spotify eller hvor du nu lytter med
 • Giv mig 5 stjerner og skrive en anmeldelse, for så er der endnu flere, der kan finde frem til podcasten
 • Evt dele podcasten f.eks. på Facebook, hvis du har lyst til det

Af hjertet tak! ❤️

Andre nyttige links til tidligere podcast episoder:

Lyt med i episoden om automatisering her:

Del gerne med dit netværk!
>