OH72 – Manglende planlægning koster - Online Haj podcast

OH72 – Manglende planlægning koster

Manglende planlægning koster i hvert fald i min virksomhed

Så når jeg oplever det, så kan det være, at du oplever det samme.

Lad os se lidt nærmere på det

Hvordan går det med aktivitetsplanen?

I en af mine adventsepisoder, den der hedder OH58, introducerede jeg dig til en aktivitetsplan. Jeg dykkede endnu mere ned i den i min medlemsklub, hvor jeg har lavet en grundig video om den. 


I bund og grund er aktivitetsplanen en skabelon, hvor du ganske enkelt planlægger, hvor meget du vil tjene.

Konceptet virker på mange provokerende, for hvordan kan jeg vide det på forhånd?

Sagen er, at det kan jeg heller ikke. Men når jeg planlægger, så er der en større chance for, at tingene sker. Når jeg ikke gør det, så går det galt.

Hvad betyder manglende planlægning?

Man kunne jo tro, at manglende planlægning bare var lidt irriterende. At det giver lidt rod og mindre overblik, men herregud.

Men det er altså ikke tilfældet for mig.

I marts måned var jeg lidt bagud med planlægningen, og jeg fik på en eller anden måde overbevist mig selv om, at det nok skulle gå alligevel.

Resultatet var, at pludselig gik tiden. Som du måske ved, har jeg ikke bare Online Haj, men også job ved siden af. Så dagene kan hurtigt løbe over i hinanden. Og så var der pludselig en hel uge, hvor jeg ikke fik markedsført det, jeg havde planlagt. Og hvor jeg måtte improvisere lidt mere end godt er.

Og det kan ses på bundlinjen...

Manglende planlægning koster

Planlægningen giver større indtjening

Effekten her i år er, at den detaljerede planlægning helt ned på ugebasis simpelhen kan aflæses i indtjeningen. Så enkelt er det.

Det vil sige, måske kun 30 minutters planlægningsarbejde kan betyde en 20-30% større indtjening i mit tilfælde. Det er da til at føle på.

Hvad har jeg lært af den manglende planlægning

Jeg har lært, at det skal prioriteres højt. Jeg har også lært, at det er ok, at jeg ikke har planlagt alle måneder i detaljer. Jeg kan godt lide at justere, når jeg kommer tættere på. Men allerhelst skal 2 måneder frem være planlagte, for så har jeg ro i hovedet og overblik.

Hvad siger du - hvor langt frem planlægger du?

Episoden er selvfølgelig sponseret af Medlemsklubben Bliv en Online Haj

...hvor du får hjælp til at gå fra at være en lille fisk til at blive en rigtig Online Haj. Der er sparring med andre selvstændige og masser af temaer, der hjælper dig med din markedsføring på nettet.

Medlemsklubben er lige nu lukket for nye medlemmer, men der er ikke lang tid, til jeg åbner igen for nye medlemmer. For at være sikker på, at du er blandt de første, der hører hvornår jeg åbner, så skriv dig op på ventelisten her. Jeg kan garantere dig for, at det bliver noget af en fest med super spændende indhold! 

Jeg vil som altid super gerne høre fra dig. Du kan enten lægge en besked herunder, eller du kan finde indlægget inde i Online HajLights, min lukkede Facebookgruppe, som du er velkommen til at deltage i, hvis du ikke allerede er med der.


Vil du hjælpe mig med med at få endnu flere lyttere?

Jeg blive stjerneglad, hvis du vil hjælpe mig med at få flere lyttere, og det kan du gøre på flere måder:

  • Abonnere på podcasten på iTunes, Stitcher, Spotify eller hvor du nu lytter med
  • Giv mig 5 stjerner og skrive en anmeldelse, for så er der endnu flere, der kan finde frem til podcasten
  • Evt dele podcasten f.eks. på Facebook, hvis du har lyst til det

Af hjertet tak! ❤️

Andre nyttige links til tidligere podcast episoder:

Lyt med i episoden om hvordan manglende planlægning koster:

Del gerne med dit netværk!
>