23. februar 2019

hurtige ideer til mere salg


Hurtige ideer til mere salg, som du kan sætte i gang i dag

Vi sætter speederen i bund i dag og kigger på 5 hurtige ideer til mere salg. Jeg har valgt dem ud efter det kriterie, at du skal kunne gå i gang med dem i dag, lige så snart du er færdig med at lytte til podcasten. 

Er du klar?

5 hurtige ideer til mere salg - skudt fra hoften:

  1. Har du produkter, du helt har glemt, der bare ligger og samler støv på hylden? Det kan selvfølgelig være fysiske produkter, men det kan også være online produkter, der mangler at blive markedsført på ny. Støv dem af, kig på om der skal ændres lidt, og markedsfør dem igen.
  2. Husk at det er lettere at sælge til dine eksisterende kunder, end det er at få nye kunder. Det vil sige, at hvis du markedsfører nye produkter, så start evt med at sælge til dine eksisterende kunder. Det giver dig de første salg af produktet, og du kan på den måde hurtigere få udtalelser, du kan bruge. Plus du giver dine eksisterende kunder en VIP følelse af, at de får lov at være først i køen
  3. Hvis du har et dyrt produkt, som det kniber med at sælge, så overvej om du kan tage en lille bid af produktet og "pakke" som en billigere udgave - det man typisk kalder en Tripwire. Det vil sige, at man køber sig til en lille del af programmet, så man får en forsmag af, hvad det fulde program vil kunne gøre for en
  4. Noget så enkelt som dine betalingsbetingelser kan give dig mere salg. Hvis du sælger til mindre virksomheder, så kan det virke uoverskueligt for dem at betale et større program på én gang. Hvis du i stedet giver valgmuligheden at man kan betale i rater, så er der mange, der springer til. Det virker mere overskueligt at betale 1000 kr per måned i 5 måneder end at betale 5000 på én gang
  5. Send nok e-mails til din liste! Der er så mange, der er bange for at sende for mange mails, men jeg vil tro, at du sikkert sender for få, hvis du har den tanke. Hvis du kører en kampagne, så kan du ikke regne med, at dine læsere åbner dem alle. Lang fra. Tænk f.eks. på dine åbningsrater. De fleste as os er himmel-henrykte, hvis vi når op på 40-50%. Det vil sige, at det er de fleste, der måske slet ikke ser hver enkelt mail. Og hvordan skal de så kunne vide, at du har et super godt produkt, der kan hjælpe dem? Især skal du ikke være bange for at give den gas med de sidste mails - 2 på samme dag giver tit gode resultater. Jeg oplever typisk, at når jeg kører kampagner, så sælger jeg bedst i starten og i slutningen af kampagnen.

Hvilke hurtige ideer kan du bruge?

Jeg håber, listen gav dig inspiration til at gå på jagt efter de skjulte juveler rundt omkring i din virksomhed. Det er ofte de hurtige ideer, der kan give de bedste resultater, fordi de både er indlysende, men nemme at overse i farten.

Jeg vil som altid super gerne høre fra dig. Du kan enten lægge en besked herunder, eller du kan finde indlægget inde i Online HajLights, min lukkede Facebookgruppe, som du er velkommen til at deltage i, hvis du ikke allerede er med der.


Vil du hjælpe mig med med at få endnu flere lyttere?

Jeg blive stjerneglad, hvis du vil hjælpe mig med at få flere lyttere, og det kan du gøre på flere måder:

  • Abonnere på podcasten på iTunes, Stitcher, Spotify eller hvor du nu lytter med
  • Giv mig 5 stjerner og skrive en anmeldelse, for så er der endnu flere, der kan finde frem til podcasten
  • Evt dele podcasten f.eks. på Facebook, hvis du har lyst til det

Af hjertet tak! ❤️

Andre nyttige links til tidligere podcast episoder:

Lyt med i episoden med 5 hurtige ideer til mere salg

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>