28. oktober 2017

Plugins til Wordpress
Plugins til WordPress

Du får i dagens podcast episode 5 plugins til WordPress, som jeg synes er helt nødvendige.

Og hvis du spørger hvorfor det lige skal være WordPress, så kan jeg give dig et par hurtige facts:

Sjove facts om WordPress og plugins

  • Der findes i skrivende stund omkring 75 millioner websites, der køber på WordPress 
  • 25% af alle websites i hele verden er i WordPress
  • 409 millioner mennesker ser mere end 23.6 milliarder sider hver måned...
  • bullhorn
    Det anslås, at der findes ca 29.000 plugins til WordPress

Med de tal, som næsten ikke er til at forstå, så kan du nok se, at det kan være en jungle at gennemskue alle de plugins, der findes.

Jeg har efterhånden erfaret, at kunsten ikke er at have så mange plugins som muligt. Det er snarere kunsten at have plugins, der lige præcist dækker så mange opgaver, som giver mening på din hjemmeside.

Derfor giver jeg dig i dagens podcast de 5 plugins, som dækker rigtig mange af de behov jeg har på min hjemmeside. Jeg håber, at de også kan være nyttige for dig.

[smart_track_player url=”http://media.blubrry.com/onlinehaj/content.blubrry.com/onlinehaj/OH7-5_uundv_rlige_plugins_til_Wordpress.mp3″ image=”https://onlinehaj.dk/wp-content/uploads/Podcast-illu-6.png” hashtag=”onlinehaj,#markedsføring,#plugins” ]

Få tilsendt plugin tjeklisten

For at gøre det lettere for dig at finde dem, har jeg lavet en tjekliste, som du kan få tilsendt med links til det hele. Den finder du her:

Hvis du er nysgerrig efter at snuse mere til Thrive Architect, så har jeg sammensat et gratis kursus, der kun koster en e-mail at deltage i. På den måde får du et indtryk af, hvad du kan bruge plugin'et til, før du beslutter dig til at købe det. Du tilmelder dig kurset her.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>