OH59 – Mine mål for 2019 – 4. søndag i advent - Online Haj podcast

OH59 – Mine mål for 2019 – 4. søndag i advent


Her har du mine mål for 2019

I december måned får du i podcasten en adventskalender. Det handler om, hvordan du bedst forbereder dig på det nye år. I dag deler jeg min evaluering og mine mål for 2019. I episode OH56 handlede det om, hvordan du bedst evaluerer på 2018.  I episode efter, OH57 handlede det om, hvordan du laver en high level plan. Og i episode OH58 gik jeg i dybden med den detaljerede plan, og du fik en uundværlig skabelon, jeg vil anbefale dig at få fat i.  

Når jeg planlægger et nyt år, så bruger jeg en vurdering, der siger, at hele året ikke nødvendigvis er planlagt i mindste detalje. Jeg kan godt lide, at der er plads til spontane ideer også.

Men i hovedtræk lægger jeg mig fast, og jeg bruger specielt meget krudt på de første/næstkommende 3 måneder, der ligger lige for. Det giver ro i maven, at de er helt på plads.

Jeg starter med en evaluering af 2018

Jeg tager min egen medicin, så den første øvelse, jeg har lavet, er en gennemgang af, hvad jeg gerne vil lave mere af, og hvad jeg vil lave mindre af.

Evaluering af 2018

Gøre mere af

 • Podcasten - batche endnu mere
 • Business Push sparring
 • Webinarer
 • Medlemsklubben Bliv en Online Haj
 • Give mig selv mere fri
 • Genbruge endnu mere materiale
 • Mere undervisning live
 • Mere træning i Thrive produkter
 • Mere affiliate arbejde
 • LiseLight?

Gøre mindre af

 • For mange redskaber
 • Gøre alting selv
 • Sætte automatiseringer op lidt halvhjertet
 • Glemme at rydde op i både website og systemer

Mangler du en tidsplan for 2019? Så kan du downloade en praktisk skabelon i Excel lige her. Du finder både en kalender med alle dage i samt en ugekalender.

2019 tidsplan i excel

Har jeg de rigtige ydelser og produkter?

Det er et område, jeg skal kigge nærmere på i 2019. Jeg har i virkeligheden ikke så mange produkter.

Mine nuværende produkter er:

Jeg overvejer i 2019 flere mindre produkter om specifikke problemstillinger. For eksempel et webinar-kursus, et podcast kursus, osv. Hvis du har en holdning til det, så hører jeg gerne fra dig i kommentarerne 😍

Mine mål for 2019 - de første 3 måneder

På baggrund af alle de her tanker, er jeg i fuld gang med at lave detalje planlægningen af mine mål for 2019.

 • For eksempel kommer jeg til at tale om Business Push i Januar
 • Jeg kommer til at arbejde endnu mere på spændende gæster og indhold til Medlemsklubben Bliv en Online Haj hver måned
 • Der kommer opdateringer af mit gratis Thrive kursus, så endnu flere kan få nytte af det super fede plugin
 • Planlægningen af optagelserne af min podcast, så jeg kan blive ved med det
 • Seriøse overvejelser om jeg har tiden til at lave noget mere med LiseLight

Vision boardet bliver brugt til at visualisere mine mål for 2019

I episode OH57 fortalte jeg om, hvordan du med fordel kan lave et vison board som del af din planlægning. Det har jeg ikke nået endnu, men det er en af de ting, jeg laver hen over julen, hvor jeg ved, at jeg har nogle dage, hvor jeg er helt alene hjemme. Det kræver ro og god tid at lave, men det er en super proces. Varm anbefaling, hvis du ikke har prøvet det før.

Er du blevet inspireret til at lave din egen planlægning af 2019?

Jeg håber min adventsserie har været nyttig for dig. Og at den har inspireret dig til at blive skarp på planlægningen. Selv hvis du lytter til serien midt på året, kan du sagtens bruge fremgangsmåden. Det er aldrig for sent at planlægge. Som sagt detalje-planlægger jeg selv kun ca 3-4 måneder frem. Det giver plads til at justere og ændre kurs, hvis der er noget, der ikke fungerer, som det skal.

Jeg vil som altid super gerne høre fra dig. Du kan enten lægge en besked herunder, eller du kan finde indlægget inde i Online HajLights, min lukkede Facebookgruppe, som du er velkommen til at deltage i, hvis du ikke allerede er med der.


Vil du hjælpe mig med med at få endnu flere lyttere?

Jeg blive stjerneglad, hvis du vil hjælpe mig med at få flere lyttere, og det kan du gøre på flere måder:

 • Abonnere på podcasten på iTunes, Stitcher, Spotify eller hvor du nu lytter med
 • Giv mig 5 stjerner og skrive en anmeldelse, for så er der endnu flere, der kan finde frem til podcasten
 • Evt dele podcasten f.eks. på Facebook, hvis du har lyst til det

Af hjertet tak! ❤️

Episoden er selvfølgelig sponseret af Medlemsklubben Bliv en Online Haj

...hvor du får hjælp til at gå fra at være en lille fisk til at blive en rigtig Online Haj. Der er sparring med andre selvstændige og masser af temaer, der hjælper dig med din markedsføring på nettet.

BEMÆRK: Der er kraftige forbedringer og ændringer i vente i klubben. Det betyder, at jeg lukker klubben for nye medlemmer den 27. juni kl 22. Hvis du vil være med i denne her fase, hvor du får masser af ekstra guf for pengene, så skynd dig ind og blive medlem, mens tid er. Jeg åbner først for adgang igen i September. Adgang lukker om:

18
Dage
06
Timer
06
Minutter
27
Sekunder

Andre nyttige links til tidligere podcast episoder:

Lyt med i episoden om mine mål for 2019

Del gerne med dit netværk!
>